luca nije mi opterecena memorija.Imam previse slobodne memorije...A resetovao sam ga pre par dana...Obicno sve prebacijem na sd...
bata_bogdan izbrisao sam Z.POKER za facebook..kojeg sam igro non stop dok sam na poslu...Odkad sam je obriso nema tog problema .... LJUDI HVALA VAM i pooozdrav...
pa ne znam gde gledas... cene u radnjama kod nas na sajtu (vec sam ga prisvojio ) su cene navodno zvanicno uvezenih aparata sa fiskalnim racunom i naravno, marzama prodavaca od 300+ posto, sto, ne da nije realno nego nije ni istina...
Pre svega pozdrav svima.Kupio sam Htc one S pre 20 dana,i malo je reci da sam prezadovoljan funkcijama telefona,a ovo mi je prvi put da koristim android platformu.Medjutim imam problem sa baterijom,svestan sam da noviji telefoni bukvalno receno "gutaju"bateriju,ali meni pri umerenom koriscenju baterija traje do 24h.Da li neke veze ima to sto prvi put kad sam punio fon nisam ga napunio do kraja,nego do 90%?Znam da se baterije ne formiraju,ali da li postoji mogucnost da sam je ostetio jer je nisam ostavio malo duze na punjacu prvi put.Koja aplikacija je najefikasnija za ustedu baterije?
@dule88...sve je stvar ukusa kome je sta bolje...pisao sam vec ovde na forumu...posedujem i hos i s2...hos koristim a s2 sam dao tati:-)...a imam i htc dhd......uglavnom hos je mnogo bolji tel u svakom smislu i lepseg dizajna itd itd moje misljenje...
dule88 i ljusti se samo crna varijanta modela. A ostale su sasvim extra...pritom se neljusti svaki crni model...
Kavani....to je pristojno koliko toliko.Bareriju nisi zeznuo,ja moj fon ujuru skinem sa punjaca a uvece stavim da se puni.Pritom ga drndam solidno...A cesto ponesem i punjac na poslu.Posto imam vremena,dosta cesto visim na netu.Tako da ga ponekad moram puniti posle 3 ipo 4 sata surfovanja...
bas sam se ubedacio i poludeo moja cera mi uzela fon i posto je masu puta pogresila sifru za otkljucavanje...Tel mi zatrazi meil i lozinku i ja je milijon puta unesem i naravno nista ne prepoznaje..Pa sam skonto da mi net nije bio upaljen i da zato nece.... I ONDA SAM MORAO da odradim hard reset bedaaaaak
sto se tice update, ja imam trenutno sense 4+ i android version 4.1.1... dobio sam update cim sam upalio telefon kad je kupljen, 16og januara... S4 model, Z520e, sivo-plavi...
Duze vreme sam koristio S2 a sad neko vreme imam hos,u mnogo segmenata mi je bolji hos da ne nabrajam sad posebno ali generalno ne bih se vise vracao na S2 posle ovog telefona.Sto se tice update na 4.1.1 ja sam skinuo officijalnu verziju Jelly Bean i prebacim je na karticu i udjem u stock recovery i idem na install zip update i nece da pokrene prijavi neku gresku i fon se ponovo startuje...pa ne znam gde je greska?ako neko zna neka javi...hvala
@zoreli imam verziju Z560e ali sam na tom forumu gde sam skinuo taj update video tabelu sa CID gde pise koji CID moze i nasao sam da je kod mene CID 032 a taj je podrzan pa sam zato mislio e sad ne znam ni sam...mozda je i bolje da ne diram nista
iii nazalos opet gore navedeni problem se desava.cesto evo i dok ovo pisem on sam zatvara i menja prozore...Samo sto ovaj put,je drugacije sto posle toga kad prestane da menja.Tasteri na dnu nece da reaguju na dodir,sve dok ne zaključam i otkljucam fon....Jedino ne zatvara kad gledam neki film klip.Ili snimam ,slikam sa kamerom..Samo tada je "normalan"......
djosa@...kao sto sam vec bio pisao...isti potpuno problem sam imao...pisem poruku on sam izadje na home screen , whatsapp isto...itd....i poceo sam bio bas da se nerviram oko toga....ali problem resio tako sto sam par aplikacija izbrisao...i od tada se vise to ne desava...sigurno imas neku aplikaciju koja zaglupljuke fon da to radi...bar iz.mog iskustva je tako bilo...
znam zato sam bio izbrisao poker.I sve je stalo ali na kratko.Zatim sam odradio hard reset.I nisam nista instalirao,a to se dešavalo i tada...Nadam se da nije do hardvera.I da to moze da ispravi JB koji će najdalje izaci do marta..Kako kaze psn na komentarima za ovaj fon...I ako uopste bude promene.zvao sam covek preko kojeg sam uzeo fon....Da vidim da se dogovorim da odnesemo fon u servis.Ako uopse bude hteo,reko mi je ok za par dana cemo ići..A plašim se da mi ne provale da je fon pao u vodu,da ne ponavljam posto sam vec pisao o tome...I da mi zato odbace garanciju.Al kontam da,ako je voda iole usla u fon.Da bi fon crko,posto se baterija nemoze vaditi...Ovako mi za sada ostaje nada da nije uslo ni najmanja kap vod,i da cu moci nesto da rešim...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.