ZA Gaga3 :
Kada instaliras ndrive moras ga prvo skinuti sa marketa preko wifi,ako ti ne radi na gprs.Kada to uradis normalno ga instaliras i skines update ako ti ponudi u samom programu,a nadam se da hoce...Update je veliki tako da bolje koristi wifi.Kada to sve odradi izadji iz programa i obrisi ga,ali ne brisi folder ndrive sa kartice u telefonu.Nakon toga prekopiras ndrive koji si skinula sa licencom na kraticu bilo gde,kopiras u folder ndrive mape i glasove.Nakon toga iz file manager-a u telefonu nadjes ndrive.apk aplikaciju i instaliras je.To ti je sva nauka

.Naravno niposto posle toga ne radi update,nego cekaj da izadje verzija 11,pa isto uradis sa njom sto se tice instalacije.Poz i nadam se da sam ti pomogao?
ZA Ninolina:
Treba la si da uslikas tu fleku da vidim i da ti kazem sta je...Nisam cuo za tako nesto,ali mi lici da je ekran zadobio udarac od pada ili je bio pritisnut malo jace u dzepu ili torbi,pa mu je trebalo vreme da se ispegla.Mozda ti je bio dugo na punjacu,pa se zagrejala baterija i prouzrokovala tu fleku.A,ako nije nista od toga onda jedino da bude do rom-a i da mu ne odgovara napon na ekranu,jer novi rom ima totalno drugacija podesavanja od starog.Radi na vecoj frekvenciji cime se povecava i napon komponenti u telefonu.Poz.
Sto se tice marketa nemojte se cimati za dzabe.To se desilo meni prosle godine i nikome nije radio market.Proradice sam od sebe,samo se strpite koji dan...To je do marketa i baze u google,posto su to njihovi telefoni.Tako da ne pomaze ni brisanje marketa,ni flesovanje...Znaci ili je problem od nasih operatera prema marketu ili je od njih prema nama...Samo se strpite par dana i sve ce raditi normalno.Imao sam iskustva sa tim...
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..