HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Mima85, ja sam samojim sve i svasta radio i uvek sam uspeo da ga izvucem kada se "uspavao". Ako imas sav materijal kako se rotuje onda ga samo dobro prostudiraj i ako nesto ne bude jasno ti pitaj ovde i nacice se sigurno neko da ti razjasni sve sto je nejasno. Ne traje dugo sam proces rot-a,a posle kada dodjes do ubacivanja romova to tek nije tesko. Ako hoces ja cu da ti prodam moj desire koji je bukvalno bez tackice i bez i najmanje ogrebotinice
Note IV N9100 dual
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Mima85, najvažnije ti je da u početku sve lepo rastumačiš, dakle šta je s-off, root, custom rom i tako dalje. Dakle kad savladaš tu materiju kreneš polako u čitanje postupka na xda ili sličnom sajtu, pa odgledaš i neki dobar tutorijal na youtube. E kada ti se to sve lepo slegne, tada si spremna da se baciš na posao! 

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
toda81, ja pitam za savet a ti bi odmah da mi prodas telefon
Jel prvo treba da rutujem telefon (pronasla sam par razlicitih metoda, kako ste vi to uradili?), pa onda da uradim taj s-off i particionisanje memorijske, pa tek onda rom? Za sve to sam pronasla po par nacina, kako ste vi to odradili, naa koji nacin? Ako moze neko da mi posajle par korisnih linkova za ovo pa da postudiram... Hvala

Jel prvo treba da rutujem telefon (pronasla sam par razlicitih metoda, kako ste vi to uradili?), pa onda da uradim taj s-off i particionisanje memorijske, pa tek onda rom? Za sve to sam pronasla po par nacina, kako ste vi to odradili, naa koji nacin? Ako moze neko da mi posajle par korisnih linkova za ovo pa da postudiram... Hvala

HTC Desire
Mima85, imas ovde na forumu temu kako root-ovati Desire... Ja bih ti preporucio da za sada odradis samo root, malo se poigraj sa tim dodatnim nekim opcijama koje dobijas samo root-om, pa tek kad to izdegustiras nauci da stavis custom rom. Ne znam sad koji su noviji nacini da se rootuje Desire, da li ih uopste ima, ali ja, kao i vecina ljudi ovde, sam koristio unrevoked metodu. Prilicno je jednostavno, samo naravno isto sto su ti i ljudi pre mene rekli, vrlo je vazno da sve to lepo prostudiras, shvatis sta cinis kojim korakom i onda se bacis na posao.. Sam proces je vrlo kratak, ne traje dugo, a i sve i da krene nesto po zlu, uvek se moze iscupati iz svega toga 
edit: Evo ja uglavnom ljudima posaljem ovaj link ka ovom sajtu, tu imas sve pa prostudiraj malko
http://theunlockr.com/2010/09/20/how-to ... ed-method/

edit: Evo ja uglavnom ljudima posaljem ovaj link ka ovom sajtu, tu imas sve pa prostudiraj malko

http://theunlockr.com/2010/09/20/how-to ... ed-method/
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Da li je izasao update oficijalni za Desire za 2.3.5 ili ako nije,da li ce ga biti?
Razmisljam da mebjam wildfire s za Desire ili Xperia Ray ili Neo.
Razmisljam da mebjam wildfire s za Desire ili Xperia Ray ili Neo.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Prezadovoljan sam ovim rom-om! Preporucujem ga svima. SUper radi i nisam do sada imao nikakvih problema, sve radi i funkcioniise po mojoj zelji. Sto je najzesce nikada nisam imao ovoliko instaliranih aplikacija iako sam imao i data++ rom pre ovog, a sada imam slobodno oko 500mb slobodne memorije za aplikacije.Odusevljen sam. Narucio sam i micro sd od 16 gb pa cu kada je dobijem da napravim ext 4 particiju od 2gb tako da vise necu da razmisljam o memoriji za instaliranje programa. Tek sada mogu da kazem da imam tel bez ogranicenja koja je imao po kupovini 

Note IV N9100 dual