HTC HD2

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Whiplasher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 04. Nov 2009. 15:04

Post od Whiplasher »

Ja sve pograme drzim instalirane na fonu (njih 10-15) + 10-tak mb wallpaper-a i imam slobodno 80-90mb. Za mailove ne znam, ne koristim mail na telefonu. Moguce je da su oni popunili.
HTC HD2 user!

Zdrave
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 01. Feb 2010. 11:26

Post od Zdrave »

brosver ti zna popunit memoriju kod downloada.meni je jednom sve bilo puno a nigdje nije pisalo cime je memorija zauzeta,dok nisam sve ocistio u operi i ie.

ariel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 26. Feb 2010. 14:47

Post od ariel »

Pozdrav svima... Dobila sam ovaj telefon na poklon, zaista je odlican mada ga koristim tek 2 dana, ali nesto se ne snalazim bas najbolje :unsure: rado bih ga zamijenila za neki drugi ali... Ono sto vas molim da mi kazete jeste to da kad ubacim drugu karticu trazi mi unlock code za mrezu sto ce reci da mi je tel vjerovatno kodiran, sta mogu tu da uradim? :| hvala unaprijed

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

ariel, da, telefon ti je zaključan na neku mrežu (odakle si dobila telefon), ali pošto se ionako radi o inostranstvu i teško da u slučaju nekog problema možeš da ga vratiš i tražiš garanciju, a UNLOCKovanjem se ista gubi, ti to nije ni važno, tamo da ga slobodno dekodiraj u bilo kom servisu, za 10ak evra, i ne brini mnogo. Šteta što ti je prekomplikovan i što ga prodaješ, ali............
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Garancija se ne gubi unlockom, unlock code na netu kosta izmedju 15-20eura za HD2 .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 17. Dec 2006. 16:06

Post od drgrabez »

Garancija se gubi Hard SPL-om----kojim se dalje olaksava unlock tj.ubacivanje roma koji nije vezan za zemlju ili oblast za koju je pravljen uredjaj.kao i ubacivanje radio roma kojim se pojacava gsm,gps,wi-fi signal i produzava trajanje baterije.
recimo VIP-ovi su radjeni za istocnu evropu i jedino im odgovara upgrade roma za istu(govorim o zvanicnom upgrade preko HTC.com
medjutim,isto tako moguce je vratiti SPL na originalnu verziju,tj.ponistiti HSPL tako sto ce se uredjaj flesovati oficijelnim romom sa kartice.
live long and prosper

ariel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ariel »

hvala vam, ukoliko se odlucim da ga zadrzim dekodiracu, jos se mislim :unsure:
jos jedno pitanje moze li kad se pise poruka tastatura biti duz cijelog ekrana ili onako na pola jedino?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa mora da moze da se okrene kad telefon postavis vodoravno. Obicno je negde dole pored "shift" tastera opcija i za rotiranje tastature. :wink:

drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od drgrabez »

za one koji su uradili HardSPL :D fantastican ROM je izasao,dolazi sve sa odlicnim Radio Romom!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=631042
Topla preporuka!!!
live long and prosper

milkobgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Avg 2008. 19:09

Post od milkobgd »

primetio sam, kao što je zdrave napisao da mi se memorija puni puni prilikom surfovanja.za pola sata na netu oko 7mb.
gde se to briše, ne mogu da pronadjem. ili ako ima neka app. cleanram koristim ali on mi ne cisti tu total memoriju nego program memory a meni se puni ova prva

ozbiljno, ako neko ima ideju. fon imam mozda dve nedelje, a vec sam radio hard reset zato sto mi se memorija popunila. evo sada posle nekih sat vremena na netu sa 83mb free palo na 75mb. nista nisam skidao samo sam otvarao strane.
probao i cleanram i memmaid ali oni oslobadjaju drugu mem

hvala zdrave i drgrabez, memmaid mi je naprasno poceo da cisti memoriju i to zavrsava posao
Poslednja izmena od milkobgd u Ned, 28. Feb 2010. 14:42, izmenjeno 4 puta ukupno.

drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od drgrabez »

@milkobgd
MemMaid,SKTools.....
programi koji ciste sve! :D
nisam ih jos koristio na hd2 ,ali odlicno su radili na prethodnim uredjajima
live long and prosper

ariel
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ariel »

ja odlucih da zadrzim ovaj tel
iako po cijeli dan pregledam teme i trazim, citam.. a opet slabo znam o ovom telefonu :(
poslala bih nekom na private neke stvari sto me interesuju da mi tel bude laksi i zanimljiviji za koriscenje, ima li neki dobrovoljac jer zaista ne zelim nikog da smaram :unsure:

Zdrave
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 01. Feb 2010. 11:26

Post od Zdrave »

u internet exp.odes na tols,options,brosving history i tu pobrises.U operi odes na setings,privacy i pobrises sa DeleteCache.

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

drgrabez,

Ovde nije prica o Hard SPL-u nego o klasicnom unlocku koji se radi ukucavanjem unlock code kod HTC-a, Nokie... i time se ne gubi garancija. U normalnim zemljama dobijes unlock code od operatera. Ja sam za N97 i e75 dobio unlock code od simobila bez problema.

drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od drgrabez »

@madness99,znam za tu opciju,ali to smatram bespotrebnim u potpunosti---jer nije dovoljno samo otkljucati htc,vec on zahteva doradu,jer priznaces,oficijelni rom je daleko od savrsenog.zasto xda-developers ima 2,176,971 registrovanih korisnika-sigurno ne zato da placaju unlock kod i drze se oficijelnog roma.
ovo nije OS koji se krasi intuitivnoscu,jednostavnoscu,stabilnoscu i sl.vec suprotno.On po meni zahtveva korisnika koji mu je veran,jedino tako dace mu svoj maximum,koji je izvanredan.
@Ariel,HTC HD2 nije uredjaj za tebe,uzmi Hero ili Nexus One,Andoid OS je dosta intuitivniji i nece ti trebati nicija pomoc da ga savladas.
live long and prosper

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

A kako da koristis htc ako je zakljucan? Ja sam potpuno zadovoljan officijalnim romom na hd2 i radi mi vise nego dobro, uopste nemam nameru da ga menjam. Stabilan, brz, nema problema.

Ovde uopste nije bila prica o Hard SPL-u jer se sa njim ne otkljucava telefon a da ne ponistis garanciju.

drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od drgrabez »

@madness,ovaj koji koristim,bio je zakljucan i na nemackom.gde da razmisljam o garanciji,ja ovde,a gde je Nemacka :ohmy: znaci,nema vajde misliti na garanciju,nego navaliti na flash :D
live long and prosper

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Ne znam da li ste videli ovo ali microsoftovoj gluposti nema kraja.....http://www.gsmarena.com/htc_hd2_doesnt_ ... s-1479.php ...............Cak ni Vi korisnici HD2 neceti moci da koristite "uzviseni" WM 7 jer kako kazu iz microsofta "HD2 to skip the upgrade to Microsoft's latest OS for mobile devices is actually the lack of some hardware components."....Nemate ugradjene rezervoare za kerozin u telefonu a WM 7 to podrzava(inace izbacili su mulitasking da bi to stalo ali nema veze korisnije je )..... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Сигурно ће моћи да се заобиђе недостатак трећег тастера...
А да је дебилно, ту нема говора!
:wacko:
Слобода или смрт

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 12. Okt 2007. 00:51

Post od 206 »

Drugari,
Molim za pomoc> Bio sam u Costa caffee, pokusao sam da se konektujem na wifi, konobar mi daje keycode... e sad nastaje sex: gde se ukucava keycode?

Samo da pojasnim: konektovao sam se bez problema ali isam imao protok, pozvao sam konobara i dao mi je neki kod. Kako mi se wifi prikazivao kao konektovan, nije mi izbacio mogucnost za unos key-a...

Odgovori