HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
vnugo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 09. Maj 2010. 14:34

Post od vnugo »

Da li pad telefona moze da utice na njegove performanse? Ispao mi je desire,pa se sad cimam da mu nesto fali...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

araphel, interesantno zapazanje za 3g, nisam obracao paznju na to ali evo kako je kod mene danas bilo - uglavnom mi je 3g prikazan, "H" samo sporadicno (ista gradska lokacija). Pri pokretanju neta (probao sam sve app koje ga koriste) 3g istovremeno nestaje, izlazi "H" i sve normalno radi."Rucno" biranje mreze. Probao sam i na drugim lokacijama ali jednostavno nisam bio van "H".
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

vnugo, kao i sa svim ostalim telefonima... ili radi ili ne... Ali zato pad može da utiče na bateriju !!! :uhuh:
HTC Desire + MIUI 0.11.12

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

HTC baš postao vredan kad su apdejti za Desire u pitanju, svakih desetak dana izbace nešto. Pojavio se novi radio: 5.10.05.23
upravo sam ga instalirao, videćemo narednih dana kako funkcioniše :)

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

toda81 napisao:Meni uopste me moze da bude jasno zasto bar nisu odradili sw da mogu app da se cele instaliraju na mmc.To stvarno nije ok prema kupcima.Bez obzira sto sam uradio on za instaliranje app na mmc na froyu i dalje deo svake app zauzme i deo interne memorije tako da imam samo jadnih 45mb na internoj memoriji. Da nisam odradio onu foru za app2mmc ne bih imao ni ovoliko app koliko ih sada imam.Ovo je stvarno jadno...
Ajde za stvarno sta je tu "jadno"??? "Hakom" za Froyo ti je omoguceno da bukvalno svaku app/igricu instaliras na MC. Postoje "repovi" na internoj memoriji ali su stvarno mizerno mali (imam oko 40 app + 15ak uglavnom "zahtevnih" igrica i oko 75mb free memory).
+Ima debelih razloga zasto ti "repovi" uopste postoje (a na rutovanim ih verovatno nema) ali ne bih sad o tome jer nisam video dovoljno "izvora"...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ja nisam brojao app,a igre uopste nisam ni instalirao i sa ovim app koje sam instalirao sam spao na jedva 45 mb.Problem je sto su fabricki uskratili da nas tel pita gde hocemo app da instaliramo sto je totalni promasaj i nema nikakvog smisla to sto su uradili
Note IV N9100 dual

zlivan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:06

Post od zlivan »

Life is a bitch, beskrajno kukanje na tu temu neće ništa promeniti :)
Tako je kako je, rešenja postoje, elegantna ili manje elegantna. Nijedan OS, a ni telefon nisu savršeni, prihvati situaciju i iskoristi je najbolji mogući način.
Kad rutuješ telefon moći ćeš i aplikacije i keš da mećeš na karticu do mile volje, pa poradi prvo na tome.

acambas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 01:05

Post od acambas »

ljudi gde tacno u bg-u imaju da se kupe dobre micro sd kartice, makar class 4, od 8 giga i vise i koliko kostaju.

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Evo, za sve korisnike SLCD ekrana na dragog nam Desire-u, izasao je root method bez cackanja "u prazno" i tako to, sve je lagano, bar koliko sma ja skontao :)

http://forum.xda-developers.com/showthr ... 256&page=1
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

zlivan
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zlivan »

@acambs
Mislim da u VIP House ima class 6 od 8 giga, nekih 2500 dinara ako se dobro sećam. Zovni, proveri.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Vlada Zem, dešava se to i meni, ali u delovima grada gde ne hvata H, na 3g se ništa ne mrda. Baš me zanima da li će još neko registrovati isti problem.

Drugo pitanje: jel ima još neko da mu Friend Strema od noćas prosto ne refrešuje tweeter nalog? Da li je do Tweetera ili nečeg drugog, ali prosto neće da pokaže ništa oim starih postova.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ako koristiš Peep onda ništa, jer je twitter prešao na novu vrstu autentifikacije koju peep ne podržava. Ja koristim twiccu koja normalno radi ali ne koristim friend stream.
http://pocketnow.com/windows-phone/htc- ... st-for-now
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Aha,znači to je problem. Ja po navici već krenuo da pljujem telefon, custom ROM i sve ostalo :lol: Znači Twicca u medjuvremenu, dok htc ne pokrpi šta treba da pokrpi...ok

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Možeš još da koristiš i TweetDeck, Seesmic, Twidroyd, TweetCaster, Touiteur sve zavisi koji ti se sviđa.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

E, a šta je sa zvaničnim twitterom za android? Jel to radi? Znam da ga na htc nema jer su ubacili peep umesto njega,ali ima da se makne sa marketa, pa rekoh da pitam i za to.

Inače, definitivno potvrdjujem problem sa 3g data protokom. Kod skretanja sa buvljaka u Milutina Milankovića, na trgu kod staklenca, oko bogoslovije... pada mi kvalitet signala sa hsdpa na 3g, i u tim situacijama nemam net. Trenutno sam ionako na edge jer sam prebacio izbor na gsm only, da vidim hoće li to ipak pomoći sa trajanjem baterije, pa ne osećam taj problem, ali inače je baš smorno.

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

araphel, mogu ti samo reći to, da su ga "skuvali" u poslednjem ROM-u, koji sam danas ubacio (DeFrost 3.3, naravski - No Sense), ali sam ga elegantno uklonio, pošto ne koristim Twitter :wink:
HTC Desire + MIUI 0.11.12

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

araphel, meni je danas sve normalno radilo na 3G, vrlo retko malo stuckanja i ucitavanja stranica "do pola", nije kao na 3,5G (VIP). Evo i ovo pisem "sa 3G". Ocigledno je do mreze, jel se zna uopste HSDPA pokrivenost u BG, jel ona konstantna ili brlja (u zavisnosti od saobracaja ili vec cega)?
pozz

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Izgubio sam poruku gde mi je jedan kolega objasnio kako treba da se nazove folder sa melodijama da bih mogao nreku melodiju da postavim za zvono alarma.Dai mi moze neko ponovo objasniti kako se to radi?Znam da se preko music playera moze postaviti ton za dolazne pozive
Note IV N9100 dual

zlivan
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zlivan »

alarms - alarmi
notifications - poruke, mejlovi, itd.
ringtones - zvona

Ja sam ih sve nagurao u media/audio, al valjda nema veze gde su.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Vlada Zem, Vip je u pitanju i kod mene, i taj problem nisam imao pre apdejta na 2.2 Sve mi je radilo kako treba. HSDPA vučem na skoro celom NBG, i u većem delu centra, ali ima nekih rupa gde ništa ne radi, osim ako bacim na EDGE

Odgovori