HTC Wildfire S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Imam jedan iritirajući problem, pa molim za pomoć. Pre nekoliko dana mi je stigla poruka iz banke u kojoj me obaveštavaju o stanju na računu i sada tu poruku nikako ne mogu da obrišem. Kada izaberem opciju "Delete", pojavi se obaveštenje da se poruka ne može obrisati i folder s porukama se zatvara. I tako svaki put. Da li neko ima neku ideju kako to da rešim?
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
imam i ja jedno pitanje vezano za poruke.
naime, čačkao sam sve opcije koje sam video, ali nigde ne mogu da nađem kako da se uključi delivery report?
ima samo "received messages" notificaton i "sent messages" notification da se može uključiti i isključiti, ali nigde tu ne vidim "delivery report".
može li pomoć?
naime, čačkao sam sve opcije koje sam video, ali nigde ne mogu da nađem kako da se uključi delivery report?
ima samo "received messages" notificaton i "sent messages" notification da se može uključiti i isključiti, ali nigde tu ne vidim "delivery report".
može li pomoć?
E ljudi pomoc ! Nekada mi se desi da gornji dio displeja nikako ne odgovara na dodir . Znaci , nece da mi se otvori onaj padajuci meni na desktopu. Otvorim meni, nece prvi red aplikacija .. itd itd. Nekada se to desava. Da li je neko imao slican problem ? 
EDIT: znaci, gornji dio dipleja, bez obzira sta je otvoreno ...

EDIT: znaci, gornji dio dipleja, bez obzira sta je otvoreno ...
mazzy, to ti je definitivno hardverski problem, ako imas garanciju odnesi ga a ako nemas sledice mu popravka, desilo se meni kada sam imao iphone 3g isti taj problem i posle nekog vremena gornja polovinia digitajzera je prestala sa radom, nikakav restore, updejt softvera ne moze tu da pomogne jedino servis.
Moze pomoc?
Kada hocu da se nakacim na net preko wirellesa telefon normalno funkcionise i mogu da surfujem internetom bez problema, ali kada pokusam preko mobilne mreze nece. :-/ Isla sam u settings, menjala sve postavke, slala MTS-u zahtev za aktivacionu poruku za MMS i GPRS i wap, poruka nije stigla. Da li je neko imao ovakav problem? :-/

Samsung i900 Omnia
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 10. Dec 2011. 20:28
- Kontakt:
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
Upravo sam instalirao Android OS 2.3.5. i radi super. Pojavio mi se kao opcija za instalaciju preko software update. Nisam stigao da proverim šta je sve novo ali evo nekih stvari koje se odmah primećuju:
1. lock screen izgleda drugačije i nudi novu opciju - lock screen shortcuts.
2. market izgleda drugačije
3. telefon radi brže
4. ispravljena je softverska greška vezana za instalaciju programa o kojoj smo ovde pričali ranije
5. mislim da se troši manje RAM memorija
1. lock screen izgleda drugačije i nudi novu opciju - lock screen shortcuts.
2. market izgleda drugačije
3. telefon radi brže
4. ispravljena je softverska greška vezana za instalaciju programa o kojoj smo ovde pričali ranije
5. mislim da se troši manje RAM memorija
Da se nadovezem ne prethodni post. I ja sam updatovao na 2.3.5. preko telefona. Update zahteva da se updatuje sa dva paketa od par kb i 4mb, a onda ide pravi update oko 44mb. Zahteva slobodan prostor na telefonu od 25mb da bi mogao da se instalira 
Nesto sto sam primetio:
1. Lockscreen, vidno drugaciji. Valjda je to onaj iz sanse 3.0
2. Sada se vidi puni naziv ikonice na Home Screen-u
3. Zajedno sa updateom dolazi i aplikacija eBuddy XMS (cudno da ovo ide sa update-om, ali ovo nisam imao instalirano pre update-a)
4. Novi izgledam marketa
5. od 25mb slobodnog prostora na telefonu koliko sam imao pre update-a sada imam preko 50mb
Da li radi brze i bolje, nisam primetio.

Nesto sto sam primetio:
1. Lockscreen, vidno drugaciji. Valjda je to onaj iz sanse 3.0
2. Sada se vidi puni naziv ikonice na Home Screen-u
3. Zajedno sa updateom dolazi i aplikacija eBuddy XMS (cudno da ovo ide sa update-om, ali ovo nisam imao instalirano pre update-a)
4. Novi izgledam marketa
5. od 25mb slobodnog prostora na telefonu koliko sam imao pre update-a sada imam preko 50mb

Da li radi brze i bolje, nisam primetio.

LG Nexus 4 16GB
sestra je pre nešto vremena kupila ovaj fon preko telenora...
i ova pametna joj kaže da ukuca mejl adresu pri prvom paljenju fona - i moja pametna sestra ukuca Live! nalog [tj. hotmail, tj. MSN]...
i sad nikako ne može da uključi gTalk, iako sam ja posle i brisao taj Live nalog, ubeđivao ga da se prebaci na Google... i sad sve ide preko Googla, ali kada se aktvira gTalk, samo vrti da se kao kači i izbaci poruku kako ne može da se nakači....
jel ima ko ideju kako ovo srediti...!?
i ova pametna joj kaže da ukuca mejl adresu pri prvom paljenju fona - i moja pametna sestra ukuca Live! nalog [tj. hotmail, tj. MSN]...
i sad nikako ne može da uključi gTalk, iako sam ja posle i brisao taj Live nalog, ubeđivao ga da se prebaci na Google... i sad sve ide preko Googla, ali kada se aktvira gTalk, samo vrti da se kao kači i izbaci poruku kako ne može da se nakači....
jel ima ko ideju kako ovo srediti...!?