HTC HD2

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Nov 2010. 17:05

Post od zeljovan »

vandeo,
HKEY/CurrentUser/Software/Microsoft/ActiveSync, druze kada pronadjem ovu tvoju putanju na kraju nema ActiveSync, mislim da nije instaliran.....

tomas.hokenberi,
Pogledao sam i "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows CE Services" , medjutim kod njega nema ActiveSync, nudi sledece:
(Default)
(EulaAccepted)
(LastUpdate)
(UpdateFound)
(UpdateInterval)
(UpdateLastOnline)
(UpdateResult)

milosnikolic90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 14. Apr 2010. 18:11

Post od milosnikolic90 »

Ajde postavite mi link za Artemis ROM SPA V8... i dali ce da radi sa radio romom 2.11.50.26? Unapred hvala...

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

imas na xda temu za artemis rom, pa ti tamo pogledaj, sve ti lepo pise.. [http://lmgtfy.com/?q=Artemis+ROM+SPA+V8+xda]klikni ovde[/url]....
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ljudi je l neko zna da li HD2 trosi kredit dokle god je nakacen na GRPS ili samo dok obavi to za sta mu je trebao? ne znam da li da gasim odmah posle nekog update-a ili da pustim da ide? (nekad mi dodje do pola sata, sat...) i koliko utice na vateriju?... hvala unapred :oops: :oops: :oops:

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Nov 2010. 17:05

Post od zeljovan »

luca,
GPRS ti trosi kredit sve vreme dok vrsi update..... Cim ne vrsi update, samim tim ne trosi kredit....

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ok, hvala, buni me to sto onaj brojac ide i broji i posle update-a... a reci mi je l trosi bateriju vise dok je ukljucen ili ne?

Win6.1x
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 21. Nov 2010. 11:41

Post od Win6.1x »

luca imas program po imenu Modaco No Data.On ti 100% disejbluje GPRS,ako sumnjas da ti nesto ide na net.GPRS ti nece pojesti bateriju ako si na to mislio : ) Ukoliko koristis 3G,HSPDA,Wi Fi itd masovno,to ce ti vec pozderati ... :)

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Vala meni gprs dosta pojede baterije (bez 3G). Sat vremena neta oko 15-20% (mozda malo vise od sat vremena) to i navigacija :roll:
and justice for all...

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Ljudi pomagajte...ne mogu da povežem fon na wireless kuci......nadje on njega...pokušam ja sa sifrom, čak sam skinuo sifru sa wireless-a i onda pokušao ali neće....a moram barem dok sam kući da nadjem alternativu pošto sam potrošio 600MB za 5 dana :o
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ja sam na VIP-u pa imam one besplatne MB tako da ne brinem za cenu samo pitam onako... onaj brojac ide li ide... :wink: :wink: :wink:

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

luca, taj brojač ide dok je on konektovan a to je stalno ( u sluaču da ti ne isključiš )....to je grps, ne wap tako da te same sekunde/minuti/sati nista ne znače, bitan je samo protok

Inaše i ja sam na VIP i to najvećoj tarifi ( 2000 ) tako da imam 2000 MB ali uništavam te MB :lol:
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

cure2fast
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 17. Mar 2009. 19:10

Post od cure2fast »

LJudi moze neko na PP ili ovako da mi pomogne da resim proble sa satom...nacisto mi puludeo HD2, samo menja vreme... :)

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

cure2fast, meni je pomoglo ono sto je krtica, napisao : "Za sat moras da iskljucis "internet time sync", idi u all settings/personal/phone/gsm umts services/time syncronization i odstikliraj "automatic change time zone and clock" da ti ne bi svaki put kad radi update za weather ponovo vratio sat. Vecini to resava problem mada mislim da su se neki zalili i pored toga ali nisam siguran..."

Od tad kad sam to uradi sat me vise ne zeza, da ne ureknem :lol:
and justice for all...

Win6.1x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Win6.1x »

Krile007 koji je fon u pitanju ? Kapiram da je Windows Mobile :) Jesi li probao da se nakacis na neku drugu mrezu ? Ako hoce na drugu,a na ovu nece znacemo da nije di hardvera,vec da je nesto do postavke mreze.

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

narode kako vi stojite sas vremenom potrebnim za facanje gps signala na ovom telefonu ? jeli to samo u mom slucaju dug proces i spor :-O u igo-u ne postoji opcija pomoci mreze ili ?

ayrton senna
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 22. Apr 2010. 18:52

Post od ayrton senna »

@ kostadin
moj hd2 hvata signal za 10-15 sekundi na otvorenom,
a u stanu na potkrovlju zgrade za minut do 2 minuta

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

ayrton senna, reci mi el ima varijanta da mreza ubrza hvatanje signala, preko gprs-a ? ja na otvorenom hvatam signal po nekoliko minuta...u zatvorenom je to skoro pa nemogu misija...

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

Trebam kupiti ovaj tel za dan,dva. E sad me interesuje dali ima jos nekih razlika izmedju simfree-a i telenorovog htc-a osim sto moram da koristim samo telenorove kartice? Dali mozda ima neki problem pri menjaju romova i instaliranju androida ili je sve to isto kao na simfree htc-u? Sta ovi u telenor rade tim telefonima koji su za njihovu mrezu? Pozz
SGS2, iPhone 4 32GB

Win6.1x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Win6.1x »

@kostadin skini Quick GPS,imas na XDA forumu.On skida preko gprs-a (par kilobajta) ili preko Acvite Sync polozaj o satelitima te ti hvatanje signala bude prakticno trenutno ili max 10 sekundi.To je na nivou OS-a,tako da ce svi navigacioni programi ti radit... Garmin,Igo,Tom Tom ...

pejica
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 22. Okt 2010. 11:04

Post od pejica »

cale poslao sam ti resenje na privatnoj poruci.Nisam bio odavno na forumu pa ti tek sad odgovaram a i nisam dobio obavestene da imam privatnu poruku.A za sve koji imaju problem sa satom evo jos jednom resenje:
-START
-settings
-meni(donji desni ugao)
-All settings
-personal
-phone
-GSM/UMTS Service(u donjoj traci)
-Time Synchronization(u velikom kvadratu)
-Get Settings(mali pravougaonik)
-pojavice se Automatic change time zone and clock to destiklirati
-pritisnu ti OK(gornji desni ugao) i problem sa satom resen.

Odgovori