HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Mar 2010. 21:41

Post od Gaga3 »

A sto nece da se skida sa marketa...sta se to desava.... Ivane pokusavam da instaliram onaj N drive, ali na pocetku pise da se skine app sa marketa...je l mogu da preskocim taj korak ......sto me nervira sad ovaj market koji mu je djavo :shock: :shock:
HTC Tattoo

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

e ljudi - ako imate mogućnosti, pokušajte preko WiFi-a!!!
meni market i dalje ne radi preko 3Ga, ali mi preko WiFi veze šljaka najnormalnije...

može neka prepreporuka za dobar/stabilan ROM sa HTC Sense-om!?

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

E, spucao se i meni sada market preko 2G/3G... :smutny: Ali preko WiFi sljaka k'o lud! Pokusao sam i sa factory reset jer sam flasovao novi rom i ista prica... ni reinstalacija gapps-a/marketa nije nista novo donela.

cenobite, imas custom Froyo sa Sense-om ali nisu potpuno funkcionalni... pogadjaj - ne radi kamera i FM Radio. Tako da ces ili zrtvovati sense za potpuno stabilan i funkcionalan rom ili ces imati sense i telefon bez kamere i FMa! :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

psyhound, koju mrezu koristite vi koji imate problema sa Marketom? Ja na Tattoou mogu samo wifi da koristim a to radi bez problema..:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Ja sam VIP-ovac, ali mislim da to nema mnogo veze sa mrezom... medjutim, ko zna... Sve drugo radi preko mobilne mreze normalno. Applikacije kojim treba net, surfovanje, gmail... jedino market radi samo preko WiFi... :?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

psyhound, evo sad sam ubacila VIPovu karticu u Tattoo i preko GPRSa uspesno instalirala N Drive..:-)
Inace, VIPova kartica koju sam koristila je pripaid..:-) Dakle, kod mene normalno radi Market i preko GPRSa i preko WiFi-ja.. Ne znam sta bi mogao biti razlog vašeg problema..:-(

Inace, danas mi poludeo ekran na Tattoou..:-( Nije hteo da reaguje na dodir, odnosno, reagovao je sa kasnjenjem i radio pntpuno drugu stvar od zadate.. Pre par meseci se pojavila neka fleka na sredini ekrana i sirila se a danas sam prvi put imala ovaj problem..
Uspela sam da ga malo sredim odvajanjem i vracanjem slojeva iznad ekrana, i fleka se malo smanjila.. Za sada se tel sredio i reaguje normalno ali pitanje je do kada..:-(
Jel neko imao ovakav problem?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

ZA Gaga3 :

Kada instaliras ndrive moras ga prvo skinuti sa marketa preko wifi,ako ti ne radi na gprs.Kada to uradis normalno ga instaliras i skines update ako ti ponudi u samom programu,a nadam se da hoce...Update je veliki tako da bolje koristi wifi.Kada to sve odradi izadji iz programa i obrisi ga,ali ne brisi folder ndrive sa kartice u telefonu.Nakon toga prekopiras ndrive koji si skinula sa licencom na kraticu bilo gde,kopiras u folder ndrive mape i glasove.Nakon toga iz file manager-a u telefonu nadjes ndrive.apk aplikaciju i instaliras je.To ti je sva nauka :D.Naravno niposto posle toga ne radi update,nego cekaj da izadje verzija 11,pa isto uradis sa njom sto se tice instalacije.Poz i nadam se da sam ti pomogao?

ZA Ninolina:

Treba la si da uslikas tu fleku da vidim i da ti kazem sta je...Nisam cuo za tako nesto,ali mi lici da je ekran zadobio udarac od pada ili je bio pritisnut malo jace u dzepu ili torbi,pa mu je trebalo vreme da se ispegla.Mozda ti je bio dugo na punjacu,pa se zagrejala baterija i prouzrokovala tu fleku.A,ako nije nista od toga onda jedino da bude do rom-a i da mu ne odgovara napon na ekranu,jer novi rom ima totalno drugacija podesavanja od starog.Radi na vecoj frekvenciji cime se povecava i napon komponenti u telefonu.Poz.

Sto se tice marketa nemojte se cimati za dzabe.To se desilo meni prosle godine i nikome nije radio market.Proradice sam od sebe,samo se strpite koji dan...To je do marketa i baze u google,posto su to njihovi telefoni.Tako da ne pomaze ni brisanje marketa,ni flesovanje...Znaci ili je problem od nasih operatera prema marketu ili je od njih prema nama...Samo se strpite par dana i sve ce raditi normalno.Imao sam iskustva sa tim...

Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

novi rom se pojavio......7.0.3 jel ko probao kako radi i koje su novine? pozzz

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Ninolina, meni se isto pre jedno mesec dana pojavila neka fleka na sredini ekrana ali nije nista strasno... kada je ekran ukljucen ne vidi se uopste, ali kada je iskljucen vidi se kao da imam prazninu izmedju gornjeg i donjeg sloja... Medjutim, touch radi perfektno. :)

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ljudi stvarno ne znam sta je ta praznina...Uslikajte jednom i okacite da vidimo o cemu se radi...Laku noc.

Savacar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 16. Maj 2010. 16:38

Post od Savacar »

@hirurg

Evo zbudzih ga, nisam citao dal ima promena bitnih, sve po starom za sada :)

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

i meni se posle jedne lude zurke pojavila fleka, par dana je zezao touch... i kada je prestao da radi problem je resen zamenom touch-a!
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

ZA bachika:

Koji rom koristite vi koji ste imali probleme sa flekom na ekranu?Jel koristite stari 1.6 ili novi?

Pedjoni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 22:00

Post od Pedjoni »

Fleka mi se pojavila na 1.6 romu, a prisutna je i sada na nFinityGB v1.02.

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

nemam fleka....al uzrok moze vrlo lako da bude ukoliko ste dizali radni takt procesora i ako drzite puno telefon na punjacu,

pitanje jedno, koji je default min radni takt procesora a koji je max takt rada procesora kod tattoo, usput meni vise na telefonu se nigdje ne spominje tattoo vec CLICK :blinky: 8)
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

bachika, i koliko si platio zamenu "toucha"? Jel mislis na zamenu celog ekrana ili samo nekog dela ekrana?

psyhound, i ja sam mislila "nije to nista", pa eto vidis da ipak jeste..:-( Valjda je to pocetak kraja touchscreena..:-( I evo, on sad, nakon malog "razmrdavanja" slojeva ekrana, radi.. Ali sve mislim da ce se ovo ponoviti i da mu tad ovaj nacin nece pomoci..:-(

Pedjoni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 22:00

Post od Pedjoni »

Kada se pojavio, pojavio se kao Click, a vremenom su ga prekrstili na tattoo :)
U svakom slucaju to je to.

@Ninolina, meni je fleka na ekranu prisutna vec nekih pola godine. Nemam nikakvih problema sa koriscenjem ekrana i nadam se da ce tako ostati.

@Hirurg Nema veze to sa taktom niti sa duzinom punjenja, bar ne kod mene. Punim ga predvece dok se ne napuni, a potom skidam sa punjaca, a fleka se pojavila dok sam bio na fabrickom romu 1.6, tako da nije ni proc problem.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

E ovako napisao sam luda zurka (citaj puno alkohola) tako da nisam siguran sta se tacno dogodilo... :wacko: :shock:
drugar mi je zamenuo deo ekrana za 2500 din. I kaze da je bilo tecnosti i takodje je i udaren!!! :smutny:

koristio sam neki GB Rom i petljam stalno oko procesora, a bateriju punim celu noc!

sada koristim nfinity GB 1.01 i opera mini mi stalno Fc.... ima li jos neko taj problem?
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Evo odgovora sta se desava sa ekranom, bar kod mene.

http://forum.vodafone.co.uk/t5/HTC-Devi ... d-p/400062

bachika, proveri max takt procesora. Meni FC-uje ako odem preko 614 iz nekog razloga...

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

ja sma primjetio kad dignem takt da je maska na poledjini toplija nego uobicajeno....a malo se osjeti razlika na brzini odradjivanja aplikacija...nego ljudi gdje ima da se kupi maska i touch al orginal maska necu kineza? moze li se negdje preko neta naruciti i koliko je para?
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

Odgovori