A sta ako izbace Google Nexus Two koji ce biti bolji od Desire-a u svakom pogledu...naravno to je samo "ako" mada sto se mi cimamo oko 3.0 update-a kad jos ni 2.2 nismo dobili

Imamj ja, pročitaj moje predhodne postove...Ninolina napisao:Jel možda neko ima crnu verziju ovog tel skidanog sa Orange mreže?
Orange telefoni su "simlocked" (zaključani na njihovu karticu) i poseduju brendirani Orange rom (standardni rom sa gomilom đubreta tipa programa koji nikom ne trebaju i demo igara).Ninolina napisao:Jel možda neko ima crnu verziju ovog tel skidanog sa Orange mreže? Interesuje me da li postoji mogućnost dekodiranja?
touch verzija je i po meni najbolja, probao sam jučer i radila je normalno.Green napisao:Drugari, da li neko koristi "touch" verziju fejsbuka, da li vam radi kako treba?
Takodje me zanima, kada bi nabavio desire, kako bi se odradio oficijalni HTC 2.2 update. Jel bi i za to morao da root-ujem mob ili za oficijalni update ima neki efikasniji nacin.acambas napisao:Trebam uskoro da nabavim Desire iz Hrvatske, brat ce mi ga nabaviti iz njihovog vip-a. Cesljao sam po nekim njihovim forumima i dosta ljudi kaze da telefon nije zakljucan na vip mrezu ali ima par likova koji kazu da je njihov zakljucan. Voleo bi kada bi mi neko rekao sta misli o tome da li je fon zaista zakljucan i ako jeste kako da resim taj problem.
Da odgovorim sam sebiphantom_85 napisao:Pozdrav, imam problema sa slanjem fajlova iz File Manager-a preko bluetooth-a. Nece uopste da posalje, stalno izbacuje failed. Npr. muziku hoce da posalje kada je otvorim iz playera a iz File Manager-a nece.
Probao sam razne File Manager-e i isto.
Da li se jos nekom isto desava?