HTC One S

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: HTC One S

Post od iLuka »

to nije one s nego prepakovani sensation xe, sa istom garfikom i procesorom... a za iste pare kao i pravi one s... ja ne bih uzimao, pogotovu kod operatera koji govore da je to original... :uhuh:

Dotore
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 12:03
:: Samsung Galaxy S III
:: Samsung Omnia i900

Post od Dotore »

luca hvala na savjetima. Mislio sam da je bas povoljna ponuda posto "One S" nude uz dvogodišnji ugovor za 179 e, paket od 18e mjesečno! Ali sada kada znam da te u stvari falsifikat onda nista :cry: :cry:

Opet sam ga gledao, izgleda vrhunski iako znam sta je unutra. Mozda ga i uzmem za ove pare ;) borim se sa sobom
:unsure: :cry:
Samsung Galaxy S III

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
:: Samsung Note 9

Post od djosa@ »

cao svima momci i devojke...Za mene ste svi hakeri...Nov sam na forumu,tako da ne zamerite na mojim glupostima.....ja imam hrc wild.....A nadam se da cu uskoro uzeti u telenoru ONE S....MISLIM DA CE PRELAZAK BITI ko "sa juga na pasata cc " BAR ZA MENE....

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Odradi ja danas ovaj novi update....nisam nesto posle toga.ni gledao u cemu je sada razlika sa ovaj novi sense? Zna li ko konkretno koja su poboljsanja i razlike u.novom updat-u?
Hvala!!!
Huawei

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Avg 2010. 22:30

Post od crni6 »

bata bogdan, koji procesor imas..s4 ili s3? Inace razlika u sensu 4.0 i 4.1 je koliko ja znam samo u notification baru...tj. dodat je stari quick meni...dodata je naka aplikacija za igrice ili tako nisto,novi radio i skrolovanje izmedju ekrana je dosta laganije ili ti ''smoother''. :)

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Crni , S4 procesor je kod mene...inace fon je u Nemackoj kupljen preko t-mobile mreze. Uocio sam promene , nista znacajno ali ajd ok je:-) najvise me zanima baterija da li ce sada mozda duze da traje...al inace i ovako je ok :-)
Huawei

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Na one x je poboljsano trajanje baterije i skrolovanje je podignuto na 60fps sto je ekstra,ima jos dosta stvari koje su poboljsane,pogledajte malo na xda o tome.

nenadpnm
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 24. Jun 2012. 01:12
:: samsung ch@t 322

Post od nenadpnm »

MTS MREZA ||| Pozdrav svima,imam jedno pitanje,povodom mmsa,da li neko moze da mi kaze sta je uradio Taacnoo i kak podesio svoj telefon jer ja uradio za net kako im pise sa njihovog sajta i sve radi oke,ali nikako da uspem za mms,cak ih zvao i rekli mi da idem u poslovnicu jer kao ukljucen mi je mms.....,pa rekoh da pitam nekoga da mi ispise cas to
Pristupna tačka: mms

u spisku svih aplikacija izabrati ikonu SETTINGS,
kada se uđe u opciju SETTINGS u meniju treba izabrati stavku WIRELESS & NETWORKSi potom MOBILE NETWORKS,
otvoriće se dodatni meni, odaberite stavku ACCESS POINT NAMES,
Pritisnite meni dugme na uređaju i odaberite opciju NEW APN
u polje NAME treba ukucati mts mms
u polje APN treba ukucati mms
u polja PROXY i PORT ne treba ukucati ništa
u polje USERNAME treba ukucati mts
u polje PASSWORD treba ukucati 064
u polje SERVER ne treba ukucati ništa
u polje MMSC treba ukucati http://mms.mts064.telekom.rs/mms/wapenc
u polje MMS PROXY treba ukucati 172.017.085.131
u polje MMS PORT treba ukucati 8080
u polju MCC treba da stoji 220
u polju MNC treba da stoji 03
polje AUTHENTICATION TYPE treba ostaviti nepopunjeno,
u zavisnosti od uređaja u polju APN TYPE izabrati ili upisati mms

uradio ovo i i dalje nece da mi radi...Ocigledno se radi o MTS mrezi

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

u okviru APN za GPRS, u polja koja su prazna, mislim da su to polja SERVER i ono ispod njega (oba su na vrhu ispod NAME i APN) ukucaj i podesavanja za MMS, tj. http://mms.mts064.telekom.rs/mms/wapenc u polje SERVER a 172.017.085.131 u polje ispod... javi sta je bilo, nemam HTC pa sam zaboravio...

nenadpnm
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 24. Jun 2012. 01:12
:: samsung ch@t 322

Post od nenadpnm »

hmmm uradio to i nece,uzeo napisao mms u apn type i izgleda da poslao,ali nemam kredita vise -.- .....hvala svakako <3

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
:: Samsung Note 9

Post od djosa@ »

juuuuhuuuu uzeo sam fon...Uzeo ga preko mog badze...Nov,a dosta jeftinije..ZIVEO BADzA... :)
Iako je model crn,i sa S3 procesorom...i tim malim grejanjem,u zavisnosti od maltretiranja.....Ja sam prezadovoljan.I odusvljen...
Samo je mozda mana sto nema,oznacavanje vremena na slici...Tako da kad prebacis sliku na kopm.nemozes videti kada je slika nastala...ILI SAM JA PIGLU pa neznam da nadjem podesavanja....AL MOZE I BEZ TOGA......

SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Jul 2005. 15:38

Post od SE »

Uzeo sam ovaj telefon u vipu i jos uvek nije mi izasao updejt. Da je neko updejtovao telefon a da mu nije rutovan. Mislim necu jos da ga rutujem tek sam ga uzeo xD

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Ja sam odradio update i fon nije rutovan...i sve super funkcionise , cak mi se cini da i baterija duze traje:-)
Huawei

vust
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 11. Sep 2007. 18:18
:: Note 5

Post od vust »

Ljudi treba mi savet... Nemam iskustva sa androidima. Hocu da uzmem ovaj telefon. Da li je tih 10gb koji mi ostaju dovoljno prostora za neko standardno funkcionisanje telefona. Iskren da budem da ovaj fon ima slot za mikro sd ne bih vas nista pitao. :D

hirurg
Banned
Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
:: Samsung Galaxy Note
:: Samsung Galaxy Tab 2
Kontakt:

Одг: HTC One S

Post od hirurg »

Pa jbg sve zavisi za sta ti treba telefon ali realno mislim da ti moze biti...pa masa ljudi jos uvjek koristi po 2 gb pa prezivljavaju...tako da ces i ti sa cenerom biti zadovoljan...
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000

vust
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od vust »

Pa i ja sam tako nesto mislio... S obzirom da vise ni ne stavljam muziku na fon nego slusam internet radio mislim da ce to biti taman. Sa ovih 25gb na dropboxu za raznorazne zezancije mislim da je ok.

SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Jul 2005. 15:38

Post od SE »

bata bogdan, Jesi kupio u radnji telefon ili ? Nzm zasto meni nece da se updejtuje jel mogu da je zbog vipa ?

vust
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od vust »

I ja planiram da ga uzmem preko VIP-a. Kako to da nece da ti se update-uje? :wacko:

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Ja sam svoj fon uzeo preko t-mobile mreze na ugovor u Nemackoj:-):-):-)
Huawei

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Одг: HTC One S

Post od ~Arkan~ »

Sigurno update za Htc One S sa s3 procesorom i update za Htc One S sa s4 procesorom ne izlazi isti datum ;)

Odgovori