Hteo sam da se poigram sa kuvanim romovima, ali mi nesto ne uspeva, Pa ako neko hoce da mi malo pojasni jer sam nov u ovome.
instalirao sam Rom manager ali nemogu da nadjem clockwork mod za tattoo... Svaka pomoc I preporuka Rom-a je dobrodosla!
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
Jedno pitanje koje i nije direktno vezano za tattoo.
Imam wireless net koji mi je povezan sa kompom preko Lan-a. Obican ruter.
Ako ubacim wifi karticu u komp, a net mi je i dalje povezan preko Lana, da li mogu da saljem wifi signal preko kartice, i recimo prikacim se tattoo-om na net?
Znaci, putanja bi trebalo da ide ovako: WirelessAntena->Ruter->Lan->PC->WiFiKartica->WiFiSignal->Tattoo
ne moze decko...moze samo solucija da napravis server pa da ti kartica radi u linuxu kao ap....bar mislim da ne moze svaka kartica i to da radi. al opet provjeri
Je l neko probao neke nove mape za iGO ...bilo je pitanja, evo nasla sam ovaj sajt, ali ne znam o kakvim je mapama rec, pa ako neko hoce i ima vremena da proba i obavesti nas super!
Gago, nije baš odgovarajuća tema za tvoje pitanje, ali da ne komplikujemo. Iste ove mape koristim i ja za iGo na iPhone-u, mislim da su iz marta ove godine i ok su. Trebalo bi da postoje i svežije, a uopšte ne morate da tražite mape baš za Android jer su univerzalne za svaki iGo ili Motonav bez obzira na OS.
Kako nije tema, pa toliko smo pricali o navigaciji za tattoo , za mape...al ok...nego evo da odgovorim clanu bachika, da onaj PROXOID ne radi, ustvari ne mogu da instaliram driver za XP sa onog sajta, sve skinem, povezem tel i taj stari lap i kad oznacim lokaciju sa koje ce da povuce driver, kaze instalacija bezuspesna driver nije pronadjen! Jaoooooo koliko me namuci ovaj lap i ta konekcija!
Gaga3, nije tema, jer ona već postoji i namenjena je baš GPS-u svim programima i informacijama vezanih za to.. I prethodna priča o tome je trebalo tamo da se vodi.. Ali Ok.. Tattoo je malo specifičan što se tiče programa zbog rezolucije ali su mape iste kao i za ostale modele..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
HAha ma namerno sam to napisala da vidim gde si ti , kad eto pojavi se...sta se radi... ...salim se malo OK OK OK necu vise pisati o mapama, a evo da napisem opet za clana BACHIKA da sam zaboravila da cekiram Developpenent u telefonu, jaoooooooooo, a sad lap nije tu, hajde pisem da li sam uspela!
Hitno mi treba pomoć...
Kada povežem telefon sa pc, učita sve normalno, i u My Computer mi izbaci "Removable Disk" , ali kada hoću da udjem u njega izbaci mi poruku "Please insert a disk into drive :F" , kada idem propertis, free space 0 , used space 0 ....
Kada hoću da povežem telefon sa HTC Sync,treba da udjem valjda u sttings pa onda Connect to PC...
Ja tako i uradim i izbaci mi:
"Default connection type
Disk Drive"
i
Ask me
Ja bi valjda trebao da idem na ovo default connection type i tu da promenim umesto Disk Drive da stavim HTC Sync,ali ja ne mogu da promenim ništa na ovo def.conn.type,onako je "Sivo" i ne mogu da udjem u to...
Za sta ce ti uopste taj htc sync, povezes preko usb stikliras disk drive i to je to...resetuj telefon pa pokusaj ponovo. Jel si ti uopste instalirao lepo taj htc sync na kompu odnosno da li si vec povezivao tako ?
Juče sam uzeo telefon...
HTC Sync nije bitan...
Bitno je to što kada povežev telefon sa PC-ijem,sve lepo prepozna,ali kad hoću da udjem u taj "Removable Disk" ne mogu...
Ne znam šta da radi,ako neko ima neki predlog,neka kaže.
Jel ti je formatirana kartica ? Ako jesto samo povezes preko micro usb telefon te pita kako da se povezes i ti izaberes disk drive kao default type, ako ti ne izbaci odes na settings conect to pc pa izaberes tamo disk drive i to je to
Ljudi, mene ubi Astro. Naime, nekad sam od sebe počne da troši bateriju?!?!?! i sprži je za 20ak sati, dok sam pre izguravao i do 80! Piše lepo u battery use da je on potrošio oko 4%...
Jedini način da ga zaustavim je reset fona. Ima li ko sličnih problema? Reinstall ne pomaže...
Ljudi ima li neko da koristi kuvani rom na duze vreme?Zanima me kako se pokazao i jel bolja rezolucija slike,to jest jel ostrija slika na kuvanom romu?Drug mi je pricao da se poboljsava slika na novim romovima sto se htc tattoo tice?Ako je neko probao na duze vreme froyo 2.2 neka se javi,da znam da li da prelazim na novi...
Ivan Cirkovic, ja sam dugo koristio froyo kuvani rom na mom tattoo i bas sam bio zadovoljan nedostatak kamere nisam ni primecivao,zato sto jos ni na jednom kuvanom eclair ili froyo rom-u ne radi kamera,ali i sigurno je jasnija slika kao sto kaze tvoj drug,ako si vec root-ovao telefon probaj neki rom nece da skodi obavezno back-up i teraj
Probao sam jednom samo da vidim kako je,ali nisam obracao paznju tada na rezoluciju.Znaci slika je ipak bolja na kuvanom romu?Ostrija sto bi se reklo?Moze li slika da se poredi sa wildfire htc?
Citao sam vise tema koliko sam stigao i video... nigde nisam nasao odgovor koji mi treba... postavio sam na telefon neke tacke za otkljucavanje (ili kako se ti vec zove) ali mi se desilo da sam nesto pogresio i sada kad mi se pali telefon trazi da unesem neki mail i pass. Telefon sam uzeo u telenoru odavno i ne secam se dal sam i ako jesam sta sam stavio kao mail i pass... zanimam me dal moze to nekak od se resi i ako moze da mi neko kaze kako. Izvinjavam se ako je ovo vec negde bilo ali ja stvarno nisam mogao to da pronadjem.... Hvala
Ljudi je l ima neko problem da koristi G talk preko fona i da se dopisuje sa nekim i da dobija sve poruke odjednom....i sto puta iz pocetka kad taj neko napise novu pruku. Tj telefon sve poruke reprizira! Evo dva tattoo isto se desava!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.