HTC HD2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Whiplasher
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 04. Nov 2009. 15:04
Pozdrav svima... Dobila sam ovaj telefon na poklon, zaista je odlican mada ga koristim tek 2 dana, ali nesto se ne snalazim bas najbolje
rado bih ga zamijenila za neki drugi ali... Ono sto vas molim da mi kazete jeste to da kad ubacim drugu karticu trazi mi unlock code za mrezu sto ce reci da mi je tel vjerovatno kodiran, sta mogu tu da uradim?
hvala unaprijed

ariel, da, telefon ti je zaključan na neku mrežu (odakle si dobila telefon), ali pošto se ionako radi o inostranstvu i teško da u slučaju nekog problema možeš da ga vratiš i tražiš garanciju, a UNLOCKovanjem se ista gubi, ti to nije ni važno, tamo da ga slobodno dekodiraj u bilo kom servisu, za 10ak evra, i ne brini mnogo. Šteta što ti je prekomplikovan i što ga prodaješ, ali............
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Garancija se gubi Hard SPL-om----kojim se dalje olaksava unlock tj.ubacivanje roma koji nije vezan za zemlju ili oblast za koju je pravljen uredjaj.kao i ubacivanje radio roma kojim se pojacava gsm,gps,wi-fi signal i produzava trajanje baterije.
recimo VIP-ovi su radjeni za istocnu evropu i jedino im odgovara upgrade roma za istu(govorim o zvanicnom upgrade preko HTC.com
medjutim,isto tako moguce je vratiti SPL na originalnu verziju,tj.ponistiti HSPL tako sto ce se uredjaj flesovati oficijelnim romom sa kartice.
recimo VIP-ovi su radjeni za istocnu evropu i jedino im odgovara upgrade roma za istu(govorim o zvanicnom upgrade preko HTC.com
medjutim,isto tako moguce je vratiti SPL na originalnu verziju,tj.ponistiti HSPL tako sto ce se uredjaj flesovati oficijelnim romom sa kartice.
live long and prosper
za one koji su uradili HardSPL
fantastican ROM je izasao,dolazi sve sa odlicnim Radio Romom!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=631042
Topla preporuka!!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=631042
Topla preporuka!!!
live long and prosper
primetio sam, kao što je zdrave napisao da mi se memorija puni puni prilikom surfovanja.za pola sata na netu oko 7mb.
gde se to briše, ne mogu da pronadjem. ili ako ima neka app. cleanram koristim ali on mi ne cisti tu total memoriju nego program memory a meni se puni ova prva
ozbiljno, ako neko ima ideju. fon imam mozda dve nedelje, a vec sam radio hard reset zato sto mi se memorija popunila. evo sada posle nekih sat vremena na netu sa 83mb free palo na 75mb. nista nisam skidao samo sam otvarao strane.
probao i cleanram i memmaid ali oni oslobadjaju drugu mem
hvala zdrave i drgrabez, memmaid mi je naprasno poceo da cisti memoriju i to zavrsava posao
gde se to briše, ne mogu da pronadjem. ili ako ima neka app. cleanram koristim ali on mi ne cisti tu total memoriju nego program memory a meni se puni ova prva
ozbiljno, ako neko ima ideju. fon imam mozda dve nedelje, a vec sam radio hard reset zato sto mi se memorija popunila. evo sada posle nekih sat vremena na netu sa 83mb free palo na 75mb. nista nisam skidao samo sam otvarao strane.
probao i cleanram i memmaid ali oni oslobadjaju drugu mem
hvala zdrave i drgrabez, memmaid mi je naprasno poceo da cisti memoriju i to zavrsava posao
Poslednja izmena od milkobgd u Ned, 28. Feb 2010. 14:42, izmenjeno 4 puta ukupno.
drgrabez,
Ovde nije prica o Hard SPL-u nego o klasicnom unlocku koji se radi ukucavanjem unlock code kod HTC-a, Nokie... i time se ne gubi garancija. U normalnim zemljama dobijes unlock code od operatera. Ja sam za N97 i e75 dobio unlock code od simobila bez problema.
Ovde nije prica o Hard SPL-u nego o klasicnom unlocku koji se radi ukucavanjem unlock code kod HTC-a, Nokie... i time se ne gubi garancija. U normalnim zemljama dobijes unlock code od operatera. Ja sam za N97 i e75 dobio unlock code od simobila bez problema.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
@madness99,znam za tu opciju,ali to smatram bespotrebnim u potpunosti---jer nije dovoljno samo otkljucati htc,vec on zahteva doradu,jer priznaces,oficijelni rom je daleko od savrsenog.zasto xda-developers ima 2,176,971 registrovanih korisnika-sigurno ne zato da placaju unlock kod i drze se oficijelnog roma.
ovo nije OS koji se krasi intuitivnoscu,jednostavnoscu,stabilnoscu i sl.vec suprotno.On po meni zahtveva korisnika koji mu je veran,jedino tako dace mu svoj maximum,koji je izvanredan.
@Ariel,HTC HD2 nije uredjaj za tebe,uzmi Hero ili Nexus One,Andoid OS je dosta intuitivniji i nece ti trebati nicija pomoc da ga savladas.
ovo nije OS koji se krasi intuitivnoscu,jednostavnoscu,stabilnoscu i sl.vec suprotno.On po meni zahtveva korisnika koji mu je veran,jedino tako dace mu svoj maximum,koji je izvanredan.
@Ariel,HTC HD2 nije uredjaj za tebe,uzmi Hero ili Nexus One,Andoid OS je dosta intuitivniji i nece ti trebati nicija pomoc da ga savladas.
live long and prosper
A kako da koristis htc ako je zakljucan? Ja sam potpuno zadovoljan officijalnim romom na hd2 i radi mi vise nego dobro, uopste nemam nameru da ga menjam. Stabilan, brz, nema problema.
Ovde uopste nije bila prica o Hard SPL-u jer se sa njim ne otkljucava telefon a da ne ponistis garanciju.
Ovde uopste nije bila prica o Hard SPL-u jer se sa njim ne otkljucava telefon a da ne ponistis garanciju.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Ne znam da li ste videli ovo ali microsoftovoj gluposti nema kraja.....http://www.gsmarena.com/htc_hd2_doesnt_ ... s-1479.php ...............Cak ni Vi korisnici HD2 neceti moci da koristite "uzviseni" WM 7 jer kako kazu iz microsofta "HD2 to skip the upgrade to Microsoft's latest OS for mobile devices is actually the lack of some hardware components."....Nemate ugradjene rezervoare za kerozin u telefonu a WM 7 to podrzava(inace izbacili su mulitasking da bi to stalo ali nema veze korisnije je )..... 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Drugari,
Molim za pomoc> Bio sam u Costa caffee, pokusao sam da se konektujem na wifi, konobar mi daje keycode... e sad nastaje sex: gde se ukucava keycode?
Samo da pojasnim: konektovao sam se bez problema ali isam imao protok, pozvao sam konobara i dao mi je neki kod. Kako mi se wifi prikazivao kao konektovan, nije mi izbacio mogucnost za unos key-a...
Molim za pomoc> Bio sam u Costa caffee, pokusao sam da se konektujem na wifi, konobar mi daje keycode... e sad nastaje sex: gde se ukucava keycode?
Samo da pojasnim: konektovao sam se bez problema ali isam imao protok, pozvao sam konobara i dao mi je neki kod. Kako mi se wifi prikazivao kao konektovan, nije mi izbacio mogucnost za unos key-a...