HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Marko.85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 27. Jun 2010. 21:15

Post od Marko.85 »

Dajte ljudi mante se corava posla, svi imamo drugacije zahteve i razlicite ukuse. Meni je moj Tattoo odlican, ne bih ga menjao trenutno ni za jedan drugi (sem za Desire :D).

Nego, interesuje me da li je neko probao da stavi neku jacu bateriju? Da li to moze uopste?
HTC Tattoo

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Zasto bi ga menjao za Desire ako ti je dobar kao sto kazes? :) Sto veci ekran to baterija slabije traje :|

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Mar 2010. 21:41

Post od Gaga3 »

Ivane zato desire ima bateriju, ja mislim, od 1400 mAh, a tattoo 1100...tako da bi to trebalo da mu dodje na isto....a kao sto kazes dobijes veci ekran i bolju sminku......licno bih jedino tattoo menjala za desire jer padam na njegovo ime.....ah... :D a jos kad bi bio zebrast :D
Poslednja izmena od Gaga3 u Pon, 19. Jul 2010. 11:48, izmenjeno 1 put ukupno.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Gaga3, imas da nadjes po netu silikonsku futrolu sa zebra sarom :wink:

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

ee, ljudi i mene isto zanima da li moze da se stavi jaca baterija u tattoo...? mislim to bi bilo stvaarrno super resenje...
Samo nek se rolaju....sarme.

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Neznam ljudi sta to vas muci oko ovog telefona toliko telefon je extra za te pare i bolji OS neces naci na svetu.Ako zelis da ti radi bluetotoh probaj Pancake ROM sa XDA on prekida koliko je dobar i uzivam u njemu koristeci ga,brz je kao struja lep interface i ima sve moguce na njemu cak i taj transfer podataka preko bluetoth koliko vam je bitan vidim
Iphone 4s white clear install

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

xerosoft, jel mozes da mi posaljes link ka tom romu koji koristis na PP? unapred sam ti zahvalan... :D 8)

Marko.85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Marko.85 »

@Ivan Cirkovic
Sve Gaga3 rece, u sustini isti fon samo veci displej. Al ne bih da bude zebrast :lol:
HTC Tattoo

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

evo sad gledam na youtube kako tattoo pokrece Android 2.1 Eclair ,aj nek neko pogleda ko se bolje razume pa da objasni ovo ili je fake......

Marko.85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Marko.85 »

Nije fake, imas objasnjeno na rapidserbia forumu. Samo cini mi se da kamera i fm ne rade jos uvek na 2.1, proveri ako ti je to bitno.
HTC Tattoo

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

LJudi da li da preskocim Tattoo i da odmah jurim Magic, ima u oglasima za nekih 30ak evra razlike? Tattoo ima FM a ovaj nema, mada ga ja i ne koristim tako da mi nije bitno, ali na tattoo je 3.5mm ulaz za slusalice, to mi je vec bitno, a Magic ima veci display, to mi je najbitnije... Uh pojma nemam
HOX Titanium gray

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

bolje juri Hero... ima veci displej i od magic-a (cini mi se...) 3.5mm za sluske... + HTC Sense... sto magic nema... + 5mpix... da ne pominjem procesor i RAM... od tattoo-a je skuplji nekih 60-ak evra... a i magic se slabo prodaje po oglasima...za razliku od hero-a...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

mkvb, ovo nije tema za poređenje modela... Postoji poseban Odeljak za to... Tamo postavi svoje pitanje, tj. dilemu...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Gaga3 »

wildfire stigao u vip....sta to moze da znaci da ce tattoo dobiti update obzirom da imaju istu rezoluciju i da wildfire radi sa 2.1. ili da je to definitivno zamena za tattoo , malo unapredjena...bas je sladak... :)
HTC Tattoo

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

To sto WIldfire ima 2.1,ne mora da znaci da ce Tattoo da dobije 2.1.Jednostavno ako ti se svidja 2.1 moras da kupis drugi telefon,jer od update-a nema nista...niti ce ga biti!Moj savet ti je da kupis drugi telefon koji ima 2.1,jer HTC ne praktikuje bas redovno izbacivanje update-ova...

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

A zašto ne rutujete telefon i koristite neki od kuvanih 2.1 video sam na xda da ih ima, koliko vidim već ima i port CM6 (iliti 2.2).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Gaga3 »

Ne treba mi 2.1. ...nego eto cisto primetih wildfire sa istom rezolucijom pa se zapitah, jer sam negde procitala od takozvanih pametnjakovica da ova rezolucija moze da radi jedino sa 1.6.... :wink: , a ostajem na 1.6 jer radi extra sve dok HTC ne kaze nesto drugo! :D :lol:
HTC Tattoo

markonato
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 07:05

Post od markonato »

Vjerujem da će XDA tim izbaciti rom 2.1 portovan sa wildfire na tattoo...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

markonato, tehnički gledano, to bi trebalo da je sasvim moguće, i relativno lako uraditi, barem koliko se ja razumem. i mislim da bi vredelo, zbog BT transfera i još ponekih sitnica, ako ništa drugo.

jocabg011
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 19. Sep 2006. 00:01

Post od jocabg011 »

Da vam pomognem da shvatite da update za Tattoo nece biti.

" Dear Nenad Jovanovic,

Dear Mr.Jovanovic, Thank you for contacting HTC. Kindly note that currently there is no plan to upgrade your phone to Android 2.1. The result of our analysis showed that an upgrade to your phone may impact the user experience and we ultimately decided that an upgrade was not recommended. Your phone will still receive support, and we thank you for your patience and understanding. If you have any other inquiries, don’t hesitate to contact us again. Please note that you can contact us via support line. For further details, please go to http://www.htc.com/europe/CA_Hotline.aspx , Thank you so much for using HTC products. Respect & Regards, Julia Smith http://www.htc.com"

Toliko o zvanicnom update-u, a ako nekome treba 2.1 na Tattoo predlazem kuvanje, ili cash i ugovor za Wildfire ili Legend zavisi od dubine i debljine novcanika. :P Pozdrav

Odgovori