Ljudi, kratko pitanje: sta od aplikacija koje su dosle uz telefon mogu da brisem, sta nije potrebno telefonu?
Edit
Postoji li mogucnost da se promeni sat na lock screenu?
HTC One (M8)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: HTC One (M8)
Ne postoji mogucnost, jedino da promenis lock screen.
Od aplikacija mozes svasta da brises, ako imas root, jos bolje, obrises HTC bloat.
U mom ROM-u, gotovo i da nema htc aplikacija.
Od aplikacija mozes svasta da brises, ako imas root, jos bolje, obrises HTC bloat.
U mom ROM-u, gotovo i da nema htc aplikacija.

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
^ Tebraaaa... Dobro radi i ovako
Neka ga 

- Zile995
- Expert
Dobro radi i dalje, ja sam zadovoljan 

- Zile995
- Expert
Sinoc napunio telefon I u toku noci baterija sa 100% pala na 80 a nista nije bilo ukljuceno u pozadini, baterija se nesto bas brzo trosi
Jel puno para 3000 dinara za zamenu slušalice?
Ako se dobro sećam, to je i zvučnik (2u1), pa je verovatno zato cena veća. To je cena sa ugradnjom. [emoji51]
Ako se dobro sećam, to je i zvučnik (2u1), pa je verovatno zato cena veća. To je cena sa ugradnjom. [emoji51]
Može li mi neko reći koja je razlika u zvuku izmedju M8 i M8s (zvučnici, slušalica, mikrofon, diktafon, snimanje glasa, muzike, glas sagovornika)? Specifikacije vidim ali zvuk ne. I ako ima još neka bitna razlika izmedju ta dva modela. Takodje me zanima koliko je trajna baterija (u pitanju je polovni model) i koje su sve mane tog (tih) telefona (m8 i m8s). Hvala. 

Mislim da sam na sajtu Gsmarena video da imaju specifikacije oba modela, pa uporedi tamo.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 29. Dec 2014. 19:08
- :: htc m8
Koji je trenutno najstabilniji i lag-free rom za m8? Dugo sam bio na viper-u, dok mi je bio primarni telefon, sada kada je sekundarni na njemu je lineage os 15.1, ali ne radi kako treba jednostavno. Drndam sam se sa kernel auditor-om i dosta stvari disable-ovao ali očajno radi. Ista priča je bila i sa lineage 16 i još nekim oreo romovima.s-off je tako da nije problem sa kompatibilnošću
Sent from my iPhone using Tapatalk
- radashin1
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 17. Jul 2014. 05:56
- :: HTC One M7
- :: Nokia 2700
Ja sam na Viperu još od M7.
Zašto menjati kada radi ekstra i na M9?
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 29. Dec 2014. 19:08
- :: htc m8
HTC One (M8)
Ja već 2 godine imam 6s Plus i kida m8 ( viper rom )kako radi. Probao sam sve živo na m8 sto se tiče podešavanja kernela ali jednostavno to nije to... A i prestala je oficijalna podrska za m8 davno...radashin1 napisao:Ja sam na Viperu još od M7.