Krejiraj novi Google akaunt koji ces korisiti samo za telefon.Znai kada ti ponudi da ukucas user name i pass ti idi da krejiras novi akaunt i resices problem.Tako sam ja uradio i koristim taj akaunt samo za Tattoo...
@Paki82 da li si siguran da si konektovan na internet. Da bi se ulogovao na google mail, a potom otisao i na market suvisno je reci da ti treba net .
Znam da je glupo, ali bar da smo nacisto. pokusaj malo da surfujes netom, ako ti to radi a ne mozes i dalje da se konektujes na gmail onda ti jedino ostaje da uradis ovo sto je @Ivan Cirkovic predlozio
Ljudi, mozda zvuci glupo, ali kako da posaljem MMS??? Preko handcent smsa lepo napravim poruku, attachujem sliku, samo se lepo konvertuje u mms ALI NECE DA SE POSALJE! Tj. pise za status "pending". I nikome nista ne stize. Sta da radim?
Ne radi slanje mms poruka preko handcent programa.Jedino mozes poslati preko fabrickog programa koji imas u telefonu mms poruku...Ja sam davno batalio handcent,jer mi je pravio problem oko toga...Sada koristim fabricki program za slanje poruka koji je po default-u u telefonu.
Nisam znao da sada radi slanje poruka preko handcent sms?Ja sam ga koristio do pre nekih 2 meseca,ali posle toga nisam...Mozda su ispravili bug sa novijom verzijom.To za zakljucavanje poruka nije lose
Svaki dan proveravam updatove na marketu i imam najnoviju verziju, juce sam slao neki mms i nije htelo. Probao sam na kein br, pa na ortakov, pa na devojcin i nista. Doduse kevi je stigao ali nije mogla da ga skine, a ovima nista. Ne znam sta moze da bude, ali me nervira mnogo.
Ja koristim App protector program nije besplatan ali se može naći ona verzija...
Program odlično radi možete zaključati šta god želite na telefonu... Ja sam zaključao poruke, galeriju, i još po koji program
ha ha kako ja imam status povremenog posetioca, kad non stop visim ovde.... ....vidi parametre za MMS..kako saljes sa fabricke aplikacije, je l tada radi? I mene je nerviralo ranije i nedostajala mi je opcija da zakljucam poruke i imao je bug da nece da broji poruke od odredjenih dana u mesecu vec samo od prvog u mesecu...e onda sam nasla lika koji pravi aplikaciju , poslala mu Log Collector...i ustanovili smo da problem postoji kod Tattoo....onda mi je slao razne verzije dok nisam pronasla pravu koja ce extra da radi na ovom fonu, a to je verzija koja je poslednja na marketu....sad ne kapiram kako tebi ne radi, hajde neka jos neko proveri i iznese utiske
Master Joda: Internet mi radi okey i brzo nema problema tu, al pokusao sam i sa novim account i opet nista ne znam u cemu je stvar!!! Opet pise ista poruka Can t establish a reliable data connection to the server
Paki82, i meni je tako od skora neznam sta mu je nosio sam u vip telefon i kazu da neznaju sta mu moze biti jedino da ga posaljem na servis ali rekoh sebi nemam vremena za taj luksuz treba mi telefon.tako da market otpada a mejlovi mi stizu na telefon normalno. Kako pojma nemam????
XEROSOFT: znaci i tebi se isto desava, ne znam sta bi moglo da bude sve sam pokusao...
PROBLEM:gmail account ne funkcionise za rad u marketu, a mailovi stizu i internet radi...
Da li neko moze da nam pomogne u resavanju problema?
Unapred zahvalni XEROSOFT I PAKI 82
Probaj da otkljucas market...Imaces vise aplikacija da skines,a mozda ti i proradi posle toga.Ako ne proradi flesuj telefon za oficialnim update-om i mora da radi...Nadam se da sam pomogao.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.