^^^ E sad, Gago, da li bi mogla i meni da posaljes link i barem neko malo uputstvo posto nisam bas skontao kako se instalira...
HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
-
moonwalker13
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 01:08
- Mozilla Firefox
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 19:44
- :: Motoluxe
- Mozilla Firefox
- Povremeni posetilac

E ovako shomey je na predhodnoj stranici napisao ime fajla tj aplikacije potrebno je samo to da prekopirate u google i izbacice vam odma odakle mozete skinuti. Zatim potrazite verziju iGo-a v8.3 ili 8.4 koja ima sd folder i skinete samo sd folder u tom folderu ce stojati pored foldera content, licence, scheme nalazice se i aplikacija ali ne koristis tu znaci tu izbrises ili zamenis sa ovom sto je naveo sto je modifikovana za ovu rezoluciju. E sada sve to prekopirate na kraticu preko usb-a i udjete preko nekog file managera u folder iGo pa nadjete aplikaciju koja stoji ispod ova tri gore navedena foldera i pokrenete instalaciju i to je to...
- Mozilla Firefox
- Povremeni posetilac

-
rpopovic92
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2010. 16:11
Mozilla Firefox idi na market i pronadji aplikaciju Compass. Snaptic je radio aplikaciju plava ikonica kompasa mislim da je to najbolji kompas koji postoji skini ga instaliraj i onda udji u njega idi na compas type i stavi GPS. Ovo ti pricam zato sto ovaj tip kompasa radi kao gps tj pokazuje ti jacinu magnetnog polja i strane sveta i prikazuje tacne kordinate, ali najbitni je to sto prikazuje sa koliko satelita dobijas signal ako ti u stanu prikazuje da imas 0/0 znaci da nehvatas signal sa satelita i to znaci da ti navigacija zato ne radi
mislim pomocu njega mozes brze videti da li vredi paliti iGo ili ne 
P.S. ja u stanu nemogu da nabodem signal ali zato cim izadjem napolje upalim kompas vidim da imam signal sa satelita i onda upalim iGo i idem za Nemacku u Bec
....Nadam se da sam pomogao, a ako nisam znam da sam smorio.... 
@rpopovic92 imas mape na "onim" sajtovima. Poslao sam ti na mail adresu tj link pa skini...
P.S. ja u stanu nemogu da nabodem signal ali zato cim izadjem napolje upalim kompas vidim da imam signal sa satelita i onda upalim iGo i idem za Nemacku u Bec
@rpopovic92 imas mape na "onim" sajtovima. Poslao sam ti na mail adresu tj link pa skini...
- Mozilla Firefox
- Povremeni posetilac

To 7/9 znaci koliko sam ja upucen da je pronasao 9 satelita a na 7 si "prikopcan". A ovo Magnetic field je jacina magnetnog polja e sada ako ga prineses drugom telefonu, kompu, metalu jacina se povecava e kada dostigne neka veca ucitavanja tj kada postane prejako magnetno polje ne znam tacno jacinu mislim da je 120 gornja granica za ovu aplikaciju ili tel pojma nemam i nisam siguran bas,(nisam neki fizicar
) onda moras da uradis kalibraciju kompasa jer ga jako magnetno polje(namagnetise, razmagnetise ne znam nisam bas dobar fizicarx2) poremeti u ocitavanju okrenes prema zapadu a pokaze ti sever onda uradis kalibraciju i opet radi ko nov...
- Mozilla Firefox
- Povremeni posetilac

Samo da javim da radiiiiiiiiiii iGOOO
I to extra!!
Hvala svima na pomoci!
Poslacu ti ja kasnije nemam na ovom kompu...
Hvala svima na pomoci!
Poslacu ti ja kasnije nemam na ovom kompu...
Poslednja izmena od Mozilla Firefox u Sre, 25. Avg 2010. 14:29, izmenjeno 1 put ukupno.
HTC Tattoo_____N 95 8gb
@mcdadoBGKako ti se zove folder na kartici u koji si snimao ove ostale foldere? Meni nije radilo pa sam negde iskopao da se mora zvati iGo, meni je imao ime iGO My Way i kada sam uradio rename u iGo proradilo se kako treba. A ako ti nije do toga onda nesto nisi dobro skinuo imas da skines sa "onih" sajtova sigurno ces pronaci
Na kartici mi se folder zove iGo... sve sam radio kako je objasnjeno, tako da ostaje da mi ne valja sam link
odakle sam skidao... Skinuo sam do sada 3 razlicita.... kod svih mi prijavljuje gresku...
Na iPhonu sve ovo radi opusteno, skines "obradjen" program, instaliras, i sve savrseno radi... cak i na
mom iPodu radi savrseno (dovoljno da mi pronadje adresu koja mi treba, ali je ipak lepse sa GPSom
)
odakle sam skidao... Skinuo sam do sada 3 razlicita.... kod svih mi prijavljuje gresku...
Na iPhonu sve ovo radi opusteno, skines "obradjen" program, instaliras, i sve savrseno radi... cak i na
mom iPodu radi savrseno (dovoljno da mi pronadje adresu koja mi treba, ali je ipak lepse sa GPSom