Vlatko81, raspitaj se samo da li nacin na koji se otkljucava desire moze da se koristi i na desire-u s.Progooglaj malo da procitas o tome.Ako moze ja cu ti objasniti kako da ga otkljucas
toda81, posto se slabo razumem, par servisera je reklo da se otkljucava preko S-Off.
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš poruku koja se nalazi odmah iznad tvoje, jer se podrazumeva da na nju odgovaraš. Obavezno pročitaj pravila Foruma.
Sta mi se desilo sinoc..Krenem ja da instaliram novi rom,nadjem neki leedroid 3.3 hd,skinem recommended radio,odradim karticu formatiram,napravim particiju od 1gb,i krenem,odradim backup full, udjem u recovery,flashujem radio,reboot i sve bude ok,opet u recovery instaliram rom,prethodno full wipe,krene boot i eto cuda,boot loop.. i sad ja reko vidi ga zapucao se,restartujem ja,opet u recovery,odradim opet wipe i opet instaliram isti rom,medjutim opet boot loop. I na kraju sam prebacio backup nazad na karticu,fleshovao stari radio i odradio nandroid backup restore i sve je bilo ok. Ali nije mi bilo sve jedno dok se to desavalo,nisam znao sta moze da se desi.. sad me zanima dal ja smem da pokusam opet instalaciju tog roma,koje su sanse da mi se opet desi loop? Sad sam se izvukao lako,al sledeci put mozda necu...
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
vanjuska, smes i uvek ima 100% bateriju na telefonu, inace sanse su ti opet boot-loop jer verovatno nemas nesto sto treba romu i zbog toga ne moze da se boot-uje
Ne znam jel imas ovaj radio? 32.56.00.32U_5.17.05.08 posto vidim da njega preporucuje, jel ti particija ext3? I ako flesujes neki dodatak za rom, prvo flesuj rom, napravi reboot, kada se reboot-uje onda flesuj dodatak, i izmedju svakog dodatka radi reboot.
lesa0208, taj radio sam bio flashovao pre roma, uspesno, jer sam ga bootovao sa starim romom, particija napravljena ext3 1gb, skroz formatirana kartica, i nista od dodataka Ne znam sta mu je smetalo...
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
dakiza, moram priznati da sam imao problema sa karticom jer sam sve radio preko telefona, tj dok je kartica bila u telefonu, na kraju sam prebacio u laptop u citac karticu i preko onog minitool programa sredio sve, i bilo je u redu. E zaboravih da napomenem da kad sam radio preko telefona, stalno mi je izbacivao kad upalim telefon kako je sad bezbedno da izbacim sim karticu?! i onda sam je prebacio u lap i posle toga je radila fino. E sad ja ne znam sto se tice tih particija, ja to odoka napravim particiju, nigde mi se ne nudi 1gb ego ja to na oko 1024mb razdelim i to je to, ne znam jel to moze biti problem.
imam cudan problem. od kad sam ubacio mt:s karticu u telefon, nijedan poziv se ne registruje u call history. i dalje stoji lista poziva do promene kartice. u cemu je fora?
vanjuska, jesi li download-ovao pravu verziju ROM-a? Mislim na to da li je ROM za Data++ ili A2SD++? Za Data++ ti treba poseban HBoot? I da li si dobro particionisao karticu tj. da li je dobar redosled particija? Prvo ide Fat32 pa onda EXT3... A ovo svakako dobro pročitaj i sigurna sama da ćeš uspeti da instaliraš LeeDroid ROM...http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1226017
Ja ga koristim i extra sam zadovoljna...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, joooj stajes mi na muku... Dobro sam odradio karticu, dobar je redosled particija, obe su primary, to je ok, skinuo sam pravu verziju, tj tako je bar pisalo na linku A2SD++ naravno, jer niti imam S-OFF niti imam poseban HBOOT, tako da je sve bilo ok.. Ne znam, probacu ako se odvazim opet da instaliram, skinucu iznova rom, pa eto.. Mala mi je kartica, ima samo 4gb, voleo bi neku od bar 16.. Jel ja mogu popraviti taj boot loop samo vracanjem nandroid backup-a?
vanjuska, hmm... Pa ne znam šta bi onda mogao biti problem... Zato sam ti i dala taj link, jer ćeš najbolje, kad to pročitaš, sam pronaći na kom si mestu možda pogrešio...
Još nešto da te pitam... Jel ti se baš desio bootloop? Mislim da li se konstantno restartovao ili je samo stajao na početnom ekranu? U svakom slučaju podizanje sistema nakon flashovanja može dosta da potraje i treba telefonu dati vremena... Ukoliko se konstantno restartovao, tj. ponavljao onaj zvuk pri bootovanju, onda ne vredi čekati...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.