HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Krejiraj novi Google akaunt koji ces korisiti samo za telefon.Znai kada ti ponudi da ukucas user name i pass ti idi da krejiras novi akaunt i resices problem.Tako sam ja uradio i koristim taj akaunt samo za Tattoo...

Paki82
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 12:43

Post od Paki82 »

Okey Ivane uradicu tako nadam se da cu uspeti :) da bih mogao nakon toga da skinem programcice sa marketa
hvala i pozdrav :)

Master Joda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
:: iPhone 8 Plus

Post od Master Joda »

@Paki82 da li si siguran da si konektovan na internet. Da bi se ulogovao na google mail, a potom otisao i na market suvisno je reci da ti treba net :D .
Znam da je glupo, ali bar da smo nacisto. pokusaj malo da surfujes netom, ako ti to radi a ne mozes i dalje da se konektujes na gmail onda ti jedino ostaje da uradis ovo sto je @Ivan Cirkovic predlozio

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Ljudi, mozda zvuci glupo, ali kako da posaljem MMS??? Preko handcent smsa lepo napravim poruku, attachujem sliku, samo se lepo konvertuje u mms ALI NECE DA SE POSALJE! Tj. pise za status "pending". I nikome nista ne stize. Sta da radim?

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ne radi slanje mms poruka preko handcent programa.Jedino mozes poslati preko fabrickog programa koji imas u telefonu mms poruku...Ja sam davno batalio handcent,jer mi je pravio problem oko toga...Sada koristim fabricki program za slanje poruka koji je po default-u u telefonu.

goran18
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 13:49

Post od goran18 »

Zar je moguce da Tattoo kada skeniram mreze vidi istovremeno i VIP, Telenor, i roming m:tel i ERONET a ne vidi 064 iako je pun signal na 064?

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Mar 2010. 21:41

Post od Gaga3 »

ZA Jorda i Ivana ...........Radi slanje MMS preko HANDCENT programa...skinuti najnoviji handcent preko marketa... ja ga koristim i radi sve perfektno!

Handcent najbolji za poruke sada ima opcija i zakljucavanja poruka...putem crtanja pasworda ! :D

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Nisam znao da sada radi slanje poruka preko handcent sms?Ja sam ga koristio do pre nekih 2 meseca,ali posle toga nisam...Mozda su ispravili bug sa novijom verzijom.To za zakljucavanje poruka nije lose :D

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Svaki dan proveravam updatove na marketu i imam najnoviju verziju, juce sam slao neki mms i nije htelo. Probao sam na kein br, pa na ortakov, pa na devojcin i nista. Doduse kevi je stigao ali nije mogla da ga skine, a ovima nista. Ne znam sta moze da bude, ali me nervira mnogo.

markonato
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 07:05

Post od markonato »

Ja koristim App protector program nije besplatan ali se može naći ona verzija...8)
Program odlično radi možete zaključati šta god želite na telefonu... Ja sam zaključao poruke, galeriju, i još po koji program 8)
Nokia Lumia 820

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Mar 2010. 21:41

Post od Gaga3 »

ha ha kako ja imam status povremenog posetioca, kad non stop visim ovde.... :P ....vidi parametre za MMS..kako saljes sa fabricke aplikacije, je l tada radi? I mene je nerviralo ranije i nedostajala mi je opcija da zakljucam poruke i imao je bug da nece da broji poruke od odredjenih dana u mesecu vec samo od prvog u mesecu...e onda sam nasla lika koji pravi aplikaciju , poslala mu Log Collector...i ustanovili smo da problem postoji kod Tattoo....onda mi je slao razne verzije dok nisam pronasla pravu koja ce extra da radi na ovom fonu, a to je verzija koja je poslednja na marketu....sad ne kapiram kako tebi ne radi, hajde neka jos neko proveri i iznese utiske
HTC Tattoo

Paki82
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Paki82 »

Master Joda: Internet mi radi okey i brzo nema problema tu, al pokusao sam i sa novim account i opet nista ne znam u cemu je stvar!!! Opet pise ista poruka Can t establish a reliable data connection to the server

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Paki82, i meni je tako od skora neznam sta mu je nosio sam u vip telefon i kazu da neznaju sta mu moze biti jedino da ga posaljem na servis ali rekoh sebi nemam vremena za taj luksuz treba mi telefon.tako da market otpada a mejlovi mi stizu na telefon normalno. Kako pojma nemam???? :shock:
Iphone 4s white clear install

Paki82
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Paki82 »

XEROSOFT: znaci i tebi se isto desava, ne znam sta bi moglo da bude sve sam pokusao...
PROBLEM:gmail account ne funkcionise za rad u marketu, a mailovi stizu i internet radi...
Da li neko moze da nam pomogne u resavanju problema?
Unapred zahvalni XEROSOFT I PAKI 82 :)

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Probaj da otkljucas market...Imaces vise aplikacija da skines,a mozda ti i proradi posle toga.Ako ne proradi flesuj telefon za oficialnim update-om i mora da radi...Nadam se da sam pomogao.

Paki82
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Paki82 »

Na koji nacin da ga otkljucam?
Ako ne kako da izvrsim update tj fleshovanje telefona...
Hvala Ivane :)

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Polsao sam ti privatnu poruku kako to da uradis...Nadam se da ces uspeti,pa javi ljudi ako uspes da znaju za u buduce...

Pedjoni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 22:00

Post od Pedjoni »

Jedno n00b pitanje :D.
Kako da ostavljam komentare na marketu i da li je to uopste moguce obicnim userima?

Hvala unapred

Paki82
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Paki82 »

Okey Ivane hvala ti ako uspem stavljam na forum postupak rada u slucaju takvog problema
Pozdrav :)

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ne mozes da postavljas komentare sa marketa,nego moras uci preko sajta,registrovati se i onda postavljati komentare...

Odgovori