xerosoft napisao:Ivan Cirkovic, Ne na fabrickom ne radi to je kuvani 1.6 rom al radi na njemu I kamera I Bluetooth. Fm ne radi to je zbog kernela u njemu
Namestim alarm da mi zvoni ujutru oko 10h. Prodje noc, i kad treba da zvoni nece. Prodje 10h i dalje stoji ikonica gore za alarm. Jel se nekom to jos desava?
Marko.85, kod mene zvoni na punjacu, ali samo kad ukljucim opciju da se ekran ne gasi dok je na punjacu.. otkad tako radim on se uredno oglasava ujutru..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Tek je posebno bez veze stvo alarm nece da zvoni kada se smanji Ringer volume do kraja.To je bas bez veze odradjeno na androidu.Tako je kod mene na desire-u,a pretpostavljam da i tatu ima isti problem
toda81, pa dosta stvari se popravlja sa nadogradnjom sistema jer oni u svakom novom softveru ispravljaju greske koje su nastale na ranijim softverima. cvetican, sto se tice room-a to je kucna izrada nema ga na netu tako da jedino ako si iz NP mogu da ti to odradim kao sto sam za par mojih drugara odradio
toda81, nije do androida nego do onih koji su radili na softveru. Meni radi sasvim normalno alarm i kad je telefon na punjacu i kad je utisan tj na silent jedino sto jos nisam probao da ga ugasim pa da vidim da li ce raditi alarm ili da ugasen stoji naboden na punjac, ali bice prilike i za to.
kad namestis alarm nemoj da ga kill preko taska jer zbog toga nece da zvoni,meni je bilo tako... znaci samo nemoj da ga ubijes ostavi ga podignutim u sistemu.... nema veze sa punjacem ili da ti stalno bude upaljen ekran.. probaj pa javi..zzz svima
Da li postoji neki official update za tatto. Iskreno, oprostio sam se od nadogradnje na 2.1 ili 2.2, ali postoji sasvim dovoljno problema i na androidu 1.6 zbog cega je ovaj OS zasluzio poneku zakrpu.
Jedna od stvari koja me najvise nervira jeste sto moram da koristim GSM Only jer ako se koristi onaj Auto mode dolazi do cestog gubitka signala.
Potrebna mi je mala pomoc tj vec skoro nedelju dana mi ne radi zvono na alarmu vec samo vibracija nemam pojma sta mu se desilo niti koja vishe podeshavanja da gledam da bi zvonio pa bih molila za malo pomoci :DD
hvala unapred
Ja nigde nisam nasao u opcijama podesavanje zvuka alarma. Instaliraj program AudioManager, tu pojacaj zvuk alarma a vibraciju mozes ugasiti kada podesavas alram.
Instalirala sam AudioManager i sada je ok sve mada mi i dalje nije jasno sta mu se desilo. Hvala punoooo Marko valjda sutra necu kasniti na posao :DDDDDD
Ljudi imao sam isti problem sa usb-om,evo sta sam uradio:
1.udjete u meni i udjete u conect to pc izaberite disk drive
2.priklucite telefon i usb
3.meni se pojavi na kompjuteru ali nece da ga otvori
4.iskljucite usb iz tattoo-a i ukljucite ponovo
5.izacice vam:
htc sync
disk drive i
netwotk(tako nesto)
izaberite disk drive i proradice vam
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.