HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Razmisljam se da instaliram neku noviju verziju radia u telefon, trenutno imam onu koju sam dobio sa stock Froyom, znaci 5.09.00.20. Pa je moje pitanje vezano za koju verziju radia da instaliram, koju preporucujete, koja je posldnja stabilna i lepo se pokazala? Kakva poboljsanja donosi?
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Resih problem koji sam imao sa open network wi-fi hotspot-ovima. Instalirao drugi ROM, prvo Opendesire 4.0.36, s kojim sam se malo poigrao, ali sam ga zamenio jednim drugim, od jednog XDA Devs. clana PaY87, i sve opet radi kao podmazano, ROM je brz i fercera ok. Nedostajao mi je Sense pa zato uklonih Opendesire, iako je i on sam veoma stabilan i brz ROM.
Problem je ocigledno bio softverske prirode, koji se verovatno ogleda u brljivom Telstrinom (operater) ROM-u. Model Desire-a koji ja imam je bio A8183, verzija za AUS, i mnogo ljudi ima raznih prituzbi...
vanjuska, ovaj je poslednji izasao: http://android.adamg.co.uk/bravo/radio/ ... .05.27.zip
A ovaj je prethodni, koji imam i ja: http://android.adamg.co.uk/bravo/radio/ ... .05.14.zip
Oko performansi i stabilnosti ce ti reci neko iskusniji...
Problem je ocigledno bio softverske prirode, koji se verovatno ogleda u brljivom Telstrinom (operater) ROM-u. Model Desire-a koji ja imam je bio A8183, verzija za AUS, i mnogo ljudi ima raznih prituzbi...
vanjuska, ovaj je poslednji izasao: http://android.adamg.co.uk/bravo/radio/ ... .05.27.zip
A ovaj je prethodni, koji imam i ja: http://android.adamg.co.uk/bravo/radio/ ... .05.14.zip
Oko performansi i stabilnosti ce ti reci neko iskusniji...
+1milossd napisao:imam veliki problem uzeo sam nov desire koristio 12 sati i on se restartovao sam. kada sam pokusao ponovo, upalio se i malo posle opet ugasio. ne mogu da ga upalim sad sta da radim. ako ste u mogucnosti da mi pomognete pomozite:((((
Vrati im taj aparat, trazi drugi, objasni da nemas nameru da se zezas sa pokvarenim maticnim plocama (neki Desire telefoni imaju problem sa maticnom plocom, usled cega se postojano rebootuju. popravka se svodi na zamenu maticne, ne nesto sto zelis da probas u Srbiji. mozda nije do toga, al ti to ne znas, a ni oni).
Imas pravo na nov aparat ako ga vratis u nekom kratkom roku, dal 24 il 48 sati, pogledaj temu servisiranje na kaficu na ovom forumu.
Govori tiho, i povedi psa sa sobom

Samsung Galaxy S III, Omega v23 (JellyBean test version)
!!!
mislim da si ostecen, al nemoj meni da verujes. aj prosetaj do:
viewtopic.php?t=21490
ima tamo ljudi koji se bave servisiranjem i bolje poznaju materiju od mene. procitaj thread, imas pravo na nov uredjaj, meni se cini...
edit: bas mi se cini.. nisam siguran, to jest, mozebiti da prodavac ne moze da ustanovi da li stvarno nesto nije u redu sa telefonom. ipak procitaj thread, upoznaj se sa svojim pravima.
mislim da si ostecen, al nemoj meni da verujes. aj prosetaj do:
viewtopic.php?t=21490
ima tamo ljudi koji se bave servisiranjem i bolje poznaju materiju od mene. procitaj thread, imas pravo na nov uredjaj, meni se cini...
edit: bas mi se cini.. nisam siguran, to jest, mozebiti da prodavac ne moze da ustanovi da li stvarno nesto nije u redu sa telefonom. ipak procitaj thread, upoznaj se sa svojim pravima.
Samsung Galaxy S III, Omega v23 (JellyBean test version)
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
milossd, tu nema govora o servisiranju, jednostavno nemoj da izlazis iz radnje bez novog telefona. Kad sam uzeo Desire preko Vipa nije mu radila vibracija, drugi dan od kupovine sam otisao do poslovnice i momentalno dobio novi telefon.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Zemun79, na Desire svakako po defaultu imaš Adobe Flash, tako da nije potrebno dodatno ga instalirati, ali sa Operom i većinom drugih browsera on jednostavno ne radi, već samo sa fabričkim i još po nekim, mislim da Dolphin browser takođe nema Flash podršku. Lično, za onoliko koliko je meni potrebno, ja preferiram fabrički browser, koji mi je jednostavno najbolji i najfunkcionalniji od svega što sam probao.
Pitaću još jednom, jer ne videh da mi je neko prošli put odgovorio: Ukoliko uradim Titanium backup sa rootovanog OTA 2.2, potom flashujem neki ROM bez SenseUI, i odradim restore, da li će to prouzrokovati neki problem, u smislu da će restore povući i neke stvari vezane za aplikacije koje se nalaze isključivo na Snese ROMovima, i napraviti mi zbrku po telefonu? Planiram da tokom vikenda isprobam neke no Sense ROMove, pa bi mi veoma značilo da znam. Unapred hvala 

- Anony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
- :: iPhone 6 16GB Silver
Uklanjanje iz telefona se vrsi isto kao i kod bilo koje druge aplikacije? Nije potrebno nista specificno odraditi prilikom brisanja? I nakon brisanja, sve se vraca na sense kao sto je i bilo ranije? (sry, mozda mnogo pitam, ali i dalje sam dosta skeptican po pitanju cackanja telefona, i posle 2 meseca
)