HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
acambas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 01:05

Post od acambas »

Ceftriaxone, moze da se rutuje, ja sam uradio na ovaj fazon
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=745903

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Da, video sam malopre postove u onoj drugoj temi! Ima vremena za to,ne zurim se! :lol:
ex ivan87

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Da li neko moze da mi objasni kako mogu da bidim koka je verzija HBOOTa kod mene dabih znao da li mogu da uradim taj root unrewolked metodom
Note IV N9100 dual

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Anony, tesko se nalazi nesto bas za Desire. ja sam u NS pazario futrolu od HD2 i ona bas dobro pasuje, a preko neta sam porucivao silikonske futrolice i tako svasta nesto, ali je kvalitet los. Ako hoces nesto kvalitetno, preporucujem www.case-mate.com ali ce da te izadje jedno 20 evrica. Za screen protector pogledaj u pasazu prekoputa beogradjanke, ali po meni je to skroz nepotrebo. vec mesecima nosim desire bez screen protectora, a nema ni jedne ogrebotinice.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

toda81, ugasi tel.. Zatim drzeci volume down taster pritisni taster za ukljucivanje tel.. Tada ce de na ekranu pojaviti neki tekst.. Pisace ti verzija hboota.. :-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Anony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
:: iPhone 6 16GB Silver

Post od Anony »

araphel, hvala...gledao sam mirror zastite za ekran, nekako su mi bas cool, ali nije neophodno...dok mi vise treba futrola, pa cu videti dal ima nesto da se nadje.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Tel je stvarno neverovatno dobar,ali na zalost ima ogromnu manu,a to je extremno slaba baterija koja ne moze da izdrzi ni 5 sati bas junackog koriscenja gde je internet na prvom mestu.Takodje je stvarno kao sto ste pisali onaj poklopac jadno odradjen kao da su pravili poklopac za septicku jamu,a ne za ovako skupu igracku.Sve mi se ostalo svidja pocev od vremenske prognoze do interneta koji me je odusevio.Bas bih voleo kad bi neko probao da cepa wifi sve dok se tel ne ugasi pa da kaze koliko sati je izdrzao.Moje misljenje je da nema sanse da izdrzi vise od 5h,a i to je puno.Ogroman je ovo i veoma zahtevan ekran i previse toga radi u pozadini da bi ova baterija mogla da prati sve sto radi ovaj tel.Kakav sam,meni je jedino resenje da iznajmim Bibu na kog cu kaciti tel cim se isprazni,a i Biba bi pregoreo od tolikog punjenja.Jedina mana su za mene preslaba baterija i poklopac baterije
Note IV N9100 dual

acambas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 01:05

Post od acambas »

toda81, kao sto je ninolina rekla mozes da deklokujes proc(prvo treba da odradis root) i trebalo bi da ti duze traje baterija. A to sto ti baterija traje kratko moze biti iz vise razloga tipa
Baterija se jos nije formirala,
Tek si ga dobio i nenormalno si zaludjen i stalno nesto cackas(ovo je najverovatnije) :D :D
...

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

acambas, ne razumem sta ti ovo znaci
Baterija se jos nije formirala
?
Bice da je ovo zadnje.
Inace kakve fotke pravi ovaj telefon u poredjenju sa n82 i kakav je LED?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

acambas, tacno je da ja ne znam sta je dosta kada uzmem tel u ruke i da za mene treba akumulator,a ne obicna baterija.Prelep je osecaj kucati poruke na desire-u jer je sve na dohvat ruke i samo treba biti nezan u pipkanju,a za to bec treba malo vezbe.Bas bih voleo da ga root-ujem
Note IV N9100 dual

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

jerkann, sa Androidom v2.1 je pravio primetno lošije fotke u odnosu na N82 (kojeg sam imao, tako da to mogu da potvrdim), dok je sa v2.2 priča već malo drugačija. Koliko mogu da primetim, fotke su sada čistije-jasnije (sa default podešavanjima) !!! Noću su fotke bolje sa podešenim automatskim blicem, dok ako forsirate blic, fotke nisu toliko kvalitetne (primetan je noise, koji ume da "bode oči") Definitivno, za noćna snimanja je N82 za korak ispred (ipak je tu Carl Zeiss optika), dok u dnevnim uslovima se ne može uočiti neka razlika. Sve u svemu, kapa ide dole N82, kako god da okreneš !!! :D
HTC Desire + MIUI 0.11.12

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Odlucio sam da odradim ota update na froyo u toku dana pa posle ako uspem i da ga root-ujem bice super.Moze li neko da mi objasni kako se ovde minimiziraju pokrenuti programi,kako se ponovo vraca na te programe koje sam minimizirao,kako se zatvaraju,tj kako se izlazi izpojedinih programa kao sto je npr ovaj telefonski browser jer nikako ne mogu da se snadjem da skroz izadjem iz njega
Note IV N9100 dual

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Drustvo, ako ubacim launcher pro, i postavim ga za default, da li mogu da ubijem skroz sense u app manageru, i da ocekujem da se nece paliti i trositi memoriju? Razmatrao sam sve ove varijante sa downgradeovanjem pa rootovanjem i onda flashovanjem clean 2.2 roma, ali sve to meni nekako deluje mnogo komplikovano i nejasno, pogotovo u odnosu na WinMob, na kome sam kao od sale menjao romove.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Da možeš da ga ubiješ potpuno, nekada će se on sam ponovo upaliti ali nećeš imati nikakvih problema kada ga budeš gasio. Mada najbolja varijanta je sense rom bez sense launchera + launcher pro.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Upravo sam uradio update na ota froyo i sada imam hboot 0.92.Svidjami se sto sada u levom gornjem uglu imam ikonicu u obliku baterijegde pise procenat jos koliko mi je preostalo energije,a i cini mi se da browser brze radi
Note IV N9100 dual

Anony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
:: iPhone 6 16GB Silver

Post od Anony »

Jel moze neko ukratko da objasni sta je tacno "OTA update"? Zvanicni update Androida na 2.2 Froyo?
Da li preporucujete update ili ne...koje "posledice" mogu da se osete (pozitivne i negativne)? Hvala

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

OTA kao over The Air, ili ti preko mreze. Jedino tako i dobijas zvanicne apdejte. Mnogi kazu da im baterija slabije traje,ali da ima dosta poboljsanja u browseru itd. meni je recimo bas taj browser brljavio, a baterija trajala sasvim normalno. Sad se cini da polako sve leze na svoje mesto. U sustini, telefon je dosta brzi, tako da nema razloga da se ne odradi update

telep, u pravu si, ja bih najradije spakovao clean 2.2 rom, ali se iskreno plasim da petljam sve zivo sto je potrebno, kao sto vec rekoh. Za razliku od win mob gde mi je sve manje vise bilo jasno i jednostavno, ovde vas gledam sta pisete povodom rootovanja i flashovanja, i kao da pricate nekim totalno nepoznatim jezikom :D

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

I dalje nece da salje mms poruke. Jel ima neko slican problem? Mislim da je namesteno sve sto treba, ne znam zasto nece. Baterija mi drzi nesto prekratko, al to je verovatno zato sto ga stalno cackam a i treba joj vremena da se "slegne". Gledao sam neke futrolice pa mi se dopala ova klik Ima li nacina da se to uzme negde ovde kod nas ili negde blize, da nije Amerika? :D
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

vanjuska, naruci od njih i plati karticom preko neta. ja sam tako narucivao od njih i sve je stiglo bez ikakvih problema.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Da li moze neko da mi objasni kako da vratim onaj digitalni sat sa ekrana jer sam ga greskom prevukao u korpu za otpatke
Note IV N9100 dual

Odgovori