HTC HD2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
jedno pitanje. stavio sam kuvani rom, i imaj jedan problem sa internetom.
kada sam na WiFi mreži, sve radi. kada sam na telenor internet, imam problem sa nekim programima, kao na primer google maps. konkretno, loading traje 2 minuta, i posle toga izbaci grešku:
network unavailable
(error: wininetHttpError [0 12002])
takođe mi ne radi sense bez WiFi mreže (weather, stocks...)
međutim, da stvar bude zanimljivija, neki programi (instalirani) mi i rade, kao npr. Opera mini, shazam...
kada sam na WiFi mreži, sve radi. kada sam na telenor internet, imam problem sa nekim programima, kao na primer google maps. konkretno, loading traje 2 minuta, i posle toga izbaci grešku:
network unavailable
(error: wininetHttpError [0 12002])
takođe mi ne radi sense bez WiFi mreže (weather, stocks...)
međutim, da stvar bude zanimljivija, neki programi (instalirani) mi i rade, kao npr. Opera mini, shazam...
umoran sam od gubljenja mreze na hd2, koji sam uzeo pre 2 nedelje preko telenora.
inace telefon je odlican ali postaje mucno kad krenem da dobijam poruke o propustenim pozivima zbog nedostupnosti.
vidim da je prepun net sa istim problemom, ne bih ubacivao kuvani rom koji poboljsava signal jel bi izgubio garanciju.
razmisljam da vratim telefon ali ne znam za koji drugi model da ga zamenim !?
inace telefon je odlican ali postaje mucno kad krenem da dobijam poruke o propustenim pozivima zbog nedostupnosti.
vidim da je prepun net sa istim problemom, ne bih ubacivao kuvani rom koji poboljsava signal jel bi izgubio garanciju.
razmisljam da vratim telefon ali ne znam za koji drugi model da ga zamenim !?
prvo ja ne nisam siguran da se gubi garancija ubacivanjem drugog radio/OS rom-a.ddmmzz napisao:ne bih ubacivao kuvani rom koji poboljsava signal jel bi izgubio garanciju.
a čak i ako se gubi, uvek se možeš vratiti na osnovni.
nego, interesuje me da li neko zna kako se menja boot logo? zamenio bih htc animaciju + winmo sliku sa nekom svojom. šta je podržano, avi, wmv i kojih ograničenja?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
antegra, gubi se garancija ako otkriju da si to radio.
ddmmzz, probaj da jednostavno iskljucis 3G - najcesci razlog gubljenja signala je upravo 3G (narocito ako ti se to desava u pokretu). Telefon se po defaultu, ako je ukljucena 3G podrska, vezuje na 3G ako je dostupan, i cesto se povezuje na celiju koja je dalja i samim tim nepogodnija za upotrebu samo zato sto ta celija omogucava upotrebu 3G, za razliku od neke blize koja je "GSM only".
ddmmzz, probaj da jednostavno iskljucis 3G - najcesci razlog gubljenja signala je upravo 3G (narocito ako ti se to desava u pokretu). Telefon se po defaultu, ako je ukljucena 3G podrska, vezuje na 3G ako je dostupan, i cesto se povezuje na celiju koja je dalja i samim tim nepogodnija za upotrebu samo zato sto ta celija omogucava upotrebu 3G, za razliku od neke blize koja je "GSM only".
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
antegra, trebalo bi da su to GIFovi. Pogledaj ovu temu za detalje: http://forum.xda-developers.com/showthr ... light=logo
tomas.hokenberi, hvala za info o 3G, nikad nisam gledao ko ima prioritet, pa mi sad stosta jasnije.
tomas.hokenberi, hvala za info o 3G, nikad nisam gledao ko ima prioritet, pa mi sad stosta jasnije.
Da li si probao da promenis u opcijama telefona GSM network only?Telefon automatski uvek trazi signal izmedju GSM i WCDMA mreze ... I meni se na momenta izgubi ali to je bukvalno sekunda u pitanju i posle toga promeni gsmili wcdma zavisi koji je signal jaci...plus to utice na trajanje baterije...ddmmzz napisao:umoran sam od gubljenja mreze na hd2, koji sam uzeo pre 2 nedelje preko telenora.
http://www.google.com/search?q=gmail+co ... to+outlooklovd napisao:da li neko ima ideju kako da prebacim kontakte iz gmail u outlooc ?
hvalaGrandpa napisao:antegra, trebalo bi da su to GIFovi. Pogledaj ovu temu za detalje: http://forum.xda-developers.com/showthr ... light=logo
nego, imam još jedan problem. kako da podesim da kada uparim bluetooth HandsFree sa telefonom ton handsfree-a bude na max, a ne na pola.
nervira me da svaki put kada primim ili okrenem poziv prvo moram da pritiskam vol up na handsfree-ju, i da čujem onaj pisak u uvu kada je ton max.
hvala!
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Pozdrav svim clanovima ovog foruma. Pre neki dan sam dobio ovaj izuzetan fon. Sve radi kako treba, jedino ne mogu preko ActiveSync-a(v4.5) da povezem PC sa telefonom. Inace prebacivanje-kopiranje fajlova bez AS-a radi normalno, da li neko zna resenje?
PS: ComPort1 je raspoloziv i veza preko USB-a je uspostavljena, ali PC ne "vidi" telefon!
PS: ComPort1 je raspoloziv i veza preko USB-a je uspostavljena, ali PC ne "vidi" telefon!
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
pero0000, moras dati vise podataka - npr. koju verziju operativnog sistema koristis? Ako koristis Vistu ili Windows 7 treba ti Windows Mobile Device Centar umesto AS.
Kako si podesio parametre AS?
Kako si podesio parametre AS?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
araphel, nije tačno, winmo 6.5 nastavlja život i dalje, razvijaće se i ubuduće, samo što su trenutno dali prioritet sedmici trenutno dok ne izađe.
http://news.softpedia.com/news/Microsof ... 6577.shtml
http://news.softpedia.com/news/Microsof ... 6577.shtml
lovd, pogledaj na www.case-mate.com ima par interesantnih stvari, ali spremi se da izdvojis dvadesetak dolara. naravno, salju u Srbiju.