HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
DragutinMilutinovic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 00:32

Post od DragutinMilutinovic »

djoni,
A sta ako izbace Google Nexus Two koji ce biti bolji od Desire-a u svakom pogledu...naravno to je samo "ako" mada sto se mi cimamo oko 3.0 update-a kad jos ni 2.2 nismo dobili :D

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

Dragutine, to je nebitno, jer je Google već izbacio minimalne zahteve za Gingerbread, koji su prilagođeni Nexusu :)

acambas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 01:05

Post od acambas »

Trebam uskoro da nabavim Desire iz Hrvatske, brat ce mi ga nabaviti iz njihovog vip-a. Cesljao sam po nekim njihovim forumima i dosta ljudi kaze da telefon nije zakljucan na vip mrezu ali ima par likova koji kazu da je njihov zakljucan. Voleo bi kada bi mi neko rekao sta misli o tome da li je fon zaista zakljucan i ako jeste kako da resim taj problem.

phantom_85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 12:56

Post od phantom_85 »

Pozdrav, imam problema sa slanjem fajlova iz File Manager-a preko bluetooth-a. Nece uopste da posalje, stalno izbacuje failed. Npr. muziku hoce da posalje kada je otvorim iz playera a iz File Manager-a nece.

Probao sam razne File Manager-e i isto.

Da li se jos nekom isto desava?

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 19:24
:: Galaxy S6 64GB

Post od cgmiki »

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od djoni »

miki, već je spomenut taj rom na prethodnoj strani... u pitanju je custom rom (koji je pravio korisnik) sa radio updateom, HTC nije najavio 720p u zvaničnom updateu

ostrica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Dec 2009. 19:17

Post od ostrica »

htc desire ili samsung galaxy i9000?

edit: otvorio sam i novu temu pa da ne idemo u off ovde, mozete odgovoriti tamo...

viewtopic.php?t=21197

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Jel možda neko ima crnu verziju ovog tel skidanog sa Orange mreže? Interesuje me da li postoji mogućnost dekodiranja?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Drugari, da li neko koristi "touch" verziju fejsbuka, da li vam radi kako treba? Meni vec par dana uopste ne reaguje na dodir. Mobile verzija, kao i Android fejsbuk aplikacija, rade sasvim ok... nije mi neka frka, ali ono, "touch" ima najbolji interfejs...

Resenje problema?

Sauriann
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Maj 2009. 14:06
:: HTC One

Post od Sauriann »

Ninolina napisao:Jel možda neko ima crnu verziju ovog tel skidanog sa Orange mreže?
Imamj ja, pročitaj moje predhodne postove...

insče sam korstio metod sa adrese
http://theunlockr.com/2010/06/07/how-to ... tc-desire/

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Sauriann, jel ima neke oznake na samom kućištu? Orange znak? Da li ti sada sve radi kako treba?

Možeš li da postaviš ovde nekoliko slika tvog telefona? Gledala sam na netu crnu verziju i ne mogu dobro da procenim da li je zaista potpuno crn (da li su i tasteri crni) i da li postoje oznake na masci...:(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od djoni »

Ninolina napisao:Jel možda neko ima crnu verziju ovog tel skidanog sa Orange mreže? Interesuje me da li postoji mogućnost dekodiranja?
Orange telefoni su "simlocked" (zaključani na njihovu karticu) i poseduju brendirani Orange rom (standardni rom sa gomilom đubreta tipa programa koji nikom ne trebaju i demo igara).
Da bi se Orange telefon osposobio za rad potrebno je kupiti unlock code (može da se uradi preko neta, ili u nekom od naših servisa). Ako hoćete da uklonite i softversko đubre, potrebno je debrandirati(jednostavnije) ili rootovati telefon (malo komplikovnije), što su procedura koje traju desetak minuta, ali zahtevaju i pravljenje i upotrebu zlatne kartice (gold card) - i to je takođe jednostavno i može se upotrebiti svaka micro sd kartica. To je to, jedino što za svaki sledući update roma mora da se ubaci gold kartica u telefon
Green napisao:Drugari, da li neko koristi "touch" verziju fejsbuka, da li vam radi kako treba?
touch verzija je i po meni najbolja, probao sam jučer i radila je normalno.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

djoni, hvala ti na odgovoru... Ukoliko ga budem kupila, trebaće mi pomoć... :(

acambas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od acambas »

Ne volim da se ponavljam ali posto mi niko nije odgovorio
acambas napisao:Trebam uskoro da nabavim Desire iz Hrvatske, brat ce mi ga nabaviti iz njihovog vip-a. Cesljao sam po nekim njihovim forumima i dosta ljudi kaze da telefon nije zakljucan na vip mrezu ali ima par likova koji kazu da je njihov zakljucan. Voleo bi kada bi mi neko rekao sta misli o tome da li je fon zaista zakljucan i ako jeste kako da resim taj problem.
Takodje me zanima, kada bi nabavio desire, kako bi se odradio oficijalni HTC 2.2 update. Jel bi i za to morao da root-ujem mob ili za oficijalni update ima neki efikasniji nacin.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

acambas, tesko da ovde neko zna da li je na nekoj od hrvatskih mreza zakljucan telefon. Ima par forumasa odatle, ali ocigledno ne koriste Desire.

Inace, danas mi totalno pobrljavila Friend Stream aplikacija. Prvo nije hteo da apdejtuje nista, i kad god ga pokrenem rucno, baca me na Force Close, posle reseta, brisanja i ponovnog postavljanja Twitter i Facebook naloga, i skidanja/stavljanja widgeta, sad radi, ali nece da mi apdejtuje facebook status. Sta god otkucam, baci samo na Twitter, za Facebook prijavi nemogucnost apdejtovanja i predlaze da pokusam kasnije. jel neko imao slican problem? Ima li neko ideju sta moze da bude uzrok? napominjem da tudje status apdejte sasvim normalno sada prikazuje.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

acambas, najbolje da tvoj brat zatrazi ne zakljucan telefon u VIP-u kad ga kupuje mada cisto sumnjam da ce da mu uslisaju molitvu (jedino ako ne kupuje za kes tj. bez ugovora po punoj ceni).Ako kupi zakljucan telefon pa ti pokusas da ga dekodiras odrace te serviseri.Ako uopste i moze da se odkljuca.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

phantom_85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 12:56

Post od phantom_85 »

phantom_85 napisao:Pozdrav, imam problema sa slanjem fajlova iz File Manager-a preko bluetooth-a. Nece uopste da posalje, stalno izbacuje failed. Npr. muziku hoce da posalje kada je otvorim iz playera a iz File Manager-a nece.

Probao sam razne File Manager-e i isto.

Da li se jos nekom isto desava?
Da odgovorim sam sebi :)

Provalio sam da fajlove koji imaju jednu rec npr "Pesma.mp3" prebacuje bez problema, a fajl "Naziv pesme.mp3" nece.

Ajde molim vas neka proba neko, da znam da li je do mog aparata ili su mozda neka podesavanja za bluetooth.

acambas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od acambas »

Brat ima najskuplji paket u njihovom vipu i dace mi Desire za dzabe :D. Danas sam pricao sa jednim drugom sto radi u servisu i kaze da ima ljudi sto to rade ali cena je 45 evra(20 evra za dekodiranje a 25 za neko kodove koje kupuju na netu).
Ako nije problem jel moze neko od forumasa da mi objasni kako ce se update-ovati Desire sa 2.1 na oficijalni 2.2(kada izadje naravno)?

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ništa lakše , skineš software pribodeš telefon na kompjuter, on te pita neke gluposti a ti klikćeš next,next i to je sve što treba da uradiš, ili će ići OTA.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Inace, pronadjoh juce u NS u podzemnom prolazu onu futrolu za HD2, odlicno pasuje i za desire, te to i pazarih. Sve ovo ostalo, silikon, shmilikon....nisam zadovoljan na duze staze.

Nego, jer ima neko pojma o ovom mom problemu sa Friend Stream?

Odgovori