HTC Sensation

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Re: HTC Sensation

Post od sugarcoated_ass »

zoreli, ok ponuda... :)

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Post od hirurg »

Ljudovi jel uspio neko da uradi s off na sensation??? Imam frku tu sto sam odradio update na ICS i samim tim i hboot je na verziji novoj tako da ne pokriva revolutinary...jel uspio neko da otkljuca???
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Ljudi imam dilemu dali da menjam moju nokiu N8 za HTC Sensation , jako mi se sviđa HTC Sense interfejs ,veličina ekrana i izgled telefona, sad će te svi verovatno reći pa naravno pređi na android , međutim ja nisam neki heavy user i ne interesuje me instaliranje gomile aplikacija (koristim 10tak aplikacija na n8 koje su mi stvarno potrebne i to je to).
Ono čime sam izuzetno zadovoljan na N8 je:
Odličan Imenik i njegovo uređivanje
Izvanredan muzički plejer
Fantastične slike od 12mpx
trajanje baterije od 3 dana

E sad zanima me to što sam nabrojao dali je to isto tako dobro na HTC Sensation ili ne ... šta raditi :?
16 godina na forumu MOBILNISVET

Fidel Castro
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 21:38

Post od Fidel Castro »

zoreli napisao:Imam ponudu za nov Sensation donešen iz mađarske po 270 evra , kupiti ili ne ? :?
Madjarska je postala odlicna sa kupovinu tehnickih stvari, prvenstveno zbog nizih cijena i povracaja PDV-a..

Za 270 eura? Uzimaj! :)

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

zoreli, bez razmisljanja uzimaj sensation ima odlicnu kameru hd, kamaru plejera koji imaju dosta mogucnosti...imenik na androidu je vrh, nema dalje...baterija 2 dana

oscar1980
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 09:47

Post od oscar1980 »

Moje lično mišljenje je,pošto sam N8 zamenio sa HTC Sensation-om:

kamera : N8 pravi brutalne slike ( dan,noć ) dok HTC danju pravi odlične slike,noću već...
ekran : Na HTC-u dosta pregledniji za surfovanje,čitanje mail-ova...
baterija : zavisi od korišćenja,ali po meni N8 ima prednost...logično ( manji ekran,slabiji procesor )... Na HTC-u mi baterija jedva izgura dan,dok na N8 je znala da sastavi i cela dva dana... Čitanje mail-ova ( ručna sinhronizacija ),30-ak minuta razgovora dnevno ( samo GSM ),15-ak poruka,malo net-a ( Blic,u bus-u na posao i sa posla )... Isto korišćenje na HTC-u ( ručna sinhronizacija svega,ugašen Data,WiFi,GPS...).
brzina : HTC je doosta brži od N8,pogotovu pri pokretanju nekih aplikacija,mada ni N8 nije za bacanje :)
izrada : N8 mi deluje nekako čvršći,mada ni na Sensation-u izrada je daleko od loše...nema pucketanja,škriputanja...
interfejs : N8 je totalno,po meni,promašila sa Belle softverom,kopija androida...nema baš nekih aplikacija za naš region... Android,ima dosta "naših" aplikacija....

Sad,najbolje bi ti bilo da uzmeš negde Sensation,malo se poigraš pa odlučiš... U mom slučaju,N8 je ostala u porodici ( dao devojci ),pa ako nam nekada negde zatreba brutalna kamera - N8 je tu...ja imam Sensation-a da se igram ( isprobavam razne aplikacije... ),mada ni sam nisam neki zahtevan korisnik (imam desetak aplikacija koje koristim - Bus Plus,Kamere Srbije,Blic,B92... )...

Nadam se da sam pomogao :) :)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Sensation je odlican izbor... Kamera na N8 jeste bolja, a sto se tice baterije mozes nabaviti bateriju za Sensation XE i imas zagarantovano 2 dana rada. Jos ga root-ujes i nabacis Android Revolution HD ICS ROM i telefon radi perfektno! :D

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Hvala oscar1980 , psyhound ... kupio sam danas HTC Sensation XE (star 20tak dana za 330 evra , sa 2 god. garancije kupljen u comtrade za 56.000 dinara :oops: ) odmah sam nabacio muzike da čujem taj beats audio , odvaljuje nema šta ali na N8 je zvuk daleko kristalniji - čistiji :? ... inače telefon je prelep i sense je extra .

Nastavljam temu u HTC Sensation XE
16 godina na forumu MOBILNISVET

Progreziv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 27. Avg 2009. 03:02

Post od Progreziv »

E imam jedan problem sa sensation-om, naime od kad sam updateovao ICS, sve radi besprekorno i brzo skroz sam zadovoljan....medjutim pojavio mi se jedan tako reci bug, primetio sam da mi se cesto sam od sebe pali ekran tacnije pozadisnsko osvetljenje, ovo se desavav kada je zakljucan telefon, i on posle nekog intervala sam od sebe pali i gasi svetlo u nejednakim intervalima, dok radim nesto na telefonu sve je normalno, znaci svetli svetlo non stop... napominjem posle updatea sam uradio Hard Reset...ima neko iskustva sa ovim problemom...hvala unapred

hirurg
Banned
Kontakt:

Одг: HTC Sensation

Post od hirurg »

Lično nemam takav problem tj nikakav problem nemam, nego da ti možda nemaš neku aplikaciju koja bi ti to mogla napraviti da se pali u intervalu! Lo

Progreziv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Progreziv »

pa intervali nisu jednako odredjeni....pomislio sam i ja da mozda neka aplikacija pravi problem...ali ko ce ga znati

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

Moja preporuka ti je da uradiš opet hardreset i wipe pa vidiš šta će onda da se dešava....ne vidim razlog da bi ics to radio...

Progreziv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Progreziv »

moze jedno objasnjenje...sta je WIPE..????
cini mi se da za taj izraz jos nisam cuo

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

jbg druze da si uzeo samo rijecnik engleskog jezika znao bi, ili jos lakse google tran...ali da se ne umaras rijec ti znaci brisanje ciscenje ili nesto trece u tom pogledu ;)

Progreziv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Progreziv »

pfff....heh..pa znam sta znaci wipe u bukvalnom prevodu....nego nisam bio siguran sta tacno znaci u telefonskoj tematici...pomislio sam da mozda u samom android os-u, podrazumeva da se obrisu neki posebni fajlovi...zato sam pitao

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

Progreziv, onda se nisi izrazio kako treba a to ti je komanda nesto kao format na winu...

resavac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 22:06
:: Samsung Galaxy Note3
:: HTC Desire C

Post od resavac »

Drugari imam problem sa zvanicnim apdejtom verzija je 2.3.3 i kad pokusam apdejt on se resetuje se i onda nece da se upali nego stoji onaj droid i trougao sa znakom uzvika koji moze da stoje satima sve dok ne izvadim bateriju a posle toga se sve vrati na stari os.
Ne brze od zivota!!!

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

Drugar mislim da si se malo zezno.....provjeri malo bolje

resavac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 22:06
:: Samsung Galaxy Note3
:: HTC Desire C

Post od resavac »

Pa lepo pise Android-Version 2.3.3 jes da nemam neke skole ali za toliko umem da procitam.
8)
Ne brze od zivota!!!

hirurg
Banned
Kontakt:

Post od hirurg »

Hm nesto nije ok dok on tebi izbacuje stari update pored ics....ne podcjenjujem tvoju skolu heheh nego mi ne logicno to sto ti se desava...nego brate skini custom i postavi,radi ko doxa

Odgovori