HTC ChaCha
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
Ljudi, uzeo bih ovaj fon preko ugovora samo i iskljucivo ako postoji mogucnost da ovo odvratno plavo dugme u dnu ima neku drugu funkciju (npr. twitter) jer ne podnosim fejsbuk. E sad, cuo sam da je to moguce rootovanjem, pa vas pitam da li je neko naleteo na ovaj problem, tj. uspesno resenje istog?
Hvala
Hvala
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560
Pozdrav ljudi. Ja sam uzeo ovaj telefon pre par dana preko mts-a. Sve super radi, extra je sto se funkcija tice. Baterija je prilicno slaba, kad ga normalno koristim tipa prenos podataka stalno ukljucen, wi-fi oko do 1h koriscenja, bez gps-a i fb-a, igranje igrica do 1h, muzika do 1h isto toliko razgovora i 30ak poruka ne moze da izdrzi od ujutru do uvece. Ako ga minimalno koristim tj bez wi-fi, iskljucen prenos, samo razgovori i poruke i igranje ne uspe 24h da izdrzi sa sve stand by oko 8h kad spavam. Najveca potrosnja baterije ide na dialer oko 97%! To mi je cudno bas. Da li nekako moze da se resi taj problem i kakva su vasa iskustva sa baterijom?
Daj boze da bude bolje za tih 2-3 nedelje, iskreno se nadam. Za ovaj bug sa biracem broja tj dialer-om sam video da nema resenja za sad. Mnogo ljudi se zali.
Koristio sam huawei u8110 i wildfire s. Oba su mi duze drzala bez problema, pogotovo wild ali sam imao neki custom rom. Ovde ne moze da se ubaci posto je s-on. Video sam da rade to iskljucivanje za nekih 1000 din. Platio bih da mi to iskljuce ako moze da pomogne ista neki drugi rom.
Koristio sam huawei u8110 i wildfire s. Oba su mi duze drzala bez problema, pogotovo wild ali sam imao neki custom rom. Ovde ne moze da se ubaci posto je s-on. Video sam da rade to iskljucivanje za nekih 1000 din. Platio bih da mi to iskljuce ako moze da pomogne ista neki drugi rom.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- xerosoft
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
Dobio sam veceras neko obavestenje o softwerskom update skinuo sam ga i instalirao to je neka nadogradnja sa 2.3.3 na 2.3.5 odradio sam to i kaze uspesno,stim da nemam pojma o cemu je ovaj update sta je u njemu bolje od standardnog softwera koji dobijamo s telefonom.tako da bi voleo neko da me uputi u to sta smo dobili ovim updateom
Iphone 4s white clear install
Moze li neko da objasni u cemu je fora s ambient senzorom. Postoji li nacin da tastatura svetli uvek a ne samo u totalnom mraku? Uglavnom je ugasena. Znam da bi trebalo navodno da stedi bateriju ali smara zesce kada ima barem malo svetla.Zanima me kakva su vasa iskustva u vezi s tim i kako da resim problem. Hvala za svaku pomoc.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 04. Jan 2008. 20:08
- Kontakt:
Pozdrav narode!
Razmišljam da pazarim ovaj telefon, pre svega zbog zgodne tastature. Osim telefona ko telefona, treba mi da u džepu imam nešto zgodno za kucanje e-mailova, solidan organajzer i što mi je bitno mašinu koja će biti non stop o/l na par četova (i FB, što da ne).
Što se ČaČe [ ] tiče, na oko mi izgleda super a za postojeće korisnike imam nekoliko pitanja:
(1) Koliko dugo će mi držati baterija ako je telefon o/l na četu (gtalk, skype, fb) non stop? Može li izdržati od izjutra do uveče?
(2) Naišao sam na mnoge negativne komentare po netu u smislu postojanja bagova u aplikacijama na ovom telefonu. Ima li istine u tome? Kakva su vam iskustva?
(3) Koliko je (ne)zgodan ovako mali ekran na telefonu koji se vozi dodirom? Je l vam zasmetala veličina ekrana pri korišćenju "multi-touch" funkcija?
Razmišljam da pazarim ovaj telefon, pre svega zbog zgodne tastature. Osim telefona ko telefona, treba mi da u džepu imam nešto zgodno za kucanje e-mailova, solidan organajzer i što mi je bitno mašinu koja će biti non stop o/l na par četova (i FB, što da ne).
Što se ČaČe [ ] tiče, na oko mi izgleda super a za postojeće korisnike imam nekoliko pitanja:
(1) Koliko dugo će mi držati baterija ako je telefon o/l na četu (gtalk, skype, fb) non stop? Može li izdržati od izjutra do uveče?
(2) Naišao sam na mnoge negativne komentare po netu u smislu postojanja bagova u aplikacijama na ovom telefonu. Ima li istine u tome? Kakva su vam iskustva?
(3) Koliko je (ne)zgodan ovako mali ekran na telefonu koji se vozi dodirom? Je l vam zasmetala veličina ekrana pri korišćenju "multi-touch" funkcija?
Gradimo Narodu Unix