HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Master Joda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
- :: iPhone 8 Plus
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
@ Marko.85
Kada raspakujes arhivu moras napraviti u telefonu iGO folder,pa u njemu imas folder content i licence...Znaci to moras da napravis pre nego sto krenes da ga instaliras.Fajlove koje ces ubaciti u ova dva foldera su ti na tom linku koji sam ti dao.Ako si ih vec skinuo samo napravi foldere i raspakuj ih...Svi se zeznu kod krekovanja,ali tu smo da se pomazemo.
iGO/content i licence,pa tek onda instalacija
Kada raspakujes arhivu moras napraviti u telefonu iGO folder,pa u njemu imas folder content i licence...Znaci to moras da napravis pre nego sto krenes da ga instaliras.Fajlove koje ces ubaciti u ova dva foldera su ti na tom linku koji sam ti dao.Ako si ih vec skinuo samo napravi foldere i raspakuj ih...Svi se zeznu kod krekovanja,ali tu smo da se pomazemo.
iGO/content i licence,pa tek onda instalacija
Opet ja sa market patch 
Kada sam instalirao igo uradio sam sve prema ovome tutorijalu http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=55917 i igo radi savršeno i
Prema tutorijalu kaže:
Installation: Root your Tattoo, copy patched Market to the device and reboot.
Ja nisam sada root radio, jer sam ga uradio prema onom tutorijalu (valjda ne treba root telefon svaki put, ako si jednom uradio to je to)
I onda kaže
adb push Vending-Tattoo-patched.apk /system/app/Vending.apk
Ja sam taj fajl prekopirao u folder C:\Tattoo, otvorio sam task manager i kucao:
cd C:\Tattoo
onda kucam
i izbaci mi adb is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.

Kada sam instalirao igo uradio sam sve prema ovome tutorijalu http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=55917 i igo radi savršeno i
Prema tutorijalu kaže:
Installation: Root your Tattoo, copy patched Market to the device and reboot.
Ja nisam sada root radio, jer sam ga uradio prema onom tutorijalu (valjda ne treba root telefon svaki put, ako si jednom uradio to je to)
I onda kaže
Ja sam taj fajl prekopirao u folder C:\Tattoo, otvorio sam task manager i kucao:
cd C:\Tattoo
onda kucam
i izbaci mi adb is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.

Nokia Lumia 820
godja, dobije to da moze koristiti samo VIP-ove kartice i nista vise .
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Od vaucera mozes imati veliku korist jedino ako neuzimas telefon a oces da produzis ugovor sa sarenim imaces 35% ukupno na osnovnu cenu preplate , tacnije 10 ide za vaucere i 25 za to sto neces fon , sve to vazi 24 meseca i mozes da menjas tarifu posle 6 meseci
sve to preterano dobro izgleda na tarifi 900
A ako ti neko samo da vaucer ondak imas samo tih 10 sto u sustini opet nije tako lose to mu dodje da kao da za tebe naredne dve godine nema dijaninog haraca na luksuz
ah dijana nasli smo ti rupuicu , opsani sareni 
i samo da dodam nema me posto se tattoviram i andrioisem

sve to preterano dobro izgleda na tarifi 900

A ako ti neko samo da vaucer ondak imas samo tih 10 sto u sustini opet nije tako lose to mu dodje da kao da za tebe naredne dve godine nema dijaninog haraca na luksuz

i samo da dodam nema me posto se tattoviram i andrioisem

- Master Joda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
- :: iPhone 8 Plus
@Paki82 situacija je sledeca: Sklopio si ugovor sa VIP-om, oni su ti dali 4 vaucera.
Ti ih poklonis osobama koje zele da postanu takodje VIP postpaid korisnici. Te osobe na osnovu tvog vaucera dobijaju 10% popusta od VIP-a.
Nakon sto bar dve odobe kojima si dao vaucere sklope ugovor sa VIP-om i ti dobijas 10% popusta od VIP-a. Ne znam koliki je popust ako sve cetiri osobe kojima si dao vaucere sklope ugovor
Ti ih poklonis osobama koje zele da postanu takodje VIP postpaid korisnici. Te osobe na osnovu tvog vaucera dobijaju 10% popusta od VIP-a.
Nakon sto bar dve odobe kojima si dao vaucere sklope ugovor sa VIP-om i ti dobijas 10% popusta od VIP-a. Ne znam koliki je popust ako sve cetiri osobe kojima si dao vaucere sklope ugovor
Posto su vauceri na njegovom imenu ti neces dobiti nikakav popust. Kada se budu realizovala 2 vaucera taj decko ce dobiti 10% popusta, iako su vauceri kod tebe. Ti si vec potpisao ugovor i ne mozes iskoristiti vaucer. Da si prilikom potpisivanja ugovora imao vaucer onda bi mogao dobiti 10% popusta.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●