HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Mima85, ja sam samojim sve i svasta radio i uvek sam uspeo da ga izvucem kada se "uspavao". Ako imas sav materijal kako se rotuje onda ga samo dobro prostudiraj i ako nesto ne bude jasno ti pitaj ovde i nacice se sigurno neko da ti razjasni sve sto je nejasno. Ne traje dugo sam proces rot-a,a posle kada dodjes do ubacivanja romova to tek nije tesko. Ako hoces ja cu da ti prodam moj desire koji je bukvalno bez tackice i bez i najmanje ogrebotinice
Note IV N9100 dual

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

Mima85, najvažnije ti je da u početku sve lepo rastumačiš, dakle šta je s-off, root, custom rom i tako dalje. Dakle kad savladaš tu materiju kreneš polako u čitanje postupka na xda ili sličnom sajtu, pa odgledaš i neki dobar tutorijal na youtube. E kada ti se to sve lepo slegne, tada si spremna da se baciš na posao! :)
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

Mima85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 24. Mar 2010. 00:32

Post od Mima85 »

toda81, ja pitam za savet a ti bi odmah da mi prodas telefon :P :D
Jel prvo treba da rutujem telefon (pronasla sam par razlicitih metoda, kako ste vi to uradili?), pa onda da uradim taj s-off i particionisanje memorijske, pa tek onda rom? Za sve to sam pronasla po par nacina, kako ste vi to odradili, naa koji nacin? Ako moze neko da mi posajle par korisnih linkova za ovo pa da postudiram... Hvala :)
HTC Desire

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Mima85, imas ovde na forumu temu kako root-ovati Desire... Ja bih ti preporucio da za sada odradis samo root, malo se poigraj sa tim dodatnim nekim opcijama koje dobijas samo root-om, pa tek kad to izdegustiras nauci da stavis custom rom. Ne znam sad koji su noviji nacini da se rootuje Desire, da li ih uopste ima, ali ja, kao i vecina ljudi ovde, sam koristio unrevoked metodu. Prilicno je jednostavno, samo naravno isto sto su ti i ljudi pre mene rekli, vrlo je vazno da sve to lepo prostudiras, shvatis sta cinis kojim korakom i onda se bacis na posao.. Sam proces je vrlo kratak, ne traje dugo, a i sve i da krene nesto po zlu, uvek se moze iscupati iz svega toga :)

edit: Evo ja uglavnom ljudima posaljem ovaj link ka ovom sajtu, tu imas sve pa prostudiraj malko :)
http://theunlockr.com/2010/09/20/how-to ... ed-method/
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Mima85, ma salim se malo,mada mozes d aimas vec odradjen te sa mnostvom efekata :) Lepo su ti rekle kolege da je najbolje da sve dobro prostudiras pa da tek onda priones na posao.Unrevoked metoda je stvano lagana i kao sto kaze vanjuska lako i brzo s eodradi sve
Note IV N9100 dual

xhsff
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Feb 2012. 21:11

Post od xhsff »

Pozdrav svima!
Da li bi neko mogao da mi pomogne i kaze kako mogu da prebacim svoj telefon na ruski jezik (HTC Desire 2.2)? U opcijama Jezik i tastatura ga nema. Postoji li neka konkretna aplikacija ili program za to? Ili neki dobar nacin i koji tacno?
Molim vas pomozite! Hvala unapred! :)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

xhsff, koliko mi se cini, jezik u telefonu mozes da promenis ako ga prvo rootujes pa promenis ROM, koji poseduje i ruski jezik u meniju.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

xhsff, mislim da sa marketa možeš da skineš neku od aplikacija tipa more locale2 ili slično pa da instaliraš srpski jezik.... Pokušaj, ima raznih free aplikacija na marketu! :wink:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Cini mi se da LeeDrOiD rom, a Runnymede_AIO_V6.0.7_Special_Edition ima provereno jer njega sada koristim .
Note IV N9100 dual

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Da li je izasao update oficijalni za Desire za 2.3.5 ili ako nije,da li ce ga biti?

Razmisljam da mebjam wildfire s za Desire ili Xperia Ray ili Neo.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

pedjasmek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2010. 15:03
:: Galaxy S3

Post od pedjasmek »

Jedva su skrpili neki jadni i siromasni update 2.3.3 za Desire tako da 2.3.5 nece biti sigurno.Ja imam Runnymede_AIO_V6.5_Special_Edition rom koji tera Android 2.3.5 i fino radi.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

I kod mene odlicno radi Runnymede_AIO_V6.5_Special_Edition rom .
Note IV N9100 dual

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Upravo ubacen Alex-V_1.8_Ad2sdx_cm7r2 rom. Samo da kazem da particije neophodne za ovaj rom mozete jednostavno napraviti tako sto ubacite 4EXT Recovery Touch i posle toga samo instalirate rom :D
Note IV N9100 dual

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan

Post od vanjuska »

toda81, napisi utiske posle malo koriscenja, dal ima bagova i to.. Razmisljam uskoro da nabacim neki rom novi, pa skupljam utiske :))
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

vanjuska, vazi druze, cim ga budem istestirao napisacu kako sam zadovoljanovim rom-om .
EDIT: Zaboravih da kazem da obavezno instalirate alex_kernel_0.4_cali_fastusb_loud da ne biste imali problema sa blokirnajem telefona ;)
Note IV N9100 dual

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Prezadovoljan sam ovim rom-om! Preporucujem ga svima. SUper radi i nisam do sada imao nikakvih problema, sve radi i funkcioniise po mojoj zelji. Sto je najzesce nikada nisam imao ovoliko instaliranih aplikacija iako sam imao i data++ rom pre ovog, a sada imam slobodno oko 500mb slobodne memorije za aplikacije.Odusevljen sam. Narucio sam i micro sd od 16 gb pa cu kada je dobijem da napravim ext 4 particiju od 2gb tako da vise necu da razmisljam o memoriji za instaliranje programa. Tek sada mogu da kazem da imam tel bez ogranicenja koja je imao po kupovini :D
Note IV N9100 dual

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

toda81, koliko sam nesto citao da ext particije preko 1 giga prave probleme u radu... :blinky: Pretrazi to malo pre nego sto budes formatirao! :wink:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

bachika, ok,hvala na info. Koliko vidim i ova od 1gb mi je sasvim dovoljna, a imam instalirano sve sto mi treba,a mozda i vise od toga. Mada posžtoje sanse da cu da prodam moj desire i da zadrzim Samsung I9001 Galaxy S Plus 8GB koji cu dobiti ovih dana i koji sam mislio da prodam
Note IV N9100 dual

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

kako odraditi downgrade sa 2.3.3 na froyo, sa froyom mi je duze drzala baterija,wifi nije zajebavao,sad mi nadje mrezu al nece da se konektuje,a i ne vidim neke promene sa tim 2.3 ...kud sam i radio update! :x

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan

Post od vanjuska »

skar, pa sigurno moze. Jesi rutovao telefon? Ako jesi, jednostavno instaliraj neki official rom froyo..

Odgovori