HTC One V

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
noviandroidas
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:32
:: Galaxy S7

Re: HTC One V

Post od noviandroidas »

Nemam kod sebe One V, probao sam ga u Vip-u. Active lock screen nema definitivno, to sam gledao u podesavanjima, a sto se tice sata sa prognozom stajao je na homescreen-u i nema animacija, cak ni ono prevrtanje sata koje ima Desire. Mozda moze negde da se ukljuci, mada ja koliko sam gledao neke review-e po YT ni na jednom nema animacije. :?

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

Pa kod svakog androida u podesavanjima displeja imas da ukljucis/iskljucis animacije... Verovatno je to bilo deaktivirano. :ugeek:

Poslato sa telenor 3,5" cigle
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

Pimpdude
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Feb 2010. 00:08

Post od Pimpdude »

Pozdrav. Moze mali savet? :) Ovaj telefon mogu da uzmem u Vipu uz doplatu od 7500rsd,jel vredi da se uzme za te pare?? Ili bolje da ga prodam pa da uzmem Samsung galaxy W sto je bila moja prvobitna ideja? Hvala unapred...

noviandroidas
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od noviandroidas »

Cena za One V je bas povoljna. E sad, Galaxy W mozes i dalje da uzmes preko Vip-a ali kod njihovih preprodavaca, ne direktno kod njih i kosta 15000din. Poslacu ti na private gde sam video.
Prednost Galaxy W je prednja kamera i brzi procesor pa sad vidi sta ti odgovara vise finansijski. Nesto ne verujem da ces One V moci da utopis za neke velike pare jer je dosta povoljan u Vip-u.

Pimpdude
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Feb 2010. 00:08

Post od Pimpdude »

E to nisam znao. Video sam da su imali u Vipu na sajtu ali veoma kratko... Narucio sam vec HTC one V,pa sta bude. Ima ICS,za razliku od Galaxy W koji koliko vidim nece dobiti update. . . Vozicu ovaj do zime,a posle cu da uzmem Galaxy S2 kojem ce nadam se pasti cena,ili mozda cak S3 ako budem imao para... Videcemo veceras kakvo nam je iznenadjenje spremio Samsung za veceras :D

Zahvaljujem na odgovoru...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

moram da kazem samo jednu stvar... danas sam cackao telefon u VIP-u, ukljucen i prvih 5,6 minuta sam imao samo jedan osecaj - jeftin i spor...
ne znam zasto, ali ta dva osecaja su mi bila najsnaznija...
interfejs je sasvim nov, po meni bolji od prethodnog i sensa i verzije androida ali sta god da sam radio sa njim imao sam taj osecaj jeftinoce...
pored njega sam se igrao i sa One X modelom i on taj utisak nije ostavio na mene iako je potpuna verija andrioda i sensa u pitanju...

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

luca, prva stvar koju treba da uradis ako cackas izlozen telefon i stvarno hoces da vidis kako radi je da ga restartujes... :lol:
Ko zna sta taj trpi tamo... :uhuh:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

slazem se ali osecaji sporosti i jeftinoce nisu posledica toga sto je izlozen aparat u pitanju... sta vise, dao mi je telefon koji stoji u izlogu i koji nije bio ukljucen pre toga...
sad ne znam sta da kupim... sensation sam odbacio jer nece dobiti novi sense...

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

luca, za Sensation / XE ima custom ROM-ova sa Sense 4, ako ti je bas toliko bitan. 8)

noviandroidas
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od noviandroidas »

luca o kakvoj jeftinoci govoris? :blinky: telefon je spolja vrhunski odradjen! sto se tice brzine ne znam sta si ocekivao, za hardware koji ima radi sasvim solidno...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ma sav je nesto kao da ce puci u ruci... jeste ceo metalan i jedini ima slot za memorijsku, ok ekran itd. ali taj osecaj je meni najvaznijii... kad ga uzmes u ruku da je to to...

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

kakav je zapravo kvalitet zvuka na ovom fonu i kakva je vidljivost na suncu?
a ovo drugo mi je mnogo bitnije...

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28

Post od kopitaneskita »

daj luka, kako odaje utisak jeftine izrade??? pa telefon je od metala (aluminijum). neki dan sam ga držao u ruci i izrada je extra kvalitetna.

jedino što mi se više dopada ona smeđo-siva varijanta, nego ona crna.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ima li ovde neki vlasnik ovog modela da nam da jedan manji review? konkretno me zanima, sta mu je oduzeto na ustrb cene i ta weather animacija kad se telefon pali... :unsure: :unsure: :unsure:

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28

Post od kopitaneskita »

mene više interesuju problemi koji se mogu pročitati u komentarima za ovaj telefon upravo na ovom portalu, a vezani su za neke mrlje u uglovima ekrana. i vidim jedan momak je prijavio i problem sa signalom.

da čujemo vlasnike o čemu se zapravo radi kad su ove dve stvari u pitanju.

noviandroidas
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od noviandroidas »

Treba mi vase misljenje koliko je pametna kupovina One V u mom slucaju. Koristim wildfire skoro 2 god i to mi je prvi android. Definitivno nisam imao pojma kad sam ga kupovao koji su mu nedostatci i jedva cekam da ga zamenim.
Kroz ruke su mi na blic prosli mnogi high-end androidi, ali to je bilo sve na po 5 min. Jedna od najvaznijih stavki mi je da li One V moze bez problema da gura Skype samo za voice calls, video mi nije neophodan (a One V ni nema kameru). Igre ne igram. Najbitnije mi je da osnovne funkcije (sa kojima wildfire kuburi i laguje ko lud), poruke, pozivi, imenik rade glatko. Realno da mogu da biram uzeo bih Desire S ali ga nema kod operatera vise. Bio sam se zainatio da moj sledeci android bude ili One X ili S3 i da budem miran 3 godine, ali realnost je drugacija. One V mogu da uzmem za 2500din sto je prakticno dzabe, dok za ova dva bih morao da dodam jos 300 evrica, koje bih radije potrosio na nesto drugo.
Eto moj neki pogled na stvari pa me zanima vase misljenje da li je to dobra kupovina? Poz

Master Joda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
:: iPhone 8 Plus

Post od Master Joda »

noviandroidas, da li si kupio HTC One V. Ja se dvoumim izmedju njega i LG Optimus L7. I jedan i drugi imaju neke prednosti i mane i nikako da prelomim koji da uzmem. Citao sam malo po netu i izgleda da je velika razlika izmedju Ardeno 200 i Ardeno 205 koji ima HTC. Procesori su im iste snage, ali cini mi se da je upravo zbog novije generacije HTC-ov bolji, a racunam da bi se i bolje klokovao (kad za to dodje vreme). Procitao sam na dosta mesta da HTC nema Gorilla Glass, a prijatelj koji ima taj tel. tvrdi da ima i da mu je to pisalo na specifikaciji u radnji kad ga je kupovao. Ako neko ima proverenu informaciju iz prve ruke da podeli sa nama.

noviandroidas
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od noviandroidas »

Nisam ga jos uzeo. Probao sam i L7 ali One V mi je dosta ozbiljniji telefon. Alu kuciste za pocetak. Brze radi od L7, ima jaci CPU i GPU. Ima gorilla glass, iako ne pise svuda. Proverio sam. Jedina prednost L7 je veci display, ali meni to nije bitno.

dattila
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Sep 2011. 16:54

Post od dattila »

Gde si uspeo da proveris , jedino me to zadrzavalo da uzmem ovaj tel. Odustao sam od one x i narucio ovo u crnoj boji . Glupo mi je dat 500 evra za tel sto nemogu da iskoristim . Ja nit igram nit susam muziku tekefon koristim za posao poziv sms i email.

dattila
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Sep 2011. 16:54

Post od dattila »

Gledao sam na youtubu par review i tamo na 2 su rekli da ima gorilla glas.

Odgovori