HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Uspeo sam da resim problem tako sto sam iskljucio pa ponovo ukljucio u podesavanjima sinhronizaciju email,a bas mi je cudno sto se ovo desilo jer po meni nije imalo razloga
Note IV N9100 dual

borko75
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 24. Jul 2007. 10:53

Post od borko75 »

Da li neko poseduje info gde se mogu naci ledja odnosno poklopac zadnjeg dela telefona bio bi veoma zahvalan na pomoci :wink:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

borko75, sta ti se desilo sa poklopcem?Mene je svako skidanje poklopca na mom desire-u svojevrsni stres
Note IV N9100 dual

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

pozdrav narode
desire mi se totalno istripovao... od jednom ali OD JEDNOM je naglo usporio i poceo da koci :/
kaze da mu je preostalo samo 34mb interne memorije... nista niam skidao i instalirao u skorije vreme.. i nemam nesto mnogo app na njemu... nznm koji mu je djavo.. ima li neko nki predolg, sem onoga da obrisem sve posto stvarno nemam n ivremena ni zivaca to da radim, pa makar kupio nov mob!

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Mirko BGD, jel koristis neki custom rom? Ako koristis pokusaj sa wipe procedurama (cache i Dalvik). Drugo mi nista ne pada na pamet...

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

koristim 2.3 stock rooted! znaci sve je mesecima radilo bez greske i od jednom je krenulo da baguje... koji ce mi podaci otici kad odradim wipe?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Mirko BGD, ako ne uradis wipe data sve ti ostaje .
Note IV N9100 dual

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

upravo odradio wipe chache stvari su se malo poboljsalje ali i dalje ima seckanja pogotovo u skrolovanju poruka, menjanju homescreenova itd :( definitivno je zreo za zamenu ovaj desie :shock:

edit:

sve se vratilo na staro :) mob je konacno oziveo... verovatno mu je trebalo nko vreme da se digne sistem...
inace sta je cache memorija... cim se ona puni?

Vlatko81
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2011. 21:46

Post od Vlatko81 »

Samo da vam se pozalim da sam na dnu ekrana primetio jednu prilicno duboku ogrebotinu duzine 3-4mm. Bas sam skoro citao da telefon ima Gorilla Glass i bio ponosan na to (potovo nakon gledanja kako je navodno otporan). Telefon stalno nosim u futroli i jedno vece/noc je ostao na stolu - a ujutru ta ogrebotina. Tako da pocinjem ozbiljno da sumnjam u one video snimke gde ljudi uzimaju skalper i kljuceve i testiraju ekran koji ostaje bez ogrebotine nakon toga.

:smutny:

Ogrebotina nije mnogo vidljiva, ali kad god pogledam u telefon ja prvo vidim to :blinky:

*Inace u pitanju je HTC Desire S
HTC Desire S

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

Vlatko81, čisto da ne budeš neupućen da tema o desire s postoji > viewtopic.php?t=22822
i nije ni gorila neuništiva, ali
Telefon stalno nosim u futroli i jedno vece/noc je ostao na stolu - a ujutru ta ogrebotina.
Pa kako bre, sama od sebe..... :lol: :P strašno :lol: :lol:
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Moj desire je poceo bas brzo da trosi bateriju,a jedva da ga koristim.Jedino sto ga koristim je da napravim sa njim hotspot da bih za par min pokupio pirseve na torrentima koje skidam i posle toga iskljucujem hotspot.Baterija mi extremno brzo crkava//

EDIT: Kako vi resavate problem sa manjkom memorije za instalaciju programa na desire-u?Ja imam velikih problema jer ne znam sta vise da radim jer moram da brisem app da bih instalirao neku novu.Da li ima neki nacin da se ima "neogranicen" prostor za instalaciju programa?

EDIT: Ovaj Leedroidi hd rom je uzasno spor,mnogo je sporiji od insertcoin rom-a,ali ne leedroidu imam jbed za java programe,a na insertcoin-u nema jbed programa,a i kada ga ubacim nece da radi jer se samo pokrene i kad atreba da pokrenem neku java app on me izbaci iz te java app
Note IV N9100 dual

Daka020
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 16. Jun 2009. 04:48

Post od Daka020 »

E momci i devojke :D Treba mi pomoc..
imam Desire i android 2.3.3...
Video sam onaj novi Ice Cream.. Dal bi mogo ja to sam da odradim...i kako ??

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

toda81, sto se tice baterije, mozes da napusnis telefon do kraja, obrises batterystats.bin iz sistema i resetujes, i onda ispraznis telefon do kraja (normalnim koriscenjem naravno, samo pustis da se ugasi). Posle toga napunis i mozda se vrati u normalu. 'oce tako da se slogne kad menjas ROM-ove. Isti efekat se postize ako umesto brisanja fajla u clockwork recovery-ju ides na "advanced>wipe battery stats". Obicna kalibracija. Ja nemam Desire ali je to na svim androidima otprilike isto.

A sto se tice memorije vidim da ti u potpisu pise da imas a2sd, zar to ne pomaze?

pedjasmek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2010. 15:03
:: Galaxy S3

Post od pedjasmek »

Daka020 napisao:E momci i devojke :D Treba mi pomoc..
imam Desire i android 2.3.3...
Video sam onaj novi Ice Cream.. Dal bi mogo ja to sam da odradim...i kako ??
Source code za ICS je od skoro dostupan i developeri oko Cyanogenmod rom-ova su se vec bacili na posao oko toga ali je moja procena da ce to malo potrajati

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

antec, hvala ti na pomoci.Probacu to da odradim.
Imam sada jedan problem,a tice se toga da hocu da instaliram ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1045824 ,ali taj rom zahteva data2sd ,a ja nemam data2sd.Moze mi li neko pomoci kako da odradim data2sd da bih mogao da instaliram ovaj rom?
Note IV N9100 dual

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

toda81, pa evo šta ti je najbitnije...:
Hboot Required: Stock HTC Hboot if S-ON, or Alpharev Bravo Stock Hboot if S-OFF (If you havent changed Hboot, dont worry! Your phone is compatible!)
Partition Required: FAT32 Primary followed by One ext4 partition (ext2/3 if present will be auto converted to ext4)

Script za Data2SD je u samom ROM-u i on bi trebalo sve sam da odradi...:) Ako imaš ovo gore navedeno onda samo još treba da Flash-neš svoj telefon i to je to...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ninolina, hvala ti na pomoci.Sve to imam tako da cu sada da probam da ubacim rom pa javljam sta sam uradio
Note IV N9100 dual

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

toda81, ajde javi i mene bas zanima kakvo ce ti iskustvo biti sa ovim ROM-om, deluje poprilicno zanimljivo... :)
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

pedjasmek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2010. 15:03
:: Galaxy S3

Post od pedjasmek »

toda81 napisao:Ninolina, hvala ti na pomoci.Sve to imam tako da cu sada da probam da ubacim rom pa javljam sta sam uradio
Ja preporucujem ovaj: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1143456.Isti je kao prethodni osim sto ima stock Sense 2.1 a ne 1.9 kao Supernova.Ja ga koristim

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

pedjasmek, instalirao sam prvo supernovu,ali sam odmah posle toga instalirao ginger brust koji ima sense 2.1,ali mi ni vremenska prognoza,a ni onaj prsten za otkljucavanje nisu dostupni kao sto sam ih imao npr na insert coin-u i leedroid-u hd gb.Mislim na lock screen jer nema opcija da se to menja,tj npr da stavim onaj sa prstenom .Da li postoji nacin da i to dobijem?Takodje me interesuje kakva je razlika izmedju data2sd i data++?Sta je bolje?
Note IV N9100 dual

Odgovori