HTC Wildfire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

naravno sto rece Zmajko,ali mozes u taskkilleru da napravis " IGNORE" listu,tj programi koji ce biti imuni na ubijanje(kako lepo receno :D )
tako da naprimer Clock pod ignore jer ukoliko ga navijes, a posle odradis kilingovanje sa task-om,alarm se nece oglasiti!!! a pokazivace da je navojen!! 8)
Ti si ga bas nagurala sa aplikacijama...

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Nema potrebe za taskkilerom jer ti on najvishe usporava telefon,a telefon sam posle nekog vremena pogasi aplikacije koje nisu vishe aktivne a stoje u procesu.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Ako iko ima normalnu navigaciju za ovaj model,molio bih link na PP.
P.S.Zbog prezauzetosti nemam vremana za "search".
Hvala unapred!
Slika

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Е да... Мени не мора линк, само да ми каже шта да тражим :)

malenica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 01:57

Post od malenica »

Hvala vam na odgovorima :) Malo mi je glupo to sto aplikacije ostaju upaljene nakon koriscenja.A jel bi se nesto desilo kad bi se sve killovalo?nisu mi bas najjasnije neke stvari,ali valjda cu vremenom skapirati.Posle E71 sve mi je ovo novo.
Jel moze da sa namesti da na displeju stoji podsetnik za taj dan,ali da ne zvoni alarm?Npr.tako mi je na nokiji,kad je ponoc pojavi se na displeju podsetnik i stoji naredna 24h.
Samo jos da dodam da sam ja bas zadovoljna ovim telefonom.:)

Draco
Mobil fan
Mobil fan

Post od Draco »

И мени после Е72 :)
И мени је глупо што не постоји начин да се апликација затвори по коришћењу, али ми је то било глупо и кад сам са SE прешао на Nokiu, тј што сам морао да из сваке апликације да излазим на Options->Exit :)

Подсјетник би требао да ти стоји у статус бару све док је догађај у току, а аларм подешаваш приликом постављања догађаја у календар, подсјетник, шта већ...
Мада, имаш и пар widgeta са подсјетницима, које поставих на home screen.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

malenica, nije bas mesto, ali posto si nova...
Pogledaj kako ti se aparat ponasa bez "ubijanja" aplikacija, ako primetis bilo kakvo usporavanje slobodno koristi "Kill all" opciju, neces nista "zeznuti" (naravno, ono sto zelis/treba da radi stavi u "ignore").
Za podsetnik, topla preporuka za "Pure calendar widget", izmedju gomile opcija radi i bas to sto ti treba (uz transparent skin). Neces je naci na Marketu, guglaj poslednje verzije, tipa 2.0.5...2.2.3, 2.2.4.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

malenica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 01:57

Post od malenica »

Hvala vam jos jednom,poslacu vas :D
Ja sam se navikla na nokjii na opciju exit,pa sam na ovom telefonu trazila i vidim da nema :|

Imam jos jedno pitanje,da li moze da se regulise vremenski treperenje lampice kad imamo propusten poziv,poruku,mail (tipa 5 min,sat vremena itd)? Trazila sam,ali sam samo nasla da se ta opcija ukljuci ili iskljuci.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

koliko vidim i Telenor ga je uvrstio u ponudu,i to za manje pare od VIP-a....
bice pada cene polovnjaka a i novog :P

vnugo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 09. Maj 2010. 14:34

Post od vnugo »

Izasao je zvanicni update za wildfire na 2.2? Kao da sam negde procitao da bi trebalo, a sad pokusavam da updejtujem burazu i nista mi ne izbacuje...

Dule87
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 20. Okt 2008. 01:47

Post od Dule87 »

Razmisljam o kupovini ovog telefona i citajuci vase postove vidim da su neki clanovi imali pre ovog telefona Nokiu E71-72,pa me zanima da li je vredno zamene?Treba mi najvise zbog surfa i navigacije,a to pomalo pocinje da mi smeta na E71 zbog manjeg ekrana.
Samsung Galaxy S3 I9300

noviandroidas
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:32
:: Galaxy S7

Post od noviandroidas »

Jel moze neko da mi pomogne? Kada hocu da uradim sync telefona preko kompa prijavi mi "unknown error occured" i nista od sinhronizacije. Sve poveze ok, ali kada krene sync javi se greska. Kada sam uzeo fon sve je radilo, i mislim da je pocelo da baguje kada sam uradio update os-a preko settings-a. Pisao sam htc-u oni mi odgovorili ali opet nece da radi... :(

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

@Dule87
ako razmisljas razmisli 3x jer je bolje uzeti i Hero nego wildfire...
rezolucija ekrana je preocajna,i mozda najgore moguce resenje!!![/quote]

Draco
Mobil fan
Mobil fan

Post od Draco »

Dule87, да, резолуција је јако лоша, и ако ти је то приоритет, никако ти га не препоручујем. Али далеко и од тога да је најгоре могуће решење, што каже Скар :wink:
Једноставно, не бих поредио Nokia E серију са Wildfireom, пошто су то двије потпуно различите приче.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Dule87, otvoris lepo temu u "Poredenje modela" i uzivas. Inace ako kupujes nov telefon za te pare koliko kosta Wildfire, verovatno je best buy Samsung i5700 Spica.

noviandroidas
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:32
:: Galaxy S7

Post od noviandroidas »

posto izgleda niko ne zna sta da radim sa sync-om, da li postoji drugi nacin da se prebace fotke na komp?

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

@noviandroidas: jesi probao da reinstaliraš sync? .

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

da!
nakačiš fon na komp preko USBa i izabereš 'disk drive'...
otvoriš ga i ideš na folder 'dcim'
>
tu ti se nalaze fotke sa kamere i prekopiraš ih na komp!

Dule87
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 20. Okt 2008. 01:47

Post od Dule87 »

skar, Draco, antec, hvala vam na savetima!Nema potrebe za otvaranjem nove teme u poredjenju modela jer sam pitao onako usput da mi neko odgovori a i nisam vise u dilemi,razmislio sam dobro i slazem se da nije pametna zamena!I da ne idem vise u off,hvala jos jednom! :wink:
Samsung Galaxy S3 I9300

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

@Draco
mislim da nisi u pravu,ja sam se tesio mnogo puta,da to nije toliko lose,ali jeste,mnogo je to mala rezolucija..ok je on za neko normalno koristenje,znaci da ga gledas na stanby :D :D
procitati tekst na njemu bez zuma mislim da bi soko ocoravio....
za ostatak nemam mnogo zamerki...jako dobro!!!

Odgovori