HTC One S

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: HTC One S

Post od iLuka »

Nema na one s ta mogucnost u hardver info... Na kutiji pise sve o telefonu pa i o CPU... Kod mene je 1,5 dual core...

nenadpnm
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 24. Jun 2012. 01:12
:: samsung ch@t 322

Post od nenadpnm »

:/ onda ostaje da vidim to na kutiji :/ ...Pa ako bude narucio cale preko inostranstva zapadna evropa nadam se bice oke....objasnio mu da mi trazi s4 na 1.5 sve lepo ispisao pa videcemo :/ ili cu moci da se ubijem sa baterijom od s3 ....I jos ko zna koje probleme ima vdm svi ihh spominju :/...

ToMiC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2011. 20:50

Post od ToMiC »

Da vam pravo kazem ja sam prezadovoljan sa S3 verzijom ovog fona... Uz aplikaciju za stednju baterije traje mi dan ipo uz neko normalno koriscenje.. Sto je ok za ovakve telefone zar ne? Grejanja ima ali nije strasno.. Npr greje se kad se puni sto je normalno.. Greje se i kad bas konstantno koristis telefon tipa wi fi upaljen + igrice ili tako nesto.. Onda se ugreje posle nekog vremena ali nista strasno i nista zabrinjavajuce...
I da vidim da je neko pomenuo da hoce da predje sa sensation XE na ovaj mob? Ja nebih preporucio.. Jer po mom nekom misljenju dati 450 e za telefon koji je svega 25% bolji po performansama je bacanje para... Ja sam na ovaj mob presao sa Nokie 5800 XM i mislim da je pun pogodak preci sa nekog prastarog symbiana na ovaj android.. Ali recimo da sam kojim slucajem imao galaxy S II i da hocu da predjem an One S to bi bilo suludo.. Jeste One S jaci po performansama i kvaletetu izrade ali opet dati tolike pare za boost od 20% nema bash svako danas...

nenadpnm
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nenadpnm »

U pravu si Tomicu za novac : ),beskorisno je potpuno ...Realno potpuno bacanje para ...Kada najgore ni ne moze da se primeti razlika :/...A ako ti traje baterija jedan dan ipo,sta npr uradis za tih dan ipo?i na koju aplikaciju mislis to?

ToMiC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od ToMiC »

Pa ono.. Imam telefon tek par dana pa sta mislis sta radim? Instaliram shurnaest igrica i aplikacija za zezanje :D
Aplikacija se zove GO Power Master.. Jako dobra stvar.. Stavio sam da npr kad zakljucam mob da se posle 30 sec ugasi wi fi.. Sto stedi mnogo baterije.. Stavio sam npr da mi uvece posle 1 sat iza ponoci mob ode u saving mode.. A u tom modu je sve ali bas sve iskljuceno sem alarma za budjenje.. Cak ni mreze nemam tad.. Taman me niko ne probudi dok spavam:D
Ujutro sam stavio od 9 do 9 i 15 da se ukljuci update mode.. Tu mi je sve popaljeno , sinhronizacije itd itd.. i onda od 9 i 15 pa na dalje standardan mod koji meni odgovara.. Sa tim sam ja uspeo sa nepunog jednog dana da razvucem bateriju na sigurnih 1 dan! Ali znaci sigurnih sve da dubim na glavi i da ga njakam ceo dan! A inace ako koristim umereno ladno dan ipo i jache:)

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Avg 2010. 22:30

Post od crni6 »

"ToMiC"...sa kojjim procesorom ti je telefon, S3 ili S4?

nenadpnm
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nenadpnm »

To me zanima :) pa super znaci ako uzmem s4 i odradim jos koji tweak moze da ""prebachi" 1an dan i jos malo :D to mi je zelja ili da izdrzi taj jedan dan pod pritiskom : ) zato pitam,hvala na svemu Tomic,a crni Tomic je rekao gore da ima S3. pozz

ToMiC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od ToMiC »

Sinoc sam napunio mob.. I uz pomoc te aplikacije do jutra mi je posrkalo samo 4% baterije... Znaci pola procenta na sat vremena odprilike.. Ako ti to nesto znaci :)

nenadpnm
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nenadpnm »

Znaci dosta,hvala ti puno,pogledao program odlican je : ),samo pitam se da nije kao oni task killeri da ubiju program znas,pa onda se on upali pa on opet ugasi program :/ i zbog toga ono razmisljao koliko je dobar program ali kako ti kazes izgleda da radi to sto treba : ) extra,hvala puno

ToMiC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od ToMiC »

Ta aplikacija moze da radi kao task killer.. da ubija druge aplikacije.. Ali samo ako kliknes na to dugme.. Inace ovako sam nece nista da ubija:)

neddd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 17. Apr 2007. 19:37

Post od neddd »

Posto i ja planiram da uzmeme ovaj fon malo guglao i evo sta sam naso o telefonu sa S3 procerom ko ji bi mi verovatno zapao kod vip-a....

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1702409

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

MSM8260? Sto bi onda znacilo da je GPU najverovatnije Adreno 220... :uhuh: Prepakovani Sensation dignut na 1.7GHz uskracen za SD slot. Katastrofa! Taj ne da ce da se pregreva, nego se moze prziti slaninica na njemu!
A onda me pitaju zasto kupujem telefone sverane iz normalnih evropskih zemalja...

AndroidSRB
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2012. 19:42
:: HTC One S

Post od AndroidSRB »

Da li neko možda ima predlog koju zaštitnu futrolu (case) kupiti za One S?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

imas po radnjama silikonski case, recimo u delta city-ju itd... po holovima Usca, Delata city-ja itd... od 700din pa na gore...
ima i onih Iphone-ovskih plasticnih omota sto gule telefon ali lepo izgledaju... :lol:

AndroidSRB
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2012. 19:42
:: HTC One S

Post od AndroidSRB »

Nije meni problem da nađem gde može da se kupi, nego čisto me zanima koja se od tih pokazala najpouzdanija, ukoliko neko ima iskustva sa njima? :)

Mogli bismo i da malo pričamo o vašim omiljenim aplikacijama i igricama za One S...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

najbolje su one teracell silikonske... sto se tice aplikacija i igrica, postoji posebna tema u okviru android foldera samo o tim stvarima... naci ces sigurno sve tamo :wink: :wink: :wink:

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

AndroidSRB, ako uspes da nadjes teracell-ovu kombinaciju hardshell i silikonskog bumpera, uzmi je obavezno. Ja sam to nasao za sensation i odlicna je! :)

ToMiC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od ToMiC »

@psyhound evo ja imam fon vec nekih 15ak dana.. S3 procesor.. I da ti pravo kazem ne greje se jako uopste... Upalim wi fi.. Surfujem 15 min i onako.. Jeste topao telefon ali nista strasno.. Isto kao npr. EVO 3D , Galaxy S2... Govorim ti ovo jer sam koristio oba telefona... Dakle ugreje se on ali to je normalno sobzirom da procesor greje a isto tako i baterija se greje kad se iz nje srche vishe struje... Po meni tu nema neke brige.. Jer sve i da se otopi nesto boli me patka imam garanciju 2 god :D

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

ToMiC, hahahaha! Zabole te onda... Meni sensation ume bas da se ugreje, ali kad ga pomucim sa nekom tezom igricom poput Mass Effect, GTA3 ili Shadowgun. Onda su verovatno tu negde... :)

Danas sam ga malo gnjavio u Telesmoru... Simpatican ali nije ostavio neki poseban utisak. Sense 4 mi se uopste nije dopao, a onaj novi Task Switcher jos manje. Sto se dizajna tice OK je skroz ali mi se nekako cinio jako tanak pored Sensation-a. Verovatno je to samo moj trip. Jedino moram posebno da pohvalim ekran! Slika je jako lepa i jasna i posebno mi se svidelo sto mi nije smetao ocima iako je AMOLED... :) Verovatno nije toliko prepucan kontrast kao na starijim ekranima.

ToMiC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od ToMiC »

Displej je perverzija... Znaci isti karakteristike ima kao plazma tv... duboka crna boja... oshtra slika... U sred dana na 37 stepeni pod suncem displej radi kao sat.. senzor pojaca osvetljenje i sve shljaka samo tako... Dizajn je po meni super.. A kvalitet ovog novog materijala da ne pominjemo.. Kazu da je materijal ne znam koliko puta cvrsci od gvozdja.. E sad ebemliga koliko je to tacno :)

Odgovori