ja na to ne gledam tako,meni x6 trenutno radi posao sto wildfire nije,mada je android fenserica za simbian al nije nista bolji,bar za normalne korisnike...a za taj nos udjes u podesavalje za poruke,ispod jezickog podesavanja...
Ja nikada u rasprave ni na ovom ni na drugim forumima nisam ulazio.
Medjutim,buni me ta stvar,"normalni" i "ne normalni" korisnici.Ne razumem.
Inace se za korekciju mog problema ide se na Settings->Language&Keyboard->Touch Input->Text Input->Sve stavke odstiklirati!
...i jos masa stvari...koje su Symbian "bacile" u zaborav.
Jeste da mi je to prvi OS na telefonu,koji me je bukvalno zaludeo,famoznim 6600 modelom,ali se sada ne bih vratio na taj OS makar mi poklanjali.
Inace je Android prica za sebe.OS koji je nadmasio svu konkurenciju.(u rekordnom roku)
pa da pojasnim pod "normalnim" korisnikom smatram onoga ko koristi paket funkcija sto dobije uz telefon
dok napredni rootuju,hackuju,prckaju po swf....
nadam se da sam malo jasniji...
Ti live wallpaperi su glupost, prvo ako držite widgete ili prečice na ekranu neće se ni videti a i dosta troše bateriju, takođe wildfire nije dovoljno jak da gura live wallpapere bez lagovanja.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
kontam i ja da je to samo cista fenserica,al meni iskreno i ne treba,homescreen mi je full widgeta tako da svemu pristupam sa njega..nego zanima me odakle skinutu "teme" za wildfire,tj wallpapere,jer svaki koji ja stavim on ga zumira,moram da ga seckam a to vec nije to!!!
Skar vidi na deviantartu ili zedge net tamo ces verovatno naci. wasssup mogu da se nameste kada ga rutujes ali kao sto telep rece malo laguju, al ne trose nesto specijalno bateriju bar meni ne jer i sa njima i bez njih izdrzi mi baterija tri dana.
pa na net odem tri puta dnevno ujutru, popodne i uvece i zadrzim se sve ukupno mozda 15 min. 3g iskljucio ne koristim. Razgovaram mozda 10-ak minuta i posaljem oko 5 poruka. Al imam pored njega HD2 koji koristim bas pa njega punim svako vece. A i na wildfire-u mi je osvetljenje neko malo, i iskljucena mi je vibracija kada ddirujem one senzore pa i zbog toga sigurno.
tesko posto je drajver za 3d los. E sada mozda ce nekada da bude ako nesto hakeri budu radili ali sve u svemu tesko... Nego mene intresuje da li je neko namestio app2sd na wildfireu? Meni kartica od 2gb pa me mrzi da namesta jer cu da je menjam pa me intresuje da li je neko namestio.
da li neko zna zbog cega mi ne vidi fon kao disk drive vec prijavljuje gresku kad god i kako god da ga nakacim?
Inace,uspevam da instaliram aplikacije,ali kada treba da prebacim neki fajl na telefon ne uspevam,upravo zbog navedenog problema.
Da li može Wildfire da se dekodira, tj da se otključa i za kartice ostalih operatera? U CG ne znaju tačno da mi kažu a ne bih ga davao svakom priučenom "majstoru"...
lesa0208 napisao:Cheva da ti nije memoriska kartica neshto zabagovala? Prodaj sa nekom drugo mozda ti je do memoriske kartice.
Nije ,mada uspeo sam preko htc sync. da ubacim neke slike i muziku,ali i dalje mi nije jasno zasto ga ne vidi kao disk drive.Imao sam ranije tattoo i video ga je uvek onako kako je trebalo.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.