Najvise me interesuje koliko traje baterija, kvalitet Z slajda i da li se uvlaci prasina ispod displeja (citao sam da se prasina nagomilava pa me interesuje jel to istina)?
Hvala!

Trajanje baterije ti ne mogu objektivno reci, posto sam intenzivno poceo da ga koristim za mnoge stvari za koje mi je pre komp sluzio, ja ga uglavnom punim dva puta dnevno - pred spavanje uvek, preko dana po potrebi (pre nego sto izadjem, uglavnom). Primetio sam da ga je gingerbread optimizovao, i da baterija sada osetno duze traje. Generalno zadovoljan sam, sta sve danas postoji i koliko su baterije slaba tacka danasnjih gadgeta.Najvise me interesuje koliko traje baterija
Prasina ispod displeja, nije uslo zrnce. Cela prednja strana idalje izgleda apsolutno kao nova, bez ikakvih nagovestaja da bi eventualno nesto moglo da se 'uruzni' uskoro. Ekran je otporan na ogrebotine, sve je idalje ko novo.i da li se uvlaci prasina ispod displeja (citao sam da se prasina nagomilava pa me interesuje jel to istina)?
Da kucnem u drvo nikad mi nije pao.kvalitet Z slajda
Nema nasih karaktera na qwerty, ima ih na softverskoj tastaturi tako sto zadrzis C, S, Z, retko ih koristim pa mi to i ne smeta toliko.da li imas nase karaktere sa kvacicama ili si za to morao nabaciti neki program sa marketa?
Ma daj...ovo je neka namjestaljka koju vjerovatno sponzoriraju samsung,nokia i ostali....ovo se nikad ne desava...koristim telefon dva tri mjeseca i nikad mi se nije desilo da se sam otvori...po meni on se malo potesko otvara!IDzO napisao:Video prikazi ocajno odradjenog mehanizma za otvaranje na HTC Desire Z (verzija za T-Mobile mrezu):
1.) Video 1 -> KLIK
2.) Video 2 -> KLIK
Isto tako problem koji se javlja, pored ovog sa otvaranjem, je da je veliki broj modela dosao sa 2GB umesto 4GB memorije.
Velike greske i nedostaci, pa mi se cini da ce kupovina ovog modela biti lutrija isto kao i sa HD2 i iPhone 4 modelima.
Ne mora da rutujes fon da bi ubacio nove melodije, breavduka napisao: meni se ne svidja sto su melodije za sms prekratke i pretihe a i melodije zvona su tihe!..azon je sto se za sms melodije mora ovo nest rootovat fon da bi mogo ubacit neku melodiju koja nije na listi...i to mi je pravo sranje a neda mi se sad zajebavat sa novim fonom da ga odma zajebem pri tom rootovanju!...inace sam zadovoljan osim ovim navedenim.....
Hvala na odgovoruPera Detlic napisao:ako imas garanciju, a trebalo bi da imas posto je novi telefon, odma nosi u servis pa vidi sta ce ti reci, mada bi bilo dobro da ides u startu sa pristupom da ti daju novi uredjaj, jer serviseri imaju obicaj da dugovlace, do kraja onog roka od 45 dana, pa onda vrate kao popravljeno, a ustvari nista nisu uradili.....