tolero napisao:Ako ti je ovo komplikovano samo skini move2sd enable sa marketa i onda ce prebaciti na sd, ali nece prebaciti svaku aplikaciju 100 % ostace neki deo na internoj memoriji u svakom slucaju zavrsice ti posao i rasteretiti memoriju.
...hvala na ovome, instlirao i prebacio aplikacije ali mi u settings/SD&phone storage/internal phone storage pokazuje isto slobodnog prostora kao i pre prebacivanja na sd ...zasto to?
Ne bi trebalo ako si lepo pokrenuo move2sd enable i izabrao da ti prebacuje na external i posle u aplication manager samo prebacis na sd, skini i CacheMate on ce ti rasteretiti jos memorije, posle restartuj telefon i sigurno ce ti pokazivati vise memorije.
Instalirao ga i pokusah da udjem u Prtition SD card i onda mi trazi da instaliram ClockworkMod Recovery, medjutim ja sam to vec instalirao ranije kada je tel. rootovan i sad mi vec mnogo ide na zivce.
Nemam sad vremena sad da ti objasnjavam, probaj sa onim programom sa marketa move2sd enabler , skini ga pokreni , izaberi da ti prebacuje na sd i onda prebaci aplikacije preko manage app.
tata78, sta hoces ti da uradis sa karticom? Ako ces da je formatiras odradi to preko kompa preko partition paragon menager programom i eto gotova prica
Jedno pitanje na brzinu... nemam sada vremena da citam celu temu, a verovatno ima odgovor. Zato se izvinjavam na ovom postu.
MOZDA nabavim Wildfire zakljucan na 063. Da li mogu da mu odradion nandroid backup, stavin kuvani rom (cime ga odmah otkjucavam, naravno) i da po potrebi vracanjem starog OS-a ponovo ga zakljucam? Znam da je tako za tattoo pa me interesuje i za ovaj.
Izvinjavam se josh jednom, ali sada sve reshavam na frku pa mi zato treba odgovor!
Hvala!
Grešiš sinko Mozes ti da rootujes i ubacis neki custom rom ali to nema bas nikakve veze sa tim da je telefon zakljucan na neku mrezu. To su razlicite stvari root mozes odraditi i na zakljucanom telefonu a telefon mozes otkljucati pomocu kodova koje trebas da platis nekom ili na netu ili u nekom servisu, evo ako sam ti pomogao malo
Koristi 063 sta da ti kazem Sacekaj mozda se javi neko ko je otkljucavao mada ne verujem da je manje od 25-30 evra, pojavilo se otkljucavanje za desire i vrlo je lako,mozda izadje nesto tako i za wildfire. U suprotnom kao sto sam rekao u neki servis .
Ma mrzi me da se cimam... lepo cu onda da skupim pare i kupim... do tada mu mozda josh i padne cena... vidim da je sad roknula skoro na 200e...
Thanks!
psyhound, ja sam imao isti problem, trazio sam tri dana po netu da li ima neki program ili nesto za dz da ga otkljucam, i onda sam presao na Telenor. Najjeftinije otkljucavanje po servisima koje sam ja nasao je 20€ negde na novom bg-u...
Pera Detlic, i samim tim bi me telefon izashao kao i da ga kupim u shop-u...
Nije mi sad ni toliko bitno... shiba tattoo kao nenormalan na ovom ROM-u pa kad se dodje do nekih para videcu...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.