HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Ja mislim da ti je to do message service centar.To jest onaj broj koji se kuca da mozes da primas i saljes poruke.Sacekaj nekoga iskusnijeg koji je mozda imao problem sa tim,pa vidi sta ce on da ti kaze...Jel ti se to odjednom desilo u telefonu ili si nesto cackao?Da li mozes da primas i saljes poruke sa 063 i 064 karticom?
- Master Joda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
- :: iPhone 8 Plus
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
aleksaa, to ti je upozorenje tel da postoji neki problem.. Recimo, kad tel izgubi mrežu pa ne može da updatuje vreme u tel.. Treba da povučeš prstom na dole (od gornjeg panela u kom se nalazi to upozorenje) i pojaviće ti se objašnjenje o čemu te tel upozorava..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Tražim dva programa
1. Neki program sa kojim ću moći viditi koje sve aplikacije se spajaju na net i takođe da ima opciju da se istim onemogući da to rade
2. Program sa kojim mogu isključiti nepotrebne aplikacije da se podižu kada palim mob.
Zahvaljujem
EDIT: Ovaj netcounter uopšte ne radi kako treba... meni pokazuje da sam skino nekih 20-tak mb, danas mi račun došao preko 70 mb ... ima li kakav bolji program ?
1. Neki program sa kojim ću moći viditi koje sve aplikacije se spajaju na net i takođe da ima opciju da se istim onemogući da to rade
2. Program sa kojim mogu isključiti nepotrebne aplikacije da se podižu kada palim mob.
Zahvaljujem
EDIT: Ovaj netcounter uopšte ne radi kako treba... meni pokazuje da sam skino nekih 20-tak mb, danas mi račun došao preko 70 mb ... ima li kakav bolji program ?
markonato, I meni se to ponekad desi na magicu, ali ga ja ne gasim, vec ukljucim "air plane" mode i iskljucim posle nekoliko sekundi, tako da se on ponovo prijavi na mrezu i konektuje na net. Nekad ali bas retko ne uspe iz prve pa moram ponovo, ali to retko kada. Ipak, sve je to mnogo brze od gasenja i paljenja 
EDIT: meni net counter (doduse na Magicu) odlicno obavlja posao...

EDIT: meni net counter (doduse na Magicu) odlicno obavlja posao...
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Meni telefon radi super,ali sve vise ljudi se zali na greske i bagove koji ovaj telefon ne bi smeo da ima.Ipak je ovo ozbiljna kompanija i ne bi smelo to dase desava...Ali sam zakljucio da je telefon mnogo los.Sto se software-a tice katastrofa,jer nekome radi,a nekome ne radi...Sto se tice dizajna i hardware-a tu su vrhunski...Tako da je moja preporuka Nokia forever,jer nisu oni za dzabe najskuplji 

Nemojte da se ljutite ali većina ljudi ima problema sa telefonom zato što su ga uzeli preko vipa jeftino umesto nekog samsunga (e pa ovo nije dumb samsung), ja sam dugo koristio hero sa 1.5 (koji je lošiji od 1.6) i nikakvih problema nije bilo.
Jačinu zvuka za alarm podesi u settings/sound & display, ili koristi program klaxon.
Jačinu zvuka za alarm podesi u settings/sound & display, ili koristi program klaxon.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Znas kada ce na Nokia telefonu da ti se desavaju ovakvi bagovi kao na HTC Tattoo?Ne radi internet,nema signala,gps baguje,baterija im traje maksimum 1 dan...da ne nabrajam vise na sta se sve ljudi zale na ovom forumu...Citali ste prethodne postove i sve vise ljudi se zali da im nesto ne radi kako treba...
Hvala Bogu meni sve radi super,ali izgleda da ima lose serihe HTC Tattoo.

Ivan Cirkovic, Zađi nekad u temu o N97 ili N97 mini pa da vidiš šta su bagovi.
Ili pogledaj na stranim forumima šta ljudi misle o Nokia telefonima. Stalno sam ih kupovao ali njima je ostala samo Indija, Istočna Evropa i siromašne zemlje.

Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Ivan Cirkovic, problemi se desavaju posto su ovo telefoni sa sopstvenim operativnim sistemom koji se stalno unapredjuje. Zato problema i ima. Moras shvatiti da je android tek na samom pocetku i da se konstantno razvija. Drugo, i ostali smart phone uredjaji drugih marki tipa samsung, nokia, SE, apple, svi imaju neke bubice upravo zbog svoje slozenosti. Nebitno da li ih pokrece win mobile, symbian ili android...
I glupo je uporedjivatu "dumb" telefone koji sluze sa sms i poziv i kojima baterija traje po 5 dana sa uredjajima koje sam gore naveo. Oni su toliko prosti da nema sta da zakaze...
Po meni, ti si lose izabrao, tebi smart phone ni ne treba.
I glupo je uporedjivatu "dumb" telefone koji sluze sa sms i poziv i kojima baterija traje po 5 dana sa uredjajima koje sam gore naveo. Oni su toliko prosti da nema sta da zakaze...
Po meni, ti si lose izabrao, tebi smart phone ni ne treba.
boze boze,najbolji su mi ti sto se samo zale kako mu ne radi ovo kako ne radi ono,svaki fon koji sam uzeo citao sam dosta negativnih komentara i nisam se obazirao na to...meni su super sluzili,kao sto me trenutno sluzi tattoo. kako kazu nije zvaka za seljaka prema tome..... sta vi radite tim telefonima meni nije jasno,pa vam se tolko baguju.