HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

brate idi tamo gde si je kupio i nek ti je zamene.... probaj tako,nemoj odma novu da uzimas.... ;) ;) ;)

cvetican
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Avg 2007. 19:21

kuvani rom

Post od cvetican »

xerosoft napisao:Ivan Cirkovic, Ne na fabrickom ne radi to je kuvani 1.6 rom al radi na njemu I kamera I Bluetooth. Fm ne radi to je zbog kernela u njemu
Kazi nam koji je to ROM pa da i mi instaliramo!!

moonwalker13
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 01:08

Post od moonwalker13 »

Namestim alarm da mi zvoni ujutru oko 10h. Prodje noc, i kad treba da zvoni nece. Prodje 10h i dalje stoji ikonica gore za alarm. Jel se nekom to jos desava?

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od makibiki »

moon jel koristis task killer neki ? predpostavljam koji je problem... to se i meni desavalo i poludeo sam :) axaxaxaxa

Marko.85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 27. Jun 2010. 21:15

Post od Marko.85 »

@moonwalker13
Da li se puni tokom noci?? Meni je telefon na punjenju svako vece, a dok je na punjenju nece da zvoni. Bar meni...
HTC Tattoo

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Marko.85, kod mene zvoni na punjacu, ali samo kad ukljucim opciju da se ekran ne gasi dok je na punjacu.. otkad tako radim on se uredno oglasava ujutru..:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Tek je posebno bez veze stvo alarm nece da zvoni kada se smanji Ringer volume do kraja.To je bas bez veze odradjeno na androidu.Tako je kod mene na desire-u,a pretpostavljam da i tatu ima isti problem
Note IV N9100 dual

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

toda81, pa dosta stvari se popravlja sa nadogradnjom sistema jer oni u svakom novom softveru ispravljaju greske koje su nastale na ranijim softverima.
cvetican, sto se tice room-a to je kucna izrada nema ga na netu tako da jedino ako si iz NP mogu da ti to odradim kao sto sam za par mojih drugara odradio
Iphone 4s white clear install

moonwalker13
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 01:08

Post od moonwalker13 »

@makibiki da koristim, advanced task killer. Kad ga ubijem nece da alarm da zvoni, s tim sto ikonica i dalje stoji gore... ima logike :)

@Marko.85 nije mi se punio.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

toda81, nije do androida nego do onih koji su radili na softveru. Meni radi sasvim normalno alarm i kad je telefon na punjacu i kad je utisan tj na silent :P jedino sto jos nisam probao da ga ugasim pa da vidim da li ce raditi alarm ili da ugasen stoji naboden na punjac, ali bice prilike i za to.

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od makibiki »

kad namestis alarm nemoj da ga kill preko taska jer zbog toga nece da zvoni,meni je bilo tako... znaci samo nemoj da ga ubijes ostavi ga podignutim u sistemu.... nema veze sa punjacem ili da ti stalno bude upaljen ekran.. probaj pa javi..zzz svima

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Sta je ova tema umrla izgleda svi.presli na ove bolje telefone kao da su svi odbacili ovaj dragi telefon
Iphone 4s white clear install

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Mar 2010. 21:41

Post od Gaga3 »

Ja ga nisam odbacila niti cu! On je naprosto ljubav mog zivota! :D .

Master Joda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
:: iPhone 8 Plus

Post od Master Joda »

Da li postoji neki official update za tatto. Iskreno, oprostio sam se od nadogradnje na 2.1 ili 2.2, ali postoji sasvim dovoljno problema i na androidu 1.6 zbog cega je ovaj OS zasluzio poneku zakrpu.
Jedna od stvari koja me najvise nervira jeste sto moram da koristim GSM Only jer ako se koristi onaj Auto mode dolazi do cestog gubitka signala.

Joksha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 12:09

Post od Joksha »

Potrebna mi je mala pomoc tj vec skoro nedelju dana mi ne radi zvono na alarmu vec samo vibracija nemam pojma sta mu se desilo niti koja vishe podeshavanja da gledam da bi zvonio pa bih molila za malo pomoci :DD
hvala unapred

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Joksha, idi u Podešavanja telefona i proveri da li ti je utišan zvuk za Notifikacije ili Media ili... Ako jesu, pojačaj ih i trebalo bi da radi...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Joksha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Joksha »

Ninolina svi tonovi su aktivni i pojachani tako da to nije imas li jos neku ideju ??? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Marko.85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 27. Jun 2010. 21:15

Post od Marko.85 »

Ja nigde nisam nasao u opcijama podesavanje zvuka alarma. Instaliraj program AudioManager, tu pojacaj zvuk alarma a vibraciju mozes ugasiti kada podesavas alram.
HTC Tattoo

Joksha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Joksha »

Instalirala sam AudioManager i sada je ok sve mada mi i dalje nije jasno sta mu se desilo. Hvala punoooo Marko valjda sutra necu kasniti na posao :DDDDDD

MrSerbia1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 14. Okt 2010. 21:08

Post od MrSerbia1 »

Ljudi imao sam isti problem sa usb-om,evo sta sam uradio:
1.udjete u meni i udjete u conect to pc izaberite disk drive
2.priklucite telefon i usb
3.meni se pojavi na kompjuteru ali nece da ga otvori
4.iskljucite usb iz tattoo-a i ukljucite ponovo
5.izacice vam:
htc sync