HTC Wildfire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Nisam se dugo javljao, pa samo da kazem da furam bateriju bez punjenja vec 2 dana, a ona je na 37%... :D
Samo nek se rolaju....sarme.

barba321
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 03. Feb 2011. 20:38

Post od barba321 »

tolero napisao:Ako ti je ovo komplikovano samo skini move2sd enable sa marketa i onda ce prebaciti na sd, ali nece prebaciti svaku aplikaciju 100 % ostace neki deo na internoj memoriji u svakom slucaju zavrsice ti posao i rasteretiti memoriju.
...hvala na ovome, instlirao i prebacio aplikacije ali mi u settings/SD&phone storage/internal phone storage pokazuje isto slobodnog prostora kao i pre prebacivanja na sd ...zasto to?

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2010. 15:09

Post od tolero »

Ne bi trebalo ako si lepo pokrenuo move2sd enable i izabrao da ti prebacuje na external i posle u aplication manager samo prebacis na sd, skini i CacheMate on ce ti rasteretiti jos memorije, posle restartuj telefon i sigurno ce ti pokazivati vise memorije.

tata78
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 18. Nov 2007. 05:48

Post od tata78 »

telefon jeste rootovan ClockworkMod Recovery v2.5.0.1. ali nema rom managera ili ga ja ne mogu naci. :smutny:

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

tata78, skini ga sa neta ako ga nemas u telefonu .

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od tolero »

Skini onda i instaliraj 8) .

tata78
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od tata78 »

Pa trazio sam na netu ali ne mogu naci nigde ako imas link postavi ga. Nasao na par mesta ali ne mogu skinuti

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od tolero »

Na marketu pogledaj mora da ga ima tamo .

tata78
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od tata78 »

Instalirao ga i pokusah da udjem u Prtition SD card i onda mi trazi da instaliram ClockworkMod Recovery, medjutim ja sam to vec instalirao ranije kada je tel. rootovan i sad mi vec mnogo ide na zivce.

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od tolero »

Nemam sad vremena sad da ti objasnjavam, probaj sa onim programom sa marketa move2sd enabler , skini ga pokreni , izaberi da ti prebacuje na sd i onda prebaci aplikacije preko manage app.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

tata78, sta hoces ti da uradis sa karticom? Ako ces da je formatiras odradi to preko kompa preko partition paragon menager programom i eto gotova prica

tata78
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od tata78 »

Ma nema veze resicu vec nekako, pozdrav svima i hvala na pomoci.... :) :)
Mislim da znam u cemu je fora...

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Jedno pitanje na brzinu... nemam sada vremena da citam celu temu, a verovatno ima odgovor. Zato se izvinjavam na ovom postu.
MOZDA nabavim Wildfire zakljucan na 063. Da li mogu da mu odradion nandroid backup, stavin kuvani rom (cime ga odmah otkjucavam, naravno) i da po potrebi vracanjem starog OS-a ponovo ga zakljucam? Znam da je tako za tattoo pa me interesuje i za ovaj.
Izvinjavam se josh jednom, ali sada sve reshavam na frku pa mi zato treba odgovor!
Hvala! :)

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od tolero »

Grešiš sinko 8) Mozes ti da rootujes i ubacis neki custom rom ali to nema bas nikakve veze sa tim da je telefon zakljucan na neku mrezu. To su razlicite stvari root mozes odraditi i na zakljucanom telefonu a telefon mozes otkljucati pomocu kodova koje trebas da platis nekom ili na netu ili u nekom servisu, evo ako sam ti pomogao malo :)

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Ne mozes da ga otkljucas sa custom romom tako da ti cela akcija pade u vodu . Ovaj mozete obrisati moj post tolero me preduhitrio

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Aha... :lol:
Znaci morace preko nekog servisa.... aaaaaaa! Ne daju mi se pare josh i za to. . . :angry:
Nja... zna neko koliko para?

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od tolero »

Koristi 063 sta da ti kazem :P Sacekaj mozda se javi neko ko je otkljucavao mada ne verujem da je manje od 25-30 evra, pojavilo se otkljucavanje za desire i vrlo je lako,mozda izadje nesto tako i za wildfire. U suprotnom kao sto sam rekao u neki servis .

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Ma mrzi me da se cimam... lepo cu onda da skupim pare i kupim... do tada mu mozda josh i padne cena... vidim da je sad roknula skoro na 200e... :)
Thanks! :)

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

psyhound, ja sam imao isti problem, trazio sam tri dana po netu da li ima neki program ili nesto za dz da ga otkljucam, i onda sam presao na Telenor. :dry: Najjeftinije otkljucavanje po servisima koje sam ja nasao je 20€ negde na novom bg-u... :disgust:
Samo nek se rolaju....sarme.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Pera Detlic, i samim tim bi me telefon izashao kao i da ga kupim u shop-u... :disgust:
Nije mi sad ni toliko bitno... shiba tattoo kao nenormalan na ovom ROM-u pa kad se dodje do nekih para videcu... :)

Odgovori