HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

vanjuska napisao:Anony, baterija se mnogo brzo puni
a još brže prazni.... :D

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

araphel, WOW...:):):) Hvala za ovaj info.:) Ovo već vredi posedovati :) Ali dok to zaista postane dostupno i nama u Srbiji ko zna šta ću ja da kupim..:) Još uvek sam na 97ici i ne znam za šta da se odlučim :(:(:(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Anony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
:: iPhone 6 16GB Silver

Post od Anony »

Hehe... vanjuska, tnx na cestitkama...a sto se tice saveta...prelistao sam ja ovaj forum uzduz i popreko jedno 6,7 puta :D
djoni, video sam da svi pricaju o bateriji, a pocecu da osecam uskoro izgleda...ali prezivecu...samo kad je stigao tel.
Inace, prvi utisci...ekran je ludilo, android...odlican, samo da se priviknem, i da provalim sva podesavanja i bice jos bolje :)

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

vanjuska, vrlo interesantno, moram priznati... Od aprila meseca, od kad imam telefon, još nisam uspeo da ispraznim bateriju do kraja, pa da je napunim za sat i po... Bez dva sata, dva sata i 20-tak minuta... Voleo bih da nam okriješ, u čemu je trik kod tebe, hmmm ? :roll:
HTC Desire + MIUI 0.11.12

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ninolina, moram priznati da je jedan od retkih belih telefona koji mi se dopada. A kad ce kod nas da se nahvata, ko to zna. Da ima belog Desire ovde, mislim da ne bi trebala da razmisljas uopste....ali sta je tu je. Samo, bila bi bas fora da mu je i sense beo u toj varijanti :D

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Harthouse »

Kad smo već kod "raznobojnih Desire-a" , da li se neko od vas zanimao sa raznim maskama za njega, tipa GelaSkins i sl ? Video sam par sajtova koji nude skinove za Desire, sa opcijom da ga sami ukrasite (po sopstvenom izboru) sa nekim vašim "umetničkim delom" :) Ono što je s**t je nemogućnost normalnog naručivanja i plaćanja, osim PayPal :dry:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Harthouse, Zagg je uradio varijantu invisible shielda gde mozes da izaberes stampu. Simpa izgleda, ja se zezao malo, hteo da skroz izbrendiram svoj Desire u Wolverina, ali nista nisam narucivao na kraju. Inace, vecinu tih stvari mozes da platis na netu karticom, i uglavnom isporucuju u Srbiju. Ja sam vise puta narucivao kojesta za telefon. Od tako tih nekih zezalica, jedino sto sam resio da probam je mirror folija za ekran, cisto da vidim hoce li pomoci ili odmoci prilikom blejanja u ekran na suncu. Sutra uzimam i lepim, pa javljam rezultate.

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Harthouse »

araphel, and who is Zagg ??? (ovo me neodoljivo podseća na Zed-a iz "Pulp Fiction"... ha ha ha...). Inače, Master Card planiram da vratim, jer mi to uopšte nije potrebno, tako da mi od kartica jedino ostaje još Visa Electron, koju dosta koristim, ali mi preko Net-a neće uopšte koristiti... :disgust:

Anony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Anony »

Ljudi, spremam se sutra da odradim update na froyo. Da li treba nesto posebno da odradim pre samog update-a, ili samo...update? Aplikacije ostaju? I jos jedno pitanje...Shazam sam skinuo sa marketa, i gore pise neka aktivacija 7 days free...jbm li ga, konfuzno mi je. Pa da pitam, da li je Shazam free aplikacija, ili je ovo neki trial version? Hvala

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Harthouse, ne znas za Zagg invisible shield? providne zastitne folije koje se nalepe na ceo telefon i prakticno su nevidljive, a stite ga od ogrebotina. Sad ima i varijanta sa slikama :wink:

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Harthouse »

araphel, iskreno, nisam čuo... jbj... Čuda se ipak dešavaju. Za moj prethodni phone sam svojevremeno uzeo te neke nalepnice za ekran, koje su mi se zgadile, pošto sam morao da ih sečem na veličinu ekrana svog telefona, pa sam se ušeprtljio, jer mi je skalpel bio tup, a kad sam to isto pokušao s makazama, dobio sam krive linije i na kraju sam je skinuo s ekrana i bacio, uz gnušanje !!! Tako da sada imam fobiju od tih nekakvih stikera, screen protector-a i sl. :wacko:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Planira drug da ga kupi u Telenoru,sa kakvim jezikom se dobija.Ja mu kazem da ima srpski a on neveruje pa reko ovde da proverim.Kakvo je sada stanje,izgleda da ga ponovo nemaju na lageru.

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

deksicom, ja sam uzeo preko telenora i nisam dobio srpski.. Cak sam dobio neke leve jezike skroz, tipa da nema normalan engleski nego nesto poljski engleski, ceski engleski, ruski engleski, tako neki tripovi, al sprskog nema..

Harthouse, pa ne znam kakva je to onda struja kod tebe kad ti puni telefon dva i po sata :D Al meni za oko sat i po baterija bude puna..
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Harthouse »

vanjuska, ha ha ha... cool... Znaš kako... Ako phone puniš svaki dan, a baterija se ne isprazni do nekih 15-tak %, onda mi je sve jasno... Kad bi punio bateriju sa 50%, verovatno bi se punila sat, sat i po, kao kod tebe :D

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Anony, super je sto si napokon dobio tel pa sada mozes da uzivas u njemu.Ja ti ne preporucujem da uradis update na froyo jer neces moci posle toga da uradis root kao sto ja nisam mogao sve dok nisam ponovo,uz neki proces presao na 2.1 i odradio recovery
Note IV N9100 dual

Anony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Anony »

deksicom, ja sam ga uzeo u Telenoru, danas sam ga dobio, a narucio ga 13. avg. Eto...cekao sam mesec dana, i to ga je sef poslovnice jedva izvukao odnekud. Toliko o trenutnom stanju. I takodje, u telefonu nema srpskog, isto kao i vanjuska, imam neke leve jezike...nego ceski engleski, litvanski engleski itd.

toda81, imam ja to u vidu...ali cini mi se da necu uskoro uci u tu pricu oko root-a, nekako bas nisam u toj prici (jos uvek). Mozda cu to zeleti kasnije, ali to ne verujem da ce biti skoro, a do tad cu se upoznati dosta bolje sa telefonom, pa cemo videti tad. Videcu jos...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Anony, ok,razumemte,ali videces da ce te povuci to da imas root-ovan tel.Rexci mi samo ovo za tel sto sam te pitao u vezi ekrana.Da li ti pise sa zadnje strane kutije tamo gde pise dysplay da je amoled ili ne pise da je amoled
Note IV N9100 dual

Anony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Anony »

Nema nigde oznake amoled, samo touch sensitive display.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Anony, znaci da imamo isti ekran,sali nam se samo razlikue imei :D
Note IV N9100 dual

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Anony, nijedan Android nema srpski u meniju, ali ako prilikom izbora jezika postaviš na English(Czech republic), dobićeš na tastaturi čćšž....samo đ nema :wink:

Odgovori