HTC One (M7)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: HTC One
Prednost HTC One model je upravo što privlači pažnju svojim izgledom, neuobičajan položaj za zvučnike, kvalitetni materijali izrade su ono što izdvaja HTC One. Nekome se dopada, nekome ne, ali činjenica je da se ipak razlikuje u masi sličnih telefona, a pri tome mislim na Samsung.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Zeljkamp
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
- :: HTC U11
- Kontakt:
Jutros u 9h instalirao fabricki 4.3 i Sense 5.5 ! Za sada primećujem male kozmetičke izmene u interfejsu i ništa više. Nadam se da će raditi kao i do sada jer je radio perfektno !
Stigla i originalna futrola. Mnogo je dobra.
Stigla i originalna futrola. Mnogo je dobra.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Sad sam pročitao da One navodno nema autofokus kod snimanja videa na 4.3 i sense 5.5?
I šta je sa tom mističnom ljubičastom (ili kojom već) flekom kod snimanja noćnih videa? Jel to mit ili istina? Ako je istina, da li je ispravljeno sa ovim apdejtom?
I šta je sa tom mističnom ljubičastom (ili kojom već) flekom kod snimanja noćnih videa? Jel to mit ili istina? Ako je istina, da li je ispravljeno sa ovim apdejtom?
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Uzecu od drugara one kad se vratim u bg, pa cu videti da li je to mit ili istina... Uostalom, neko ko ima one sa foruma moze da potvrdi 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Zeljkamp
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
- :: HTC U11
- Kontakt:
Proslo je nepunih 20 dana od apdejta i mogu da kazem da telefon i dalje radi stabilno i apsolutno bez stucanja. Najveca mana je osetno smanjena autonomija baterije i zbog toga se kajem sto sam uradio apdejt. 

Ljudi od danas sam i ja postao vlasnik ovog telefona polako se snalazim sa njim ne ide mi lose,al jedna stvar me zeza ,samo me obavestava gde sam ,npr Dorcol pi stigne poruka gde se nalazim kao,kako to da iskljucim ?
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
shando90, probaj nešto sa messages-settings-...(ne znam tačno)-cell broadcast.
Možda pomogne.
I, čestitam na kupovini.
Možda pomogne.
I, čestitam na kupovini.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
hvala ti ,nadam se da ce jos neko pomoci jer sam nov na androidu i ne snalazim se najbolje.....
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Čestitsm i ja na kupovini. Odličan je to fon, još bolje izrade. Pomoćiće sigurno, ima nas par što redovono pratimo htc 

Je l' koristi neko GE rom i da je moguće osposobiti FM radio na ge rom-u?
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
moj savet - pogledaj arhd i renovate
oba sam koristio (arhd još uvek) na HOX i oba su ekstra
GE mi nije poznat
oba sam koristio (arhd još uvek) na HOX i oba su ekstra
GE mi nije poznat
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Nemam one, još uvek istražujem mogućnoti tri, četiri telefona i romova koji su mi u užem izboru. FM mi je dosta bitan (navika iz doba dumb i simbian telefona) i to je jedino što me odvraća od recimo nexusa. Istovremeno, najviše mi leži vanila (google edition) android ali nisam siguran da će fm raditi čak i sa root-om, moguće da je onemogućen u kernelu.
Niti ko da potvrdi za kameru od vlasnika, niti se Layne_Staley vraća kući... 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Ma vratio sam se kuci, ali ortak koji ima one je zapalio u Svicu 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- Baraba
Nennad, instaliraj neki online radio, troše malo protoka a imaš koju želiš stanicu.
Ček, ček, kako imaju sve stanice? Reemituju lokalne stanice? Ima ona jedna aplikacija-Serbian radios, ali to ne radi kako treba, a mislim da ima samo nekoliko glavnih stanica.
- Baraba
Nennad, upravo kako je napisao mrkixxx, odabereš našu zemlju, idi pod lokal ili tako nešto, videćeš da ima sve:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ein.player
https://play.google.com/store/apps/deta ... ein.player