HTC One S

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
:: Samsung Note 9

Re: HTC One S

Post od djosa@ »

luca nije mi opterecena memorija.Imam previse slobodne memorije...A resetovao sam ga pre par dana...Obicno sve prebacijem na sd...

bata_bogdan izbrisao sam Z.POKER za facebook..kojeg sam igro non stop dok sam na poslu...Odkad sam je obriso nema tog problema .... :) LJUDI HVALA VAM i pooozdrav...

qwert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 13:34

Post od qwert »

Ljudi gde ste vi nasli tako jeftino telefone? 280 i 360 novi, ja gde god gledam mnogo je skuplje :(
3650 je bolji od 3660

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

pa ne znam gde gledas... cene u radnjama kod nas na sajtu (vec sam ga prisvojio :D ) su cene navodno zvanicno uvezenih aparata sa fiskalnim racunom i naravno, marzama prodavaca od 300+ posto, sto, ne da nije realno nego nije ni istina...

''sto vecina kazu'' :lol:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Stigla đunta? :D

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Avg 2010. 22:30

Post od crni6 »

Jel bi neko mogao da mi postavi linkove za igo...nasao sam par ali ni jedan ne radi. Hvala!

Kavani
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 23. Jan 2013. 20:12
:: htc one s
:: samsung s7230

Post od Kavani »

Pre svega pozdrav svima.Kupio sam Htc one S pre 20 dana,i malo je reci da sam prezadovoljan funkcijama telefona,a ovo mi je prvi put da koristim android platformu.Medjutim imam problem sa baterijom,svestan sam da noviji telefoni bukvalno receno "gutaju"bateriju,ali meni pri umerenom koriscenju baterija traje do 24h.Da li neke veze ima to sto prvi put kad sam punio fon nisam ga napunio do kraja,nego do 90%?Znam da se baterije ne formiraju,ali da li postoji mogucnost da sam je ostetio jer je nisam ostavio malo duze na punjacu prvi put.Koja aplikacija je najefikasnija za ustedu baterije?

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Tacno je da je lep One S,ali svi pricaju da se ljusti,generalno mislim da je ipak bolji Samsung S2 u svakom smislu.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

AW: HTC One S

Post od bata bogdan »

@dule88...sve je stvar ukusa kome je sta bolje...pisao sam vec ovde na forumu...posedujem i hos i s2...hos koristim a s2 sam dao tati:-)...a imam i htc dhd...:-)...uglavnom hos je mnogo bolji tel u svakom smislu i lepseg dizajna itd itd moje misljenje...
Huawei

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

dule88 i ljusti se samo crna varijanta modela. :smutny: A ostale su sasvim extra...pritom se neljusti svaki crni model...

Kavani....to je pristojno koliko toliko.Bareriju nisi zeznuo,ja moj fon ujuru skinem sa punjaca a uvece stavim da se puni.Pritom ga drndam solidno...A cesto ponesem i punjac na poslu.Posto imam vremena,dosta cesto visim na netu.Tako da ga ponekad moram puniti posle 3 ipo 4 sata surfovanja...

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

bas sam se ubedacio :smutny: :smutny: :smutny: i poludeo :x moja cera mi uzela fon i posto je masu puta pogresila sifru za otkljucavanje...Tel mi zatrazi meil i lozinku i ja je milijon puta unesem i naravno nista ne prepoznaje..Pa sam skonto da mi net nije bio upaljen i da zato nece.... :smutny: I ONDA SAM MORAO da odradim hard reset bedaaaaak

faki85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 12. Okt 2010. 18:16

Post od faki85 »

jel ti htc odgovorio kada ce pustiti update?
poceo sam da se nerviram svaki dan, nema smisla

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Jel to jos update JB nije stigao u Srbiju???
Mislim za ovaj fon...
Huawei

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Ljudi kako stojite sa podrskom zajednice xda?
Jel ima leak official romova ili custom i td?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ja nisam nesto u fazonu tih romova pa nisam ni upucen... baci malo pogled na xda, http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=564 tamo sve sigurno pise...

sto se tice update, ja imam trenutno sense 4+ i android version 4.1.1... dobio sam update cim sam upalio telefon kad je kupljen, 16og januara... S4 model, Z520e, sivo-plavi... 8)

miki022
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Jan 2007. 19:56

Post od miki022 »

Duze vreme sam koristio S2 a sad neko vreme imam hos,u mnogo segmenata mi je bolji hos da ne nabrajam sad posebno ali generalno ne bih se vise vracao na S2 posle ovog telefona.Sto se tice update na 4.1.1 ja sam skinuo officijalnu verziju Jelly Bean i prebacim je na karticu i udjem u stock recovery i idem na install zip update i nece da pokrene prijavi neku gresku i fon se ponovo startuje...pa ne znam gde je greska?ako neko zna neka javi...hvala

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

miki022 a koji HOS imaš Z520 ili Z560 ? Za ovaj drugi još nije izašla JB verzija i nemoj slučajno pokušavati da ubaciš tako u Z560 .
16 godina na forumu MOBILNISVET

miki022
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Jan 2007. 19:56

Post od miki022 »

@zoreli imam verziju Z560e ali sam na tom forumu gde sam skinuo taj update video tabelu sa CID gde pise koji CID moze i nasao sam da je kod mene CID 032 a taj je podrzan pa sam zato mislio e sad ne znam ni sam...mozda je i bolje da ne diram nista :)

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

:smutny: iii nazalos opet gore navedeni problem se desava.cesto evo i dok ovo pisem on sam zatvara i menja prozore...Samo sto ovaj put,je drugacije sto posle toga kad prestane da menja.Tasteri na dnu nece da reaguju na dodir,sve dok ne zaključam i otkljucam fon....Jedino ne zatvara kad gledam neki film klip.Ili snimam :cry: ,slikam sa kamerom..Samo tada je "normalan"...... :smutny:

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

djosa@...kao sto sam vec bio pisao...isti potpuno problem sam imao...pisem poruku on sam izadje na home screen , whatsapp isto...itd....i poceo sam bio bas da se nerviram oko toga....ali problem resio tako sto sam par aplikacija izbrisao...i od tada se vise to ne desava...sigurno imas neku aplikaciju koja zaglupljuke fon da to radi...bar iz.mog iskustva je tako bilo...
Huawei

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

znam zato sam bio izbrisao poker.I sve je stalo ali na kratko.Zatim sam odradio hard reset.I nisam nista instalirao,a to se dešavalo i tada...Nadam se da nije do hardvera.I da to moze da ispravi JB koji će najdalje izaci do marta..Kako kaze psn na komentarima za ovaj fon...I ako uopste bude promene.zvao sam covek preko kojeg sam uzeo fon....Da vidim da se dogovorim da odnesemo fon u servis.Ako uopse bude hteo,reko mi je ok za par dana cemo ići..A plašim se da mi ne provale da je fon pao u vodu,da ne ponavljam posto sam vec pisao o tome...I da mi zato odbace garanciju.Al kontam da,ako je voda iole usla u fon.Da bi fon crko,posto se baterija nemoze vaditi...Ovako mi za sada ostaje nada da nije uslo ni najmanja kap vod,i da cu moci nesto da rešim...

Odgovori