HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

mislim da te tovari, vip-ovi telefoni nisu zaključani... bar ovi skuplji modeli nisu, ne verujem da je drugačije za tattoo

xonik
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2010. 16:32

Post od xonik »

Pa cuo sam da oni to moraju da pricaju da su telefoni zakljucani ali ko ce ga znati. Da li je neko mozda skoro kupio Tattoo preko Vip-a,je`l zakljucan ili ne? Hvala na odgovorima...

Master Joda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
:: iPhone 8 Plus

Post od Master Joda »

Ja sam uzeo telefon u VIP-u pre nekih mesec dana. Telefon nije zakljucan. Tacnije ne znam nikoga da mu je tattoo sa VIP-a zakljucan. Prethodna Nokia koju sam takodje uzeo preko VIP-a bila je zakljucana.

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

@ Marko.85

Kada raspakujes arhivu moras napraviti u telefonu iGO folder,pa u njemu imas folder content i licence...Znaci to moras da napravis pre nego sto krenes da ga instaliras.Fajlove koje ces ubaciti u ova dva foldera su ti na tom linku koji sam ti dao.Ako si ih vec skinuo samo napravi foldere i raspakuj ih...Svi se zeznu kod krekovanja,ali tu smo da se pomazemo.

iGO/content i licence,pa tek onda instalacija

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

šta dobije onaj ko ima zaključan tattoo na VIP :) :) :)
mislim nije mi toliko bitno jer koristim samo VIP broj...
Samsung S10+ red

markonato
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 07:05

Post od markonato »

Opet ja sa market patch :D

Kada sam instalirao igo uradio sam sve prema ovome tutorijalu http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=55917 i igo radi savršeno i

Prema tutorijalu kaže:

Installation: Root your Tattoo, copy patched Market to the device and reboot.

Ja nisam sada root radio, jer sam ga uradio prema onom tutorijalu (valjda ne treba root telefon svaki put, ako si jednom uradio to je to)

I onda kaže

adb push Vending-Tattoo-patched.apk /system/app/Vending.apk

Ja sam taj fajl prekopirao u folder C:\Tattoo, otvorio sam task manager i kucao:

cd C:\Tattoo

onda kucam

adb push Vending-Tattoo-patched.apk /system/app/Vending.apk

i izbaci mi adb is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. :x
Nokia Lumia 820

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

godja, dobije to da moze koristiti samo VIP-ove kartice i nista vise .

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

@ markonato

Moraju da ti budu ukljucena oba trouglica u gornjem desnom uglu kada kucas komande za iGO...

markonato
Banned

Post od markonato »

Uključena su oba i ne kucam komande za igo to sam davno uradio sada se igram sa marketom........ Ali neće pa neće, a ne želim da čačkam mnogo da nešto ne pokvarim

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ja sam otkljucao market odavno i nije nesto posebno...Sto se tice iGO moras sve da ponovis iz pocetka...Znaci opet root,pa instalacija,jer drugacije ti nece raditi...

Paki82
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 12:43

Post od Paki82 »

Interesuje me sledece: dobio sam vaucere za vip za popust od 10% (4 ukupno po 10% popusta).
Zanima me da li mogu da ih iskoristim sada ako sam vec postao postpejd korisnik pre dva meseca?
Vaze do 31.07.2010. godine.
Hvala unapred

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ne, da bi dobio popust od 10 posto moraju 2 osobe da sklope nove postpaid ugovore sa tvojim vaučerima.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

markonato
Banned

Post od markonato »

@ ivan cirkovic

ma igo mi radi ok nego znači moram opet root telefon da bi mi radio market patch... ja sam mislio da kada jednom uradiš root da je to to, da se ne mora uvijek raditi
Nokia Lumia 820

Paki82
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Paki82 »

telep: znaci nista mi ne znace :|
a i vaucer se vodi na drugo ime ne na moje zato pitam dal mogu da ih iskoristim...

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Od vaucera mozes imati veliku korist jedino ako neuzimas telefon a oces da produzis ugovor sa sarenim imaces 35% ukupno na osnovnu cenu preplate , tacnije 10 ide za vaucere i 25 za to sto neces fon , sve to vazi 24 meseca i mozes da menjas tarifu posle 6 meseci :wink:
sve to preterano dobro izgleda na tarifi 900 :)
A ako ti neko samo da vaucer ondak imas samo tih 10 sto u sustini opet nije tako lose to mu dodje da kao da za tebe naredne dve godine nema dijaninog haraca na luksuz :D ah dijana nasli smo ti rupuicu , opsani sareni :lol:

i samo da dodam nema me posto se tattoviram i andrioisem :oops:

Paki82
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Paki82 »

sigi:
Uh razumeo sam te nekako a nekako i nisam
Znaci ova moja 4 vaucera sa po 10% tesko da mogu iskoristim ako sam vec postpejd korisnik

Master Joda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
:: iPhone 8 Plus

Post od Master Joda »

@Paki82 situacija je sledeca: Sklopio si ugovor sa VIP-om, oni su ti dali 4 vaucera.
Ti ih poklonis osobama koje zele da postanu takodje VIP postpaid korisnici. Te osobe na osnovu tvog vaucera dobijaju 10% popusta od VIP-a.
Nakon sto bar dve odobe kojima si dao vaucere sklope ugovor sa VIP-om i ti dobijas 10% popusta od VIP-a. Ne znam koliki je popust ako sve cetiri osobe kojima si dao vaucere sklope ugovor

Paki82
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Paki82 »

@Master Joda
ne ne sklopio sam ugovor pre dva meseca, a vaucere sam dobio pre neki dan od nekog decka a vodi se na njegovo ime 4 vaucera po 10% pa pitam postoji li nacin da ih iskoristim, il je jedino resenje da nadjem dva nova postpejd korisnika pa onda dobijam taj neki procenat il vec sta...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Posto su vauceri na njegovom imenu ti neces dobiti nikakav popust. Kada se budu realizovala 2 vaucera taj decko ce dobiti 10% popusta, iako su vauceri kod tebe. Ti si vec potpisao ugovor i ne mozes iskoristiti vaucer. Da si prilikom potpisivanja ugovora imao vaucer onda bi mogao dobiti 10% popusta.

Paki82
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Paki82 »

@IDzO
Okey hvala ti na informaciji
tako sam i predpostavio znaci mogu da ih bacim kad nemam nikakve koristi sada od njih :)

Odgovori