HTC Evo 3D
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
dakiza
Мене занима да ми ви мене кажете...
Јеси пробао неки од ромова са хда? Нпр. овај ми се чини јако занимљив због оверклока и самог рома. =)
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1277431
Мене занима да ми ви мене кажете...

Јеси пробао неки од ромова са хда? Нпр. овај ми се чини јако занимљив због оверклока и самог рома. =)
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1277431
Слобода или смрт
Pa bez problema ceo dan, ali ako ga ne stavim uveče na punjač i tako ga ponesem sutradan na posao, obavezno ide punjenje oko 11-12hjerkann napisao:dakiza, koliko ti drzi baterija u nekom normalnom koriscenju?
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Što se tiče romova, nisam root telefon, jer ne može bez HTC unlock metode. A onda nema garancije

dakiza
Онда је ок трајање батерије, читам неке коментаре на другим сајтовима, "5-10 сати" реко шта му радите јбт?!!
Него не умеју ни мало да подесе фон да срче толико батерију, после кукају по нету.
Добро да се суздражаваш, ја бих морао одмах нешто петаљам па макар цркао, као са сваким андроидом до сада.

Онда је ок трајање батерије, читам неке коментаре на другим сајтовима, "5-10 сати" реко шта му радите јбт?!!

Него не умеју ни мало да подесе фон да срче толико батерију, после кукају по нету.
Добро да се суздражаваш, ја бих морао одмах нешто петаљам па макар цркао, као са сваким андроидом до сада.

Слобода или смрт
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Evo (3D) i mene na ovoj temi.
Ovo cudo je loodo skroz. Sve na njemu trci, ekran je odlican, kamera uopste nije losa... Onaj 3D mi je apsolutno nepotreban ali moram priznati da je impresivan i stvorio je onaj WOW efekat. Videcu jos sta i kako funkcionise dalje. 
Posto me je kolega Soul Fly na drugoj temi priupitao kako sam ga nabavio - naleteo sam na lika koji je bio voljan da mi ga da u zamenu za Neo i Explorer sto mi je skroz leglo. Napominjem da sam Neo uzeo na crno, a Explorer u telenoru za 1000din tako da je ispalo dosta jeVtino... Telefon je bio full upakovan i sve sam iscackao. Jedino sto kad ga ukljucim posle HTC logoa mi iskoci Vodafon logo... Actually, I don't give a damn! I onako cu izdrzati max mesec dana da ne eksperimentisem.
Bitno da sve radi odlicno...

Posto me je kolega Soul Fly na drugoj temi priupitao kako sam ga nabavio - naleteo sam na lika koji je bio voljan da mi ga da u zamenu za Neo i Explorer sto mi je skroz leglo. Napominjem da sam Neo uzeo na crno, a Explorer u telenoru za 1000din tako da je ispalo dosta jeVtino... Telefon je bio full upakovan i sve sam iscackao. Jedino sto kad ga ukljucim posle HTC logoa mi iskoci Vodafon logo... Actually, I don't give a damn! I onako cu izdrzati max mesec dana da ne eksperimentisem.

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 01. Feb 2010. 22:23
ako sam dobro primetio u mts-u je za otprilike isti paket jeftiniji nego u telenoru.
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... one_id=377
http://www.mts.telekom.rs/index.php/htc-evo-3d.html
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... one_id=377
sony ericsson xperia neo v
-
- Sertifikovani Trol
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
cestitam psyhound,
zar nisu mogli da nadjiu drugu sliku ovi u mts:u
a cene u telenoru su katastrofa..
zar nisu mogli da nadjiu drugu sliku ovi u mts:u

a cene u telenoru su katastrofa..
-
- Sertifikovani Trol
-
- Sertifikovani Trol
-
- Sertifikovani Trol
Aj' da i ja nesto kazem u vezi baterije... Navikao sam na duze, ali uzimam u obzir da ovo cudo treba nahraniti strujom. Za nesto oko sat vremena surfa mobilnim internetom mi je spucao 10%... Fair enough! Osvetljenje na 30-35% (sasvim dovoljno i za koriscenje napolju). Juce sam mu ubio bateriju za oko 3 sata ali sam igrao NFS Shift 3D, telefonirao oko pola sata i bio mi je na Wi-Fi svo vreme... Danas cu pokusati da se suzdrzim od 3D-a i igrica. 
EDIT (12:00): Od jutros imam oko 45 minuta price, par poruka, i skoro 4 sata surfa na mob. netu (Opera mini, XDA app i 9GAG app) i baterija je na 53%... Ravno 7 sati od kako sam ga skinuo sa punjaca.
EDIT 2 (16:30): Trenutno je na 2% i Battery Indicator kaze da imam jos oko 5 minuta. Preko 7h neta, sat i nesto price, desetak poruka i - nisam se mogao suzdrzati - par 3D fotki... 11 i po sati rada. Ja sam zadovoljan.

EDIT (12:00): Od jutros imam oko 45 minuta price, par poruka, i skoro 4 sata surfa na mob. netu (Opera mini, XDA app i 9GAG app) i baterija je na 53%... Ravno 7 sati od kako sam ga skinuo sa punjaca.

EDIT 2 (16:30): Trenutno je na 2% i Battery Indicator kaze da imam jos oko 5 minuta. Preko 7h neta, sat i nesto price, desetak poruka i - nisam se mogao suzdrzati - par 3D fotki... 11 i po sati rada. Ja sam zadovoljan.

- Zeljkamp
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
- :: HTC U11
- Kontakt:
Ja sam juce kupio Evo 3D! Pre njega sam nosio Desire HD i mogu reci da je Evo skoro za klasu bolji od DHD-a u svakom segmentu. Nisam ocekivao bas toliku razliku! Prvi utisci su odlicni i evo par poredjenja u odnosu na moj, sada vec bivsi telefon.
3D ekran odlican sa obzirom na velicinu, narocito kada je u pitanju mobilni telefon. Rezolucija i boje bolje. Brzi od DHD-a, bolji zvuk u slusalici i interfonu. Drugari kazu da i mene bolje i jasnije cuju u odnosu na DHD. Elegantniji, lepsi i dovoljno uzi, tako da mnogo lepse lezi u saci. Zavrsna obrada je dobra i stavlja do znanja da je rec o telefonu visoke klase. Kamera je ok i telefon pravi dosta dobre fotografije u 2D modu. 3D fotografija nije nesto, ali ponavljam da pricamo o mobilnom telefonu, tako da i ona zasluzuje pozitivnu ocenu. Prednja kamera takodje korektno obavlja posao. Ubacio sam iGO i on radi savrseno! Prijem je odlican i satelite zakljucava za svega nekoliko sekundi.
Baterija je prava revolucija u odnosu na DHD! Skinuo sam telefon sa punjaca jutros u 9:30h i sada u 2:15h imam tacno 10%! Za to vreme sam imao oko 40-ak poziva sa prosekom od 2-3 minuta razgovora, 10-ak poruka, malo surfanja i download-a, 20-30 minuta navigacije, par poruka na viberu i jedan poziv sa istog. 10-15 minuta igrica (ali ne u 3D-u), par instaliranih programa i par fotografija u 2D i 3 D modu...
Napomenucu da wifi nisam iskljucivao, 3G mi je takodje stalno ukljucen (ima 1,5\gb u paketu) a biranje mreze je podeseno na automatsko. Sinhronizacija je danas bila ovakva a sutra cu pojacati frekventnost:
- Facebook
- Facebook for HTC Sense
- Google
- 2x mail na 30 minuta
- Yahoo mail aplikacija (push)
- News je na 12h ali sam ga danas bar 4-5 puta apdejtovao (imam oko 15-16 novina za updejt)
- Twiter for HTCX Sense na 8h
- Vremenska prognoza svakih sat vremena
- WhatsApp
- Viber
- Dropbox
Raspisah se ja u ove sitne sate...

3D ekran odlican sa obzirom na velicinu, narocito kada je u pitanju mobilni telefon. Rezolucija i boje bolje. Brzi od DHD-a, bolji zvuk u slusalici i interfonu. Drugari kazu da i mene bolje i jasnije cuju u odnosu na DHD. Elegantniji, lepsi i dovoljno uzi, tako da mnogo lepse lezi u saci. Zavrsna obrada je dobra i stavlja do znanja da je rec o telefonu visoke klase. Kamera je ok i telefon pravi dosta dobre fotografije u 2D modu. 3D fotografija nije nesto, ali ponavljam da pricamo o mobilnom telefonu, tako da i ona zasluzuje pozitivnu ocenu. Prednja kamera takodje korektno obavlja posao. Ubacio sam iGO i on radi savrseno! Prijem je odlican i satelite zakljucava za svega nekoliko sekundi.
Baterija je prava revolucija u odnosu na DHD! Skinuo sam telefon sa punjaca jutros u 9:30h i sada u 2:15h imam tacno 10%! Za to vreme sam imao oko 40-ak poziva sa prosekom od 2-3 minuta razgovora, 10-ak poruka, malo surfanja i download-a, 20-30 minuta navigacije, par poruka na viberu i jedan poziv sa istog. 10-15 minuta igrica (ali ne u 3D-u), par instaliranih programa i par fotografija u 2D i 3 D modu...
Napomenucu da wifi nisam iskljucivao, 3G mi je takodje stalno ukljucen (ima 1,5\gb u paketu) a biranje mreze je podeseno na automatsko. Sinhronizacija je danas bila ovakva a sutra cu pojacati frekventnost:
- Facebook for HTC Sense
- 2x mail na 30 minuta
- Yahoo mail aplikacija (push)
- News je na 12h ali sam ga danas bar 4-5 puta apdejtovao (imam oko 15-16 novina za updejt)
- Twiter for HTCX Sense na 8h
- Vremenska prognoza svakih sat vremena
- Viber
- Dropbox
Raspisah se ja u ove sitne sate...

- gica_komandos
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39
-
- Sertifikovani Trol