Kod mene 2.58MB, ima oko 200 kontakata (uh, kakva konjstrukcija), nekih 30% ima fotke... mozda su ti fotke tako natovarile Storage?
@Toda
imas digitalni fotoaparat? ukljuci macro mod (ono za slikanje sitnih stvari iz blizine) i fotografisi ekran, prethodno stavi neki tekst na najsitnije - i dobices ono sto je zlivan postovao malopre. ili neces.
vanjuska napisao:Proverio sam cach, on uzima 2mb. Gde mi je ostatak? Znaci pocinje da me nervira, imam instalirano svega 17 aplikacija ukupno, sem sistemskih naravno i od svih njih najveca je navigon koji uzima 18mb na internoj memoriji i to je to. OVo sve ostalo je 2-3 mb pa i manje... Znaci ukupni sve oko 45mb. Slucajno sam bio pre neki dan uradio factory reset i imao sam punu memoriju znaci a48mb tako nesto.. I onda sam instalirao tu neke stvari i sad odjednom nemam vise mesta.. Uzasno mi ide na zivce.
Vanjuska, daću ti primer, ja koristim stari A2SD* sa ext particijom na kartici, imam instalirano oko 50 aplikacija (uključujući npr. Google Earth, Need for Speed Shift, itd.) i imam slobodno 93.5 MB trenutno interne memorije...
što se tiče komentara tih htc-ovih službenika o ekranima, pola tih ljudi nema pojma šta govori, ovo je moje iskustvo na osnovu nekih njihovih prethodnih bisera objavljenih na xda forumu...
Harthouse, vanjuska, meni contact storage zauzima 16.3Mb, mislim da je to zbog slika sa FB (tacnije zbog linkova ka FB).
Sto se tice phone storage, ja imam slobodno 36Mb
Imam jedno pitanje za root slcde ekrana.Kako se ide gore/dole i desno?mozda se za gore/dole koriste volume dugmad,ali kako onda ide na desno?evo dela tog uputstva - Srolluj dole x50 , pritisni joystick x1 (izbor jezika) ;
Nenene, to sto ti daju uputstva to se sve desava ne u recovery-u nego u samom telefonu, to mozes da vezbas i sad dok ti je upaljen telefon a navigacije se radi iskljucivo trackpadom..
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Onda nije bas bezazleno raditi na slepo na taj nacin.Znam to da se sve ovo radi na samom tel,tj u meniu.Da znam nekoga ko mi ovo moze odraditi platio bih mu da mi odradi root
Ajde jedno pitanje za sve. Za koje vreme ste uspeli najbrze da istrosite bateriju?? Ja ne znam da li je problem u mojoj pa reko da proverim. Meni, je crkla u roku od par sati, sve vreme mi je bio ukljucen wifi i veci deo vremena sam surfovao.
Za pet sati, 150 upisa u dialeru, znači samo pozivi, ništa net. Verujem da čitanje brže popije bateriju. Zanimljivo da ekran, amoled, brže troši sa belim podlogama, a i dialer i browser i pdf rade samo sa belim podlogama. Treba javiti kuvarima.
Samsung Galaxy S III, Omega v23 (JellyBean test version)
Sa rootovanim stock froyo ROMom, uz solidno mucenje, oko sat na wifi, isto toliko preko mreze, nekih sat poziva, pet sest mailova, malo muzike, dosta cackanja froz friend stream, instaliranja aplikacija sa marketa, malo igranja sa recovery-jem, desetak poruka, baterija trenutno prikazuje 29%. Skinut u 7 jutros sa punjaca. ja zadovoljan
araphel, svaka ti cast kada si odradio root.Sada mozes u potpunosti da uzivas u tel,a ne kao ja da i dalje nemas pojma kakav ekran imam.Da mi je amoled odmah bi pokusao da uradim root pa sta god da se desi,ali ne bih smeo ako je slcd
araphel, bice da je to do roma! Ja. Mislim da sam u stanju da istrosim bateriju za nekih 3 sata preko wifi-a!!
Todo, sad ispada kao da ti je tel neupotrebljiv ako nije root-ovan.
Ceftriaxone, nemam na zalost digitalca da bih i to proverio.Naravno da nije neupotrebljiv,ali mi je bas zao sto mu ne mogu nista,ali iz futrole se ne moze
Kako mu ne mozes nista? Ja moj napunio aplikacijama, 5 minuta mi treba da izvrtim ceo meni mozes svasta uraditi i bez root-a. Sa root-om svakako moz3 vise,ali polako,ima vremena i za to
Mislio sam u bezi root-a da mu ne mogu nista,a cinjenica je da je telefon super i bez root-a.Ja uzivam,a posebno kada je surf u pitanju i kucanje poruka
Ceftriaxone, predpostavljam da jeste do toga. Fora je sto sada traje nesto duze nego sa nerootovanim ota apdejtom. Barem na osnovu jucerasnjih preliminarnih rezultata. A vidim i danas da za sada deluje sasvim ok. Evo me vec neko vreme na netu preko mreze, par sesija od po desetak minuta recimo, i ubih desetak poruka, mozda 15 minuta poziva, dva maila, i tu sam na oko 84%. Sve u svemu, da ne poverujes koliko sam opet zadovoljan otkako skinuh ota froyo i odradih root i ove sitne modifikacije. Crni flip clock mi je i dalje naj utisak
Imam pitanje u vezi interneta. Dakle kad ga ukljucim na mobile network pise mi gore gde je mreza slovo h (hsdpa) ili e(edge) ali u vecini edge takodje imam iphone i njemu uvek skoro pise 3g retko retko kad edge. Evo sad naprimer sa iphone i u selu je extra brz net a na desire pise edge i normalno da je spor. Citao sam u komentarima da neki pisu da im na desireu pise gore 3g . Pa da pitam jer treba da se nesto podesi u telefonu desireu da pise 3g i da bude brzi. Ne ruzumem mnogo u tom delu pa ako bi mogli da mi pomognete?
Konačno sam pronašao pravi ROM za mene, pa odmah da podelim vest sa ostatkom sveta... ROM se zove DeFrost i još nisam uspeo da mu pronađem manu... Radi sve glatko ("Works like a charm" , što bi rekle Engleskinje), a Quadrant Advanced pokazuje 1455 i to sa taktom procesora na 998 Mhz, iako se jedan lik hvalio da je uspeo da nagura na 1700, ali sa overklokovanim procesorom na 1305 Mhz... Ipak se ne bih u to upuštao
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.