HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Mozda ce vam zvuciti smesno,ali ja sam pre par minuta zakacio sluske koje sam dobio uz tel i sada slusam mjuzu dok sam na netu i ne mogu da verujem kako se jako,kvalitetno cuje.Retkost je bila da ja slusam muziku na sluskama na mojim prethodnim symbian nokia-ma, ali ovaj kvLitet zvuka se nikada ne moze porediti sa nokia sluskama.ODUSEVLJEN SAM!!!
Note IV N9100 dual

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

toda81, stekao sam i ja gotovo isti utisak kao i ti, sto se tice kvaliteta zvuka na sluskama. Ali meni licno nedostaje basa u zvuku, jer slusam elektroniku, tako da telefonu malo zameram sto nema ekvilajzerska podesavanja zvuka...
Svojevremeno sam bio odusevljen i zvukom sa slusalica SE K750, koji je imao i Bass Boost (mislim da se tako zvase) opciju.

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

Teško da će te moći da dobijete iole kvalitetan zvuk sa fabričkim sluškama... Nabavite neke ozbiljnije sluške, kao recimo Sennheiser (preporučio bih neke bubice iliti ear-canal, kao npr. CX 400). Naravno da ima i boljih, ali su one i znatno skuplje, a i teže se kod nas nalaze :D
HTC Desire + MIUI 0.11.12

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Harthouse, jel znas mozda gde kod nas imaju da se kupe Sennheiser sluske? Trazio sam sad po sajtu, al ne pise gde imaju radnje...
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

vanjuska,klik. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

vnugo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 09. Maj 2010. 14:34

Post od vnugo »

vanjuska napisao:vnugo, evo resenja za tvoje probleme http://forum.xda-developers.com/showthr ... t=.nomedia
Vanjuska, hvala, pomoglo mi je da resim problem :lol:

Sto se tice slusalica, bas me interesuje da li vredi dati velike pare za neke slusalice. Ako pljunes za njih 2000 dinara, da li je razlika u ceni u odnosu na fabricke slusalice proporcionalna razlici u zvuku? Siguran sam da medju vama ima audiofila koji se razumeju u te stvari...

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

vnugo, naravno da ima... Samo, te sluške za 2.000 dindži teško da se mogu svrstati u dobre, jer im cena opravdava kvalitet. Konkretno, sluške koje sam preporučio su nešto ispod 80 jura, a cena im se nije promenila već više od godinu dana, pa ti vidi šta ti je činiti... :wink:
HTC Desire + MIUI 0.11.12

vnugo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 09. Maj 2010. 14:34

Post od vnugo »

Da, bacio sam pogled na link i samo sto nisam pao sa stolice kada sam video cene :)
Prosto mi je neverovatno i nezamislivo da uopste postoji takva razlika u zvuku... A razlika u ceni postoji ocigledno :roll:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

vnugo, ja lično imam 4 različita para sluški koje koristim. I ono što bih ja predložio je SkullCandy, modle Titan ko više voli in ear bubice, ili model Agent ko voli one nabudžene on ear varijante. jeste da pričamo o cifri od 40-50 eura po komadu, ali meni apsolutno vredi para.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Realno, za neko neobavezno slusanje muzike, sa fabrickim sluskama, kvalitet zvuka na Desire je sasvim ok (za gradski prevoz, voz, putovanje u kolima i slicno). Kome je do bacanja para na Sennheisere, Harman Kardone, Bang & Olufsene i drugu audiofiliju, neka izvoli, ali nervira me to obavezno "sahranjivanje" obicnih slusalica ko da ih je neko dete pravilo...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ne znam jel neko imao ovaj problem, ali tačno otkako sam stavio onaj najnoviji radio, krenuli su mi problemi sa pozivima. S vremena na vreme, zvuk krene da secka, krivi se, pojavljuje se teška distorzija zvuka i neki metalni robotski odjek. nemoguće razgovarati ili uopšte razumeti sagovornika. ovo mi se dešavalo bez pravila, ne uvek, već samo na nekim pozivima, i ne svaki put. Ponekad bi razgovor trajao normalno po 10 mnuta, i onda samo krene da zeza. Bilo kako bilo, danas sam se konačno nakanio da vratim stariji radio, i problem je nestao. Čisto da znate....naravno, to je samo moje iskustvo. :wink:

acambas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 01:05

Post od acambas »

araphel, samo mi reci na koji si se radio vratio, ja nisam imao tih problema sa pozivima sa novim radiom ali mi se cini da je baterija na njemu malo slabija

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

32.44.00.32U 5.09.5.30 2

Na to sam se vratio. Sa ovim novijim sam osetio neznatno poboljšanje u hvatanju 3g signala, ali problemi za razgovorima su baš iritantni. prvo sam mislio da je nešto do samog telefona, međutim posle sam shvati da je počelo od promene radija da se dešava. Evo od jutros, od povratka na ovu verziju, nemam više tih problema.

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Zanimljivo, i ja sam to primetio od kad sam presao na noviji radio, ali na Magic-u. Cak mi se dva puta desilo da mi se prekine veza sama od sebe, bez ikakvog razloga. Isto tako sa novijim radijom kazu da je bolji signal, i stvarno manje varira (po crticama) ali da li je stvarno tako ili samo tako prikazuje... ko ce ga znati
HOX Titanium gray

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Hm, Chrono me je zaintrigirao onim testom senzora, pa sam i ja skinuo app sa Market-a da vidim da li mi rade svi senzori.. I kad ukljucim program svi nesto rade, kalkulisu (senzori), i proximity kad priblizim ruku ukljuci se, al light sensor ne mrda... E sad da li to treba negde da se namesti ili sta, nemam pojma al eto ne radi... Moze li jos neko da proveri pomocu programa da li mu rade svi senzori?!
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

scele
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 02. Avg 2010. 10:13

Post od scele »

E taman nabavih Desire sad izađe Desire na steroidima...

http://www.htc.com/www/product/desireHD/overview.html
HTC Desire

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Društvo, jel uspeo neko da iskopa silikonsku futrolu za Desire, a da nema pokrivene one tastere ispod ekrana? Dakle, sa je spreda samo onako okolo, po obodima telefona. Ako jeste, molio bih da me uputi gde da tražim.

petar17
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 17. Sep 2010. 15:19

Post od petar17 »

ljudi, jedno pitanje,... (ukoliko je isto bilo, bezveze, iskreno me je cimalo da pretrazujem svih 80-tak strana) :o

inace, zanima me da li se ovaj tel uzet preko Telenora, moze koristiti na VIP-ovoj kartici, i da li bi, ukoliko ne moze, problem mogao resiti instaliranjem Froyo-a..?

U svakom slucaju, svaki savet je dobrodosao,..

Hvala!

Poz! 8)

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Moze se koristiti!
1.ako nije zakljucan,samo ubacis karticu i vozis.
2.ako je zakljucan, otkljucas ga i opet vozis ili
3. strpis se jos malo pa uzmes desire z ili desire hd
ex ivan87

petar17
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 17. Sep 2010. 15:19

Post od petar17 »

ql,...
a da li se otkljucavanjem (i ako ti nije problem da ukratko objasnis koja je procedura ili da bacis link) gubi garancija na telefon od dve godine...
hvala!

poz! 8)

p.s. da li se zna mozda kad ce ovi Desire HD i Z izaci i dal' ce biti u mrezama. tnx...

Odgovori