HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
E ovako ne znam da li se vec pisalo o ovome ili sam je jedini sluchaj
:oops:
Desava mi se da mi neko posalje poruku npr sa broja 0611234567 i da taj br imam u imeniku ali kada hocu da odgovorim on salje na br 0641234567 (broj koji sam nekada imala u imeniku i obrisala). Mislila sam da je to zbog sinhronizacije na gmail-u pa da odatle vuche ali sam i tamo obrisala br tako da nije
Ima li neko resenje za moj problem ????
pozzz

Desava mi se da mi neko posalje poruku npr sa broja 0611234567 i da taj br imam u imeniku ali kada hocu da odgovorim on salje na br 0641234567 (broj koji sam nekada imala u imeniku i obrisala). Mislila sam da je to zbog sinhronizacije na gmail-u pa da odatle vuche ali sam i tamo obrisala br tako da nije

pozzz

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Da se javim i ja kao ponosni tattoo korisnik. Imam ga tacno mesec dana i do sada sam provalio skoro sve na njemu, sto samostalno, sto zahvaljujuci vama.
Do sada sam procitao oko 50 strana na ovoj temi i vec sam ocoravio, ali nasam video da je iko postavio ovo pitanje.
Kako da onesposobim htc sense? Ne zelim da ga uninstalliram jer ne znam da li cu moci da ga vratim u slucaju reklamacije nego samo da ga iskljucim jer mi se JAAKOOO svideo onaj "sirovi" izgled androida.
Mozda bih ga i uninstallirao ako time ne krsim garanciju ili ako neko zna kako onda da ga vratim.
Na YouTube sam video kako izgleda tattoo bez sense-a i stvarno mi se svidelo.
Hvala u napred!

EDIT: Upravo procitah sve 73 strane... i to na telefonu...
I slucajno sam provalio kako se ovo radi pa ako ikome jos zatrebe. U manageru za aplikacije sam pronasao HTC Sense i kliknuo na "Clear defaults" i sada me pri startovanju telefona pita da li da ide na home ili da ukljuci sense.
Sorry na ovolikom postu!
Pozz
Do sada sam procitao oko 50 strana na ovoj temi i vec sam ocoravio, ali nasam video da je iko postavio ovo pitanje.
Kako da onesposobim htc sense? Ne zelim da ga uninstalliram jer ne znam da li cu moci da ga vratim u slucaju reklamacije nego samo da ga iskljucim jer mi se JAAKOOO svideo onaj "sirovi" izgled androida.
Mozda bih ga i uninstallirao ako time ne krsim garanciju ili ako neko zna kako onda da ga vratim.
Na YouTube sam video kako izgleda tattoo bez sense-a i stvarno mi se svidelo.
Hvala u napred!

EDIT: Upravo procitah sve 73 strane... i to na telefonu...
I slucajno sam provalio kako se ovo radi pa ako ikome jos zatrebe. U manageru za aplikacije sam pronasao HTC Sense i kliknuo na "Clear defaults" i sada me pri startovanju telefona pita da li da ide na home ili da ukljuci sense.
Sorry na ovolikom postu!
Pozz
Mirko pre ce biti da ti je instalirano nesto sto usporava telefon, nego da je do sistema! Da je sistem kriv bio bi i drugima spor! Ja imam mesta mozda da instaliram jos 4,5 aplikacija, skroz je pun i slika i muzike i dokumenata i radi totalno ok! Sto se tice baterije meni npr drzi jedan dan ukoliko ga bas mnogo koristim, znaci npr....50 poruka, net konstantno ukljucen, provera mailova, pozivi oko 30 minuta, nekad i vise i muziku koju bas slusam kad god se nadjem na ulici , dok setam a i to je poprilicno! Sad ne znam koliko je to malo po tebi!
psyhound, kad sam uzela tel prvi dan, slucajno ugasim HTC Sense , secam se htela sam da placem misleci da sam ga unistila!
Neka ti je sa srecom! I dobrodosao u klub ponosnih vlasnika! 
psyhound, kad sam uzela tel prvi dan, slucajno ugasim HTC Sense , secam se htela sam da placem misleci da sam ga unistila!

HTC Tattoo
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Hvala i bolje vas nasao. 
Kao sto rekoh, procitao sam sve na ovoj temi i stvarno mi ti silni problemi nisu jasni. Do sada mi se jednom resetovao sam od sebe (u isto vreme mi je bio player u stand-by jer sam telefonirao, bila su mi ukljucena 4 tab-a u operi i stigla mi poruka => crash u momentu) i jednom mi je pobrljavio ringtonove posle protrcavanja kroz sve scene. Osim toga nemam nikakvih problema. Ovo mi je prvi smartphone i prvi android, a kao korisnik linuxa znao sam sta me ocekuje - sati podesavanja i stelovanja.
Telefon je besprekoran i menjao bih ga jedino za Desire ili za Nexus1!
P.S. Treba li nekome NEOTPAKOVANA zebrasta maska?

Kao sto rekoh, procitao sam sve na ovoj temi i stvarno mi ti silni problemi nisu jasni. Do sada mi se jednom resetovao sam od sebe (u isto vreme mi je bio player u stand-by jer sam telefonirao, bila su mi ukljucena 4 tab-a u operi i stigla mi poruka => crash u momentu) i jednom mi je pobrljavio ringtonove posle protrcavanja kroz sve scene. Osim toga nemam nikakvih problema. Ovo mi je prvi smartphone i prvi android, a kao korisnik linuxa znao sam sta me ocekuje - sati podesavanja i stelovanja.
Telefon je besprekoran i menjao bih ga jedino za Desire ili za Nexus1!
P.S. Treba li nekome NEOTPAKOVANA zebrasta maska?
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Opet ja oko baterije. Meni i dalje traje oko 7-8 sati, ne izdrzi mi ni ceo dan. Koristim ja njega dosta, net stalno ukljucen, mesendzer takodje, oko 40-50 poruka i bar 20 min razgovora, ali vidim da i drugi koriste odprilike toliko i da traje ceo dan.
Kada sam kupio tel bilo je dovoljno neka 2-3 sata da se baterija napuni, a sada mi se desava da stoji na punjacu i po 14 sati a da se ne napuni skroz. To mi nije jasno. Jednostavno i dalje je ukljucena crvena diodica i cim ga skinem sa punjaca nestane jedna crta na bateriji
I interesuje me da li je neko kupovao one baterije od 2600mAh sa onom debljom maskom, i gde ima da se kupe?? Video sam kod jednog lika, ali je on kupio tel sa tom baterijom pa ne zna gde je nabavljena. Inace ta baterija mu izdrzi 5-6 dana.
Kada sam kupio tel bilo je dovoljno neka 2-3 sata da se baterija napuni, a sada mi se desava da stoji na punjacu i po 14 sati a da se ne napuni skroz. To mi nije jasno. Jednostavno i dalje je ukljucena crvena diodica i cim ga skinem sa punjaca nestane jedna crta na bateriji

I interesuje me da li je neko kupovao one baterije od 2600mAh sa onom debljom maskom, i gde ima da se kupe?? Video sam kod jednog lika, ali je on kupio tel sa tom baterijom pa ne zna gde je nabavljena. Inace ta baterija mu izdrzi 5-6 dana.
HTC Tattoo
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
Marko.85, takve baterije mozes naruciti na ebayu, sa postarinom izadju oko nekih 30e! ja sam svojevremeno uzeo jednu za iPod ali nisam zadovoljan
traje mi isto kao ona regluralna, medjutim ako budem presao na desire, sigurno cu uzeti jednu jacu bat!
meni bat na tattoo traje oko dan i po, ukljucen wi fi, bt, sve se automatski skida i sinhronizuje (kontakti, kalendar vreme itd) poruka jako malo, razgovora oko sat vremena dnevno! tako da tebi baterija traje EKSTREMNO kratko, ne znam sta je uzrok tome!

meni bat na tattoo traje oko dan i po, ukljucen wi fi, bt, sve se automatski skida i sinhronizuje (kontakti, kalendar vreme itd) poruka jako malo, razgovora oko sat vremena dnevno! tako da tebi baterija traje EKSTREMNO kratko, ne znam sta je uzrok tome!
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Kontakt:
Evo Gaga ce da ti objasni da ne kuckam i ja sad
ja cu samo napomenuti da se uplatr na paypal account ne mogu vrsiti i da za sad jedino radi banca intesa i to Internet, amex, master! i jos jedna napomena, da ne idem previse u off, pazite na robu vrednosti preko 20e, carina i porez OTKIDAJU, naplacuju bukvalno 100% vrednosti robe, tako da uvek gldajte da se dogovorite sa prodavcem da na fakturi naise cenu od 19e sa shippongom, ako je 19e bez shippinga, shipping jos npr 2e to mu dodje 21e i onda krece nasa nasa drzava da se bogati!primera radi, meni su za futrolu koja je kostala 20,xx eur sa shippingom, uzeli skoro jos 20e za carinu! majmuncine!

ja cu samo napomenuti da se uplatr na paypal account ne mogu vrsiti i da za sad jedino radi banca intesa i to Internet, amex, master! i jos jedna napomena, da ne idem previse u off, pazite na robu vrednosti preko 20e, carina i porez OTKIDAJU, naplacuju bukvalno 100% vrednosti robe, tako da uvek gldajte da se dogovorite sa prodavcem da na fakturi naise cenu od 19e sa shippongom, ako je 19e bez shippinga, shipping jos npr 2e to mu dodje 21e i onda krece nasa nasa drzava da se bogati!primera radi, meni su za futrolu koja je kostala 20,xx eur sa shippingom, uzeli skoro jos 20e za carinu! majmuncine!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Gaga3, nije to bas tako..
Ja sam narucila folije za ekran.. Cena folija je bila oko 700din.. Otprilike isto toliko su mi naplatili i carinu..
Ali, recimo, kad sam narucivala masku za Tattoo, ona je kostala oko 18 evra, a carina nista..
Tako da, pre bih rekla da nema pravila, vec kako ti se zalomi i koliko imas srece..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Kontakt:
ako pricamo o SADu onda ispod 20$,
ovo su informacije od coveka koji radi na granicnom prelazu
anyway to je zakon, prem da mislim da je Nina u pravu, i da te stvari idu kako se kome zalomi! ja sam do sad narucioL
bateriju za Ipod iz Nemacke, to je bilo ok,
futrole iz UK, prvo jedna, pa kad je stigla druga, ODVALILI SU ME ZA OBADVE! STOKA!!!
invisible shield iz USA i dobro sam prosao
to je od prilike, znaci za sad samo losa prosao sa UK i njih cu da zaobilazim
ovo su informacije od coveka koji radi na granicnom prelazu

anyway to je zakon, prem da mislim da je Nina u pravu, i da te stvari idu kako se kome zalomi! ja sam do sad narucioL
bateriju za Ipod iz Nemacke, to je bilo ok,
futrole iz UK, prvo jedna, pa kad je stigla druga, ODVALILI SU ME ZA OBADVE! STOKA!!!
invisible shield iz USA i dobro sam prosao
to je od prilike, znaci za sad samo losa prosao sa UK i njih cu da zaobilazim