istina je za kameru, ima nekih problema. pojavljuju se roze fleke kao da si uslikao dim samo sto je roze boje ...sad ne znam jel to do ovoga novog 4.3 software-a ili je nesto drugo. planiram da uradim factory reset pa da vidim kako ce mi biti na onom 4.1.2 originalnom software-u sto je dosao na njemu jer sam cuo da se je nekima problem pojavio nakon update-a... meni je samo vidljivo kad ukljucim night mode i kad je ISO automatski, nije neki veliki problem ali zivcira
Probao sam Tunein, dobro je to, digitalni radio, ali ne rade mnoge stanice. Takođe je potreban 3G da bi to radilo bez prekida, a ja radio jedino slušam ponekad dok sam u pokretu...
Ljudi danas sam instalirao update 4.3 i 5.5 sense i kao pocetnik nisam nesto odusevljen ,no dobro i tek sad imam tonu aplikacija ( ikonica ) u meniu koje bas bas ne koristim ,pa me zanima da li mogu da napravim folderu u meniu i tu da potrpam ikonice koje ne koristim cesto ili ne ? hvala unapred
shando90 napisao:Ljudi danas sam instalirao update 4.3 i 5.5 sense i kao pocetnik nisam nesto odusevljen ,no dobro i tek sad imam tonu aplikacija ( ikonica ) u meniu koje bas bas ne koristim ,pa me zanima da li mogu da napravim folderu u meniu i tu da potrpam ikonice koje ne koristim cesto ili ne ? hvala unapred
Mozes samo prevuci jednu ikonicu na drugu i pravi ti se folder koji posle mozes dopunjavati i menjati mu ime
Instalirao sam igo navigaciju isve je super radilo, medjutim odjednom nece da se pokrene izbacuje mi poruku
global_cfg not faund
Prijatelj ima problema sa ovim telefonom. Kupio ga pre nekih par dana i kada se javi ne cuje ga niko prve 3-4 sekunde i onda radi sve kako treba. Do cega je problem ? Prebacio je mrezu na 2G, ugasio onaj beats audio...
miodrage je napisao: Samo je mrtav Android dobar Android ;)
ajmo svi advance user
problem posle update na 4.3
baterija je trajala nekis 6 sati...srkala na stanby
kad iskljucim mobile network i na wifi sam,jedva nesto
prefleshovo sa viper rom
sad se cini mnogo bolje,al opet bojim se srce nekih 10% na sat..sto je meni malo mnogo za standy
usao sam u batery usage android system 92%
vidim da je konkretan problem sa modelom srkanje baterije,al brate ovo je cudo
Skar, g now je najveci potrosac baterije. Ako ga ne koristis, iskljuci ga i verijem da ce biti promena na bolje. proveri i sve auto update app koje koristis. Meni jedno vreme najvise baterije jeo update fb i tvitera i g now, koji je non stop pratio gde sam i azurirao u odnosu na to sve ostale podatke.
Aj napisi neki utisak o fonu. U nekoj sam dilemi izmedju njega i N5.
Probao,i kontam da sam se zesce utripovao,od sinoc od 18h skinuo sa punjaca,njakao se po play storeu,fleshnuo dva roma,odradio hard reset,imao oko 1h poziva,par poruka i uz to autosync non stop radi,i sad je na 41%,napominjem da je prijem signala uzasno los,i wifi mozda na 2 crte od max,sto bi znacilo da fon radi bez problema. ..[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] Koristim ga uporedo sa Lumia 920..i iphone 4 pa cuvda vidim,al znam da je HTC po prirodi jako "slab" na wifi...svaki mi je srko bat....probao onaj apk,sibni mi na pp kompletan post ako nije prob...,javljam rezu
EDIT:
evo ovako,oko 4% ispadne potrosnja baterije na sat vremena,sa ukljucenim sync...
sad koliko je to dobro nemam pojma,
al cini mi se da moze da se izvuce jedan dan sa njim...
Verovatno imaš 4.3 koji se pokazao veoma loš na svim telefonima (što se tiče potrošnje baterije) a suštinski nije ništa doneo u odnosu na 4.2.2 koji je izvanredan .
Upravo tako,i ostavio sam ga,izgurace ceo dan sto je meni dovoljno,i cao...sta sad da cupam kosu radi budjavog robotica,jok [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] iskljucio sam % baterije i ne boli me glava
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.