HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Mozda ce vam zvuciti smesno,ali ja sam pre par minuta zakacio sluske koje sam dobio uz tel i sada slusam mjuzu dok sam na netu i ne mogu da verujem kako se jako,kvalitetno cuje.Retkost je bila da ja slusam muziku na sluskama na mojim prethodnim symbian nokia-ma, ali ovaj kvLitet zvuka se nikada ne moze porediti sa nokia sluskama.ODUSEVLJEN SAM!!!
Note IV N9100 dual
toda81, stekao sam i ja gotovo isti utisak kao i ti, sto se tice kvaliteta zvuka na sluskama. Ali meni licno nedostaje basa u zvuku, jer slusam elektroniku, tako da telefonu malo zameram sto nema ekvilajzerska podesavanja zvuka...
Svojevremeno sam bio odusevljen i zvukom sa slusalica SE K750, koji je imao i Bass Boost (mislim da se tako zvase) opciju.
Svojevremeno sam bio odusevljen i zvukom sa slusalica SE K750, koji je imao i Bass Boost (mislim da se tako zvase) opciju.
Teško da će te moći da dobijete iole kvalitetan zvuk sa fabričkim sluškama... Nabavite neke ozbiljnije sluške, kao recimo Sennheiser (preporučio bih neke bubice iliti ear-canal, kao npr. CX 400). Naravno da ima i boljih, ali su one i znatno skuplje, a i teže se kod nas nalaze 

HTC Desire + MIUI 0.11.12
Vanjuska, hvala, pomoglo mi je da resim problemvanjuska napisao:vnugo, evo resenja za tvoje probleme http://forum.xda-developers.com/showthr ... t=.nomedia

Sto se tice slusalica, bas me interesuje da li vredi dati velike pare za neke slusalice. Ako pljunes za njih 2000 dinara, da li je razlika u ceni u odnosu na fabricke slusalice proporcionalna razlici u zvuku? Siguran sam da medju vama ima audiofila koji se razumeju u te stvari...
Realno, za neko neobavezno slusanje muzike, sa fabrickim sluskama, kvalitet zvuka na Desire je sasvim ok (za gradski prevoz, voz, putovanje u kolima i slicno). Kome je do bacanja para na Sennheisere, Harman Kardone, Bang & Olufsene i drugu audiofiliju, neka izvoli, ali nervira me to obavezno "sahranjivanje" obicnih slusalica ko da ih je neko dete pravilo...
Ne znam jel neko imao ovaj problem, ali tačno otkako sam stavio onaj najnoviji radio, krenuli su mi problemi sa pozivima. S vremena na vreme, zvuk krene da secka, krivi se, pojavljuje se teška distorzija zvuka i neki metalni robotski odjek. nemoguće razgovarati ili uopšte razumeti sagovornika. ovo mi se dešavalo bez pravila, ne uvek, već samo na nekim pozivima, i ne svaki put. Ponekad bi razgovor trajao normalno po 10 mnuta, i onda samo krene da zeza. Bilo kako bilo, danas sam se konačno nakanio da vratim stariji radio, i problem je nestao. Čisto da znate....naravno, to je samo moje iskustvo. 

32.44.00.32U 5.09.5.30 2
Na to sam se vratio. Sa ovim novijim sam osetio neznatno poboljšanje u hvatanju 3g signala, ali problemi za razgovorima su baš iritantni. prvo sam mislio da je nešto do samog telefona, međutim posle sam shvati da je počelo od promene radija da se dešava. Evo od jutros, od povratka na ovu verziju, nemam više tih problema.
Na to sam se vratio. Sa ovim novijim sam osetio neznatno poboljšanje u hvatanju 3g signala, ali problemi za razgovorima su baš iritantni. prvo sam mislio da je nešto do samog telefona, međutim posle sam shvati da je počelo od promene radija da se dešava. Evo od jutros, od povratka na ovu verziju, nemam više tih problema.
Zanimljivo, i ja sam to primetio od kad sam presao na noviji radio, ali na Magic-u. Cak mi se dva puta desilo da mi se prekine veza sama od sebe, bez ikakvog razloga. Isto tako sa novijim radijom kazu da je bolji signal, i stvarno manje varira (po crticama) ali da li je stvarno tako ili samo tako prikazuje... ko ce ga znati
HOX Titanium gray
Hm, Chrono me je zaintrigirao onim testom senzora, pa sam i ja skinuo app sa Market-a da vidim da li mi rade svi senzori.. I kad ukljucim program svi nesto rade, kalkulisu (senzori), i proximity kad priblizim ruku ukljuci se, al light sensor ne mrda... E sad da li to treba negde da se namesti ili sta, nemam pojma al eto ne radi... Moze li jos neko da proveri pomocu programa da li mu rade svi senzori?!
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
E taman nabavih Desire sad izađe Desire na steroidima...
http://www.htc.com/www/product/desireHD/overview.html
http://www.htc.com/www/product/desireHD/overview.html
HTC Desire
ljudi, jedno pitanje,... (ukoliko je isto bilo, bezveze, iskreno me je cimalo da pretrazujem svih 80-tak strana)
inace, zanima me da li se ovaj tel uzet preko Telenora, moze koristiti na VIP-ovoj kartici, i da li bi, ukoliko ne moze, problem mogao resiti instaliranjem Froyo-a..?
U svakom slucaju, svaki savet je dobrodosao,..
Hvala!
Poz!

inace, zanima me da li se ovaj tel uzet preko Telenora, moze koristiti na VIP-ovoj kartici, i da li bi, ukoliko ne moze, problem mogao resiti instaliranjem Froyo-a..?
U svakom slucaju, svaki savet je dobrodosao,..
Hvala!
Poz!

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e