HTC Wildfire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Evo mene sa jos jednim pitanjem. Problem je sledeci. Na plejerima koje koristim u ovom telefonu, na onaj fabricki i winamp koji sam ubacio headset ne radi kako treba. Problem je u tome kada slusam muziku na originalnom headsetu koji sam dobio uz telefon, kada imam dolazni poziv, pritiskom na dugme za javljanje na headsetu, uopste se ne ukljucuje poziv. Vec se pauzira muzika, mislim konkretno na winamp. Dakle ne mogu da se javim sve dok rucno na telefonu ne pritisnem answer. To je za winamp, a sa ovim fabrickim je problem da dok ide muzika sve je ok, ali cim pokusam da odem u glavni meni, muzika se prekida, nece da ostane da svira u pozadini. Dosta neprakticno, da kada mi je mob u dzepu, da ne mogu da se javim pritiskom na dugme slusalica. Eto ako neko zna provereno dobar mp3 plejer koji je kako da kazem, ''kompatibilan'' sa originalnim slisalicama, neka preporuci. Dakle da se muzika jednostavno prekine, da se prihvati poziv pritiskom na dugme, i da posle toga nastavi. Hvala unapred.
cao svima
kupio sam tel juce
I nista mi nije jasno, kako ovo funkcionise. ako ima neko upustvo na srpskom nek posalje mirkoni86@beogrid.net
nisam uspeo nista da prebacim sa pca, ni da blututom prebacim sa starog tel. sta bih prvo trebao da uradim. kao sam kreirao onaj google account i sta dalje
Pomagajte
hvala unapred
kupio sam tel juce
I nista mi nije jasno, kako ovo funkcionise. ako ima neko upustvo na srpskom nek posalje mirkoni86@beogrid.net
nisam uspeo nista da prebacim sa pca, ni da blututom prebacim sa starog tel. sta bih prvo trebao da uradim. kao sam kreirao onaj google account i sta dalje
Pomagajte
hvala unapred

- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
mix, kada nakacis telefon na komp, u status baru ce ti ispisati "charge only", povuci status bar na dole i klikni na stavku "charge only" i izaberi opciju "disk drive" i posle prebacujes sa kompa, kao na obicnu fles memoriju, mem. karticu itd.....
p.s. preporucujem da odes u settings > connect to PC > default connection type. i izaberes 'disk drive' pa da ne moras svaki put da radis gore pomenutu proceduru...
-a sto se Bluetooth-a tice, kada upalis bluetooth, ides u settings > wireless & networks > bluetooth settings. i stikliras opciju "Discoverable" i sledecih 120 secundi mozes da se konektujes sa drugim uredjajima, kada oni isteknu, drugi uredjaji nece videti tvoj HTC, kad ta 2 min. isteknu, ponovo ista procedura... zasaad nema drugog leka.
p.s. preporucujem da odes u settings > connect to PC > default connection type. i izaberes 'disk drive' pa da ne moras svaki put da radis gore pomenutu proceduru...

-a sto se Bluetooth-a tice, kada upalis bluetooth, ides u settings > wireless & networks > bluetooth settings. i stikliras opciju "Discoverable" i sledecih 120 secundi mozes da se konektujes sa drugim uredjajima, kada oni isteknu, drugi uredjaji nece videti tvoj HTC, kad ta 2 min. isteknu, ponovo ista procedura... zasaad nema drugog leka.

Samo nek se rolaju....sarme.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
ljudi, jel moguce da mi je aktiviran mobilni internet, iako nisam podesavao nista, niti su mi stigla automatska podesavanja kako za gprs tako i za mms... postao sam telenorov korisnik i nesto mi je stuklo ovih 200 din brzinom svetlosti a ne znam sta... btw. uvek koristim WiFi (posto sam prepejd i nemam dzabe megabajte) i u onom HTCovom wizardu sam podesio WiFi only... 

Samo nek se rolaju....sarme.
Uzeo sam pre neki dan Wildfire, i mogu reci samo WOW
Nisam verovao u Android ranije, ali sada mislim da je ovo trenutno najbolji i najzabavniji operativni sistem koji je izuzetno prilagodjen korisniku telefona. Jendom recju brilijantno!
Sve se maltene samo podesava, skinuo mi je kontakt slike sa fejsbuk profila i dodelio ih u kontakte, cak mi je i upisao kontakte sa fejsa u kalendar, tj. uneo njihove rodjendane u kalendar. Mislim sta reci. Odusevljen sam. 
Jos nisam detaljno proucio telefon, ali sam siguran da skriva u sebi sve i svasta, tj. jos ovakvih stvari koje sam naveo. Ako je nekoga jos nesto odusevilo neka napise pa da i drugi znaju.
P.S. Ekran uopste nije tako los kao sto neki kazu. A ima i dosta aplikacija i igrica da se skine za njega, a po komentarima na marketu vidim da sve vise igrica i aplikacija usavrsavaju i prave ih da budu dostupne i za HTC Wildfire. Tako da ima nade!

Jos nisam detaljno proucio telefon, ali sam siguran da skriva u sebi sve i svasta, tj. jos ovakvih stvari koje sam naveo. Ako je nekoga jos nesto odusevilo neka napise pa da i drugi znaju.
P.S. Ekran uopste nije tako los kao sto neki kazu. A ima i dosta aplikacija i igrica da se skine za njega, a po komentarima na marketu vidim da sve vise igrica i aplikacija usavrsavaju i prave ih da budu dostupne i za HTC Wildfire. Tako da ima nade!

LG G2 black