Pre nego što ti odgovorim, želim ispričati svoj slučaj... Ja sam svoj mozart zamenio 1h posle korišćenja, zamenio za drugi... moj je iz mts paketa. "Neispravnost" na koju sam ja naišao bila je software-ske prirode, naime, prilikom podešavanja regiona (iz UK u SRB) telefon traži potvrdu kroz restart, potom se samo restartuje... i po paljenjeu HTC bele pozadine, ugasi i ponovo isto... u beskonačnost... Telefon nije imao nikakav update, bio je V.7004
1. Ovo nije tačno, svi telefoni su prodavani u "promo" paketu 2 godine, 1200din + 180€. Mislim da je paket bio mixNet L... Njihova prodaja nije povučena, već je završena po prodaji svih telefona. Mts traži ponudu za telefone, tako se na jednu od njih javio comtrade sa mozart telefonom...
Inače na ovom telefonu do sada nisam imao nikakve nevolje, a uradio sam mango update.
2. Problem postoji, jer WP7 nema podršku za USSD. Provera se vrši preko 064788, zadnje 4 cifre puk koda i onda br. 1...
3. Problem sa slanjem MMS poruka postoji, mada ga ja ne bi nazvao problemom, jer je stvar podesive prirode, a da dodam da je osnovni problem što mts nema podršku za isti OS, telefon...
Tako da je zbog toga generalno digao ruke od WP7, ali to će biti kratkog daha, jer dolaze novi telefoni iz nokie, SE i drugih sa WP7 platformom...
Savet?
Pre svega odaberi što želiš od telefona... ako želiš telefon sa mali milionom aplikacija, instalaciom istih, budženjem, izvođenjem svega što može nakon nekog vremena da ti dosadi... onda odaberi android telefon...
Ako želiš non stop konekciju sa facebook-om, windows live, prijateljima sa istih, i gomilu beskorisnih aplikacija, kao i po neku korisnu, a da pri tom telefon nema zastajkivanja, već da sve lepo klizi i neverovatno brzinom reaguje na sve... odaberi WP7 telefon... Nadam se da sam donekle uspeo odgovoriti na tvoja pitanja...