HTC Wildfire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ono je launcher pro sa nekim ikonicama koje sam ubacio, i froyom, pa pazi ovako imash 8.0.8 ja sam taj ubacio za sada mi sve radi bez ikakvih bagova, ako ti je rutovan telefon uzmi njega na karticu i idesh u recovery i odatle fleshujesh sa zip. Posle toga imash ako hocesh da overklokujesh procesor skini ima tamo kernel sa 768mhz i njega stavi i eto to bi bilo sve shto se tiche fleshovanja
- Zemun79
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 15. Sep 2006. 09:34
Ne bih da tražim nešto što je već napisano, ali bih molio nekoga za detaljan proces root-ovanja, sa linkovima za potrebne fajlove i sa kratkim, ali preciznim uputstvom na srpskom ako vam nije problem?
Odradio sam root sa XDA Developers, pokazao mi je da je sve uspešno odrađeno, ali kad koristim određene programe koji rade samo za root-ovane aparate, kaže mi da nemam ovlašćenja i pristup rutu... Kao npr. Titanium backup. Ne mogu da nađem problem, jedino ako nisam lepo root-ovao tel.
Puno hvala unapred.
Odradio sam root sa XDA Developers, pokazao mi je da je sve uspešno odrađeno, ali kad koristim određene programe koji rade samo za root-ovane aparate, kaže mi da nemam ovlašćenja i pristup rutu... Kao npr. Titanium backup. Ne mogu da nađem problem, jedino ako nisam lepo root-ovao tel.
Puno hvala unapred.
...Samsung Galaxy S2...
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Ljudi imam big problem , kupio sam Wildfire pre nekoliko dana , u telenoru , i stigo mi racun u fazonu 4k dinara , kazu mi u telenoru da sam potrosio 80 MB , a ja sam ubedjen da nije tako.
Koristio sam facebook recimo pola sata dnevno , uz cinjenicu da sam kupio telefon pre 2 dana , racun je prevelik .
Rekli su mi da Android system sam updateuje razne applikacije i gluposti , bez moje dozvole , ako je internet non stop ukljucen , da li je to u pitanju? mozete li mi reci koje to applikacije Wildfire
auto updejtuje preko dana , ako mi je internet non stop ukljucen , a ne radim nista na telefonu?
Koristio sam facebook recimo pola sata dnevno , uz cinjenicu da sam kupio telefon pre 2 dana , racun je prevelik .
Rekli su mi da Android system sam updateuje razne applikacije i gluposti , bez moje dozvole , ako je internet non stop ukljucen , da li je to u pitanju? mozete li mi reci koje to applikacije Wildfire
auto updejtuje preko dana , ako mi je internet non stop ukljucen , a ne radim nista na telefonu?
Ivannggr, и ја сам убијеђен да је немогуће потрошити 80мб за два дана...
Ажурирање користе најчећње апликације за временску прогнозу, e-mail, RSS, разна синхронизовања са налозима на нету...aли опет, превише је.
У подешавањима имаш опцију да дозволиш освежавање и синхронизацију апликација само када си закачен на wireless.
Ажурирање користе најчећње апликације за временску прогнозу, e-mail, RSS, разна синхронизовања са налозима на нету...aли опет, превише је.
У подешавањима имаш опцију да дозволиш освежавање и синхронизацију апликација само када си закачен на wireless.
Da li neko ima problema sa nekim Žikom u imeniku? Stavim u first name ime pa Zika, a ispod prezime, dakle, kontakt bude se vidi u formatu Ime Zika Prezime. I kad kucam u dialeru 9452, ne nalazi ništa. Sa ostalima nemam ovakvih problema, ili ih barem nisam uočio. Mislim, nije neki problem, nego eto, zanima me u čemu je problem. Ako je neko imao sličnih problema ili ako ga ne mrzi da ubaci nekog Žiku u imenik pa da vidi, neka javi. Inače je onaj fabrički dialer, nije neka druga aplikacija.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 11. Nov 2010. 21:32
Pozdrav svima....danas sam uzeo wildfire pa logicno imam nekoliko pitanja, naime do sada sam koristio symbian pa se najbolje i ne snalazim sa android telefonima, zanima me gde se gleda call duration i da li ima sms counter poruka kao i data log, kako da podesim svoje zvono koje, prebacim na tel, za alarm, i bice jos mnoga stvari
.....hvala na odgovorima unapred

Pozz svima,
imam HTC Wildfire i probleme sa njim u servisu je.
Problem je sledeci: Kada pozovem nekog tisina, a u notifikacijama i dalje stoji da je poziv aktivan gde se posle par sekundi telefon restartuje i podigne sistem u airplane modu koji ne moze da se deaktivira. Ovo sve se ponavlja jedno dnevno ili u dva dana.Uradjen je boot restart i promenjena je Sim kartica, ali se problem nije resio. Telefon je star 7dana.
Da li neko zna u cemu je problem?
Hvala
imam HTC Wildfire i probleme sa njim u servisu je.
Problem je sledeci: Kada pozovem nekog tisina, a u notifikacijama i dalje stoji da je poziv aktivan gde se posle par sekundi telefon restartuje i podigne sistem u airplane modu koji ne moze da se deaktivira. Ovo sve se ponavlja jedno dnevno ili u dva dana.Uradjen je boot restart i promenjena je Sim kartica, ali se problem nije resio. Telefon je star 7dana.
Da li neko zna u cemu je problem?
Hvala
Postoje CyanogenMod , WildPuzzleROM , Open Fire , Villian rom isprobao sam sve sem ovog Open Fire... Ne znam svi imaju neke bagove zavisi sta ti treba CyanogenMod nema sense kamera ne valja, ne radi radio gps zeza ali je brz i stabilan, WildPuzzleRom ima neke bagove sa mrezom prikazuje stalno 3g ili edge iako nisi nakacen i desava se da zamrzne. Kazu za ovaj Cyanogenmod da je kao najbolji i najbrzi plus sto ima najbolju podrsku i svakodnevno update i ispravljanje bagova . WiilianRom mi se najvise dopao , nije nista menjan izvorno izgleda kao stock rom. Kao sto rekoh isprobao sam ih ali bas na kratko i vratio se na stock rom koji sam samo clockovao na 691.
urke3006.... to se i meni desavalo i to je problem u nekoj aplikaciji tj. najverovatnije da ti neki task menager gasi htc sense ili neki k... koji je zaduzen za to. Meni se isto to desavalo i kad hocu da idem na home screen i pritisnem back on me vraca na ono u cemu sam pre bio...npr. clock,messages,settings... probaj da uradis soft reset ili da podesis programe.
Ma radi sve sem igrica, ako su ti vazne igrice nemoj da uzimas a za ostalo sve mozes da nadjes na netu .Igo radi odlicno na wildfire , sve ostalo sto mi je trebalo nasao sam i radilo je . To je fora jedino na marketu da ti mozda ne prikazuje neke aplikacije , ja inace taj market uopste ne koristim imas sve na xda i iPmart .