Na Androidu i ostalim GNU/Linux OS-ovima je apsolutno nepotreban. Jedino cemu ti moze posluziti je da slucajno ne preneses neki zarazeni fajl na neku windows masinu jer ga ti neces ni primetit. Ovo ti kazem iz iskustva!Malone napisao: samo ne znam koliko je to zaista neophodno.
HTC Evo 3D
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Hvala puno, da ne gusim telefon za dzabe.
Trazim neku futrolu da bih mogao da ga bacim u torbu gde drzim kljuceve i ostale stvari. Ne znam dal ima tako nesto, secam se da sam za E1000 morao da uzmem futrolu za manji fotoaparat.
Bar u pocetku dok prvi put ne ispadne ili se ogrebe, posle se vec manje cimam.
Trazim neku futrolu da bih mogao da ga bacim u torbu gde drzim kljuceve i ostale stvari. Ne znam dal ima tako nesto, secam se da sam za E1000 morao da uzmem futrolu za manji fotoaparat.
Bar u pocetku dok prvi put ne ispadne ili se ogrebe, posle se vec manje cimam.
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

Hvala, taman tako nesto. Nasao sam da prodaju online, a nema nista konkretno za evo. Sta mislis sta bi od ovog odgovaralo sto se tice velicine:
http://www.mobilnicentar.rs/index/Futro ... modeli_417
Pogledacu danas sutra ako nesto ima u Uscu.
http://www.mobilnicentar.rs/index/Futro ... modeli_417
Pogledacu danas sutra ako nesto ima u Uscu.
- Zeljkamp
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
- :: HTC U11
- Kontakt:
Re: HTC Evo 3D
Ja imam ovu Teracell Defender sa plasticnim ledjima i silikonskim rubovima. Odlicna je, telefon lepo lezi u njoj i sve deluje cvrsto i utegnuto. Telefon je za nijansu vecih dimenzija i tezine sa njom, ali sa kojom ozbiljnom futrolom nije... Zameram joj sto na poledjini pise Teracell i bila bi jos lepsa da nema tog natpisa. Ja sam moju kupio online za oko 1000 dinara, sada je 800 dinara, na stranici sve za mob.
Evo i linka:
http://www.supermarketic.com/Obloga-Ter ... =1&model=1
Neka moderatori brisu link ako je protiv pravila...
Evo i linka:
http://www.supermarketic.com/Obloga-Ter ... =1&model=1
Neka moderatori brisu link ako je protiv pravila...
Hvala, imam neku crnu zastitu koja se kaci na telefon, nego sam mislio da ga sa sve njom strpam u futrolu. Nasao sam onu sto sam koristio za e1000 od fotoaparata, taman stane i zakopcam.
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- rux
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Sub, 08. Avg 2009. 05:37
- :: Galaxy S4
- :: Galaxy S2
- Kontakt:
Re:
psyhound napisao:Malone, Teracell je izbacio neke varijante futrola koje su kombinacija Hardshell i silikonskog bumpera... oko 800din. Mozda ti to bude odgovaralo.

Ja uzeo ovako nesto...
Nego koliko vam telefon kida RAMa ,meni je stalno oko 75%...
Cuo sam da Sense 4.0 sredjuje to i da ce biti manje od 200???Zna li se kad moze da ocekujemo update na sense 4.0 i moze li da radi bez ICS?
Ko nema u vuglu,
ima na Googlu!!!
ima na Googlu!!!
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

Stock Sense 4.0 tesko da ce dobiti, a jos teze za GB... Najverovatnije ce stock ICS ici sa 3.6, ali ce 99% neko sa XDA zbudziti mod za 4.0. Tako je bar sa Sensation-om. 
Sto se tice RAMa moras uzeti u obzir da deo odlazi na GPU (mislim da skoro 200MB, ali nisam siguran)...
Sto se tice RAMa moras uzeti u obzir da deo odlazi na GPU (mislim da skoro 200MB, ali nisam siguran)...
- Zeljkamp
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
- :: HTC U11
- Kontakt:
Ima li novosti o ICS-u, prati li neko sta pise stampa? 
pise da ga cekaju i Evo 3D, Desire S, Incredible S... ali jos uvek nista... jednostavno ljudi moraju da kupuju nove modele kako bi isli u korak sa novim verzijama Androida i Sensa...

-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

Zeljkamp, postavio sam gore link za procurelu verziju, ali ne preporucujem da se igras sa njom mnogo... A posto se bar ta verzija pojavila, to bi znacilo da ce ga biti u skorije vreme. 
- rux
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Sub, 08. Avg 2009. 05:37
- :: Galaxy S4
- :: Galaxy S2
- Kontakt:
Danas mi se 2 puta desilo,telefon pozvoni,ja se javim niti on cuje mene niti ja njega???
U cemu li je problem?Da li se desavalo nekome?
MT:S je u pitanju
U cemu li je problem?Da li se desavalo nekome?
MT:S je u pitanju
Ko nema u vuglu,
ima na Googlu!!!
ima na Googlu!!!
Jel mogu nekako da mu potpuno iskljucim vibraciju. Recimo kad stiskam back dugme ili kad kucam poruku. Sve pretrazih i nema, a cuje se zujanje vibracije kad je tisina.
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Одг: HTC Evo 3D
Imas prijatelju u podesavanjima pa zvuk pa opcije pred kraj skroluj tu imas da ugasis vibro kad diras tastere
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
Vidi stvarno
Hvala, nego nisam uspeo da ugasim vibraciju dok kucam sms. Udjem u podesavanja za poruku, ali nema. Mozda i ne moze da se iskljuci.
Hvala, nego nisam uspeo da ugasim vibraciju dok kucam sms. Udjem u podesavanja za poruku, ali nema. Mozda i ne moze da se iskljuci.
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Одг: HTC Evo 3D
Ma brate sve je tu gdje ti rekoh....naravno ugasi audio za tipkanje
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
-
Esseker
- Mobil fan

- Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
- :: Huawei P40 Pro
Svidja mi se ovaj fon,i videcu da ga uzmem u skorije vreme. A trajanje baterije me ne plasi,jer moj Topaz drzi ceo dan. Svako vece na punjac. Non-stop je na netu,vremenska prognoza na svakih 1h,1-1:30h poziva,20-tak poruka. Ako i on bude drzao tako,bicu zadovoljan! 
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue
-
StefanTpc
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 13. Maj 2012. 08:23
- :: SE Xperia mini st15i
- :: SE c510
Hocu da kupim ovaj fon pa me interesuje njegova trenutna cena i kakva mu je baterija bio bih zadovoljan ako bih mi neko odgovorio 
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

Imas na prethodnim stranama postove o bateriji kao i o samom telefonu, a cena zavisi od toga da li ga uzimas na crno, legalno ili polovnog.