HTC HD2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
vandeo,
HKEY/CurrentUser/Software/Microsoft/ActiveSync, druze kada pronadjem ovu tvoju putanju na kraju nema ActiveSync, mislim da nije instaliran.....
tomas.hokenberi,
Pogledao sam i "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows CE Services" , medjutim kod njega nema ActiveSync, nudi sledece:
(Default)
(EulaAccepted)
(LastUpdate)
(UpdateFound)
(UpdateInterval)
(UpdateLastOnline)
(UpdateResult)
HKEY/CurrentUser/Software/Microsoft/ActiveSync, druze kada pronadjem ovu tvoju putanju na kraju nema ActiveSync, mislim da nije instaliran.....
tomas.hokenberi,
Pogledao sam i "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows CE Services" , medjutim kod njega nema ActiveSync, nudi sledece:
(Default)
(EulaAccepted)
(LastUpdate)
(UpdateFound)
(UpdateInterval)
(UpdateLastOnline)
(UpdateResult)
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 14. Apr 2010. 18:11
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
imas na xda temu za artemis rom, pa ti tamo pogledaj, sve ti lepo pise.. [http://lmgtfy.com/?q=Artemis+ROM+SPA+V8+xda]klikni ovde[/url]....
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
Ljudi pomagajte...ne mogu da povežem fon na wireless kuci......nadje on njega...pokušam ja sa sifrom, čak sam skinuo sifru sa wireless-a i onda pokušao ali neće....a moram barem dok sam kući da nadjem alternativu pošto sam potrošio 600MB za 5 dana 

■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
luca, taj brojač ide dok je on konektovan a to je stalno ( u sluaču da ti ne isključiš )....to je grps, ne wap tako da te same sekunde/minuti/sati nista ne znače, bitan je samo protok
Inaše i ja sam na VIP i to najvećoj tarifi ( 2000 ) tako da imam 2000 MB ali uništavam te MB
Inaše i ja sam na VIP i to najvećoj tarifi ( 2000 ) tako da imam 2000 MB ali uništavam te MB

■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
cure2fast, meni je pomoglo ono sto je krtica, napisao : "Za sat moras da iskljucis "internet time sync", idi u all settings/personal/phone/gsm umts services/time syncronization i odstikliraj "automatic change time zone and clock" da ti ne bi svaki put kad radi update za weather ponovo vratio sat. Vecini to resava problem mada mislim da su se neki zalili i pored toga ali nisam siguran..."
Od tad kad sam to uradi sat me vise ne zeza, da ne ureknem
Od tad kad sam to uradi sat me vise ne zeza, da ne ureknem

and justice for all...
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 22. Apr 2010. 18:52
Trebam kupiti ovaj tel za dan,dva. E sad me interesuje dali ima jos nekih razlika izmedju simfree-a i telenorovog htc-a osim sto moram da koristim samo telenorove kartice? Dali mozda ima neki problem pri menjaju romova i instaliranju androida ili je sve to isto kao na simfree htc-u? Sta ovi u telenor rade tim telefonima koji su za njihovu mrezu? Pozz
SGS2, iPhone 4 32GB
cale poslao sam ti resenje na privatnoj poruci.Nisam bio odavno na forumu pa ti tek sad odgovaram a i nisam dobio obavestene da imam privatnu poruku.A za sve koji imaju problem sa satom evo jos jednom resenje:
-START
-settings
-meni(donji desni ugao)
-All settings
-personal
-phone
-GSM/UMTS Service(u donjoj traci)
-Time Synchronization(u velikom kvadratu)
-Get Settings(mali pravougaonik)
-pojavice se Automatic change time zone and clock to destiklirati
-pritisnu ti OK(gornji desni ugao) i problem sa satom resen.
-START
-settings
-meni(donji desni ugao)
-All settings
-personal
-phone
-GSM/UMTS Service(u donjoj traci)
-Time Synchronization(u velikom kvadratu)
-Get Settings(mali pravougaonik)
-pojavice se Automatic change time zone and clock to destiklirati
-pritisnu ti OK(gornji desni ugao) i problem sa satom resen.