HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
godja, pogledaj moj prethodni post - PC Suite for Android. Ima nekoliko varijanti za transfer podataka, poigraj se.
● PRAVILA FORUMA ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Sinoć sam naručila masku za moj novi Tattoo:) moralo je na Sloveniju da se naruči, jer ne šalju za Srbiju:( ne znam kakvog su kvaliteta pa sam naručila samo jednu iako sam htela više komada:) kad vidim kvalitet poručiću verovatno još neku:) javljam utiske čim maskica stigne:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Miškoni, proradio mi HTC sync i radi odlično! Bio je problem sa WinMob Active Sync-om, koji mi je pokarabasio nešto, pa ni jedan port nije prepoznavao externe memorije bilo koje vrste.....sad je sve ok.
Ninolina, sad si me razočarala.... ja baš krenuo u dizajniranje maskice, i taman sam zadovoljan idejama, sakupio potrebne fotke, sve složio, i samo da uploadujem u onaj njihov tool na sajtu. Pa što majku mu me šalju u Srbiju?
Nije feeeer
Moraću neku kombinaciju da smislim, samo da vidim koga imam negde gde šalju, pa da mi taj neko posle prosledi.
Inače, kvalitet maski ti je onakav kakav je i na rezervnoj koju si dobila ut telefon....to ti je to...
Ninolina, sad si me razočarala.... ja baš krenuo u dizajniranje maskice, i taman sam zadovoljan idejama, sakupio potrebne fotke, sve složio, i samo da uploadujem u onaj njihov tool na sajtu. Pa što majku mu me šalju u Srbiju?

Moraću neku kombinaciju da smislim, samo da vidim koga imam negde gde šalju, pa da mi taj neko posle prosledi.
Inače, kvalitet maski ti je onakav kakav je i na rezervnoj koju si dobila ut telefon....to ti je to...
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 29. Nov 2009. 09:19
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
araphel, ako koristiš gmail aplikaciju koja je već instalirana na telefonu mislim da ne podržava download attachmenta
naišla sam na Marketu na neku aplikaciju koja bi trebalo da upravo to omogućava, tj. Download attachmenta
naziv aplikacije je AttachEmail
potraži je pa javi. Ne mogu da ti tvrdim da je to rešenje jer mail skidam preko 97ice pa mi ovo nije trebalo
idi na search u Marketu pa javi rezultate 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
araphel, da, i kod mene je samo preview. Ali zato na tom "fabričkom mail" radi odlično i download i upload attach (na gmail je inače ograničeniji upload). Jedino što treba da uradiš je da isti gmail nalog aktiviraš i na njemu (ako uopšte postoji na Tattoo?).

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
drustvo i ja danas dodjoh u posed vaucera za prepolovljavanje cena pretplate.
nisam planirao da uzimam novi fon, ali sa ovim vaucherom sve deluje kao extra ponuda.
ako bih izabrao 350 sve ukupno (pretplata i fon) bi za 2 godine kostalo circa 25400,oo,
a sa tarifom 900 bi bilo skoro 31 000,oo.
znaci razlika otprilike 5000,oo. nisam pametan sta da radim...
kako da ga sinhronizujem sa E71? imam skoro 1000 bitnih poslovnih kontakata!
jel moze da se podese nalozi za mail (da stizu kao poruke)?
jel ima ofice paket sa editorom?
i konacno
, jel moze neko da bude dobar drug i da proba da stavi neku drugu karticu koja nije VIP, da proveri da li je fon kodiran na mrezu.
pozz
nisam planirao da uzimam novi fon, ali sa ovim vaucherom sve deluje kao extra ponuda.
ako bih izabrao 350 sve ukupno (pretplata i fon) bi za 2 godine kostalo circa 25400,oo,
a sa tarifom 900 bi bilo skoro 31 000,oo.
znaci razlika otprilike 5000,oo. nisam pametan sta da radim...

kako da ga sinhronizujem sa E71? imam skoro 1000 bitnih poslovnih kontakata!
jel moze da se podese nalozi za mail (da stizu kao poruke)?
jel ima ofice paket sa editorom?
i konacno

pozz
lovd, ne vidim logiku u ovakvom obracunavanju, s obzirom da taj porez i pdv ne idu operateru,vec drzavi....da ide operateru pa da mi jos i bude jasno.....
inace, neku drugu karticu nisam probao, jer nemam,samo Vip
sto se kontakata tice, export u outlook pa iz njega u gmail contacts i svi ce odmah biti u telefonu.Nalozi za mail naravno mogu da se podese,a sto se tice office paketa, ja sam skinuo docs to go, i on je samo view,mora da se plati za editor, ali sam siguran da van marketa ima "popravljena" verzija
inace, neku drugu karticu nisam probao, jer nemam,samo Vip

sto se kontakata tice, export u outlook pa iz njega u gmail contacts i svi ce odmah biti u telefonu.Nalozi za mail naravno mogu da se podese,a sto se tice office paketa, ja sam skinuo docs to go, i on je samo view,mora da se plati za editor, ali sam siguran da van marketa ima "popravljena" verzija

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
lovd, dobro sam izracunao. bio sam juce u vipu i tako su mi preracunavali potrosnju.
araphel, ne kontam ovo za kontakte. jel moram da prvo povezem E71 sa pc-jem, da kontakte onada odradim kako si napisao, pa onda prebacivanje na tatoo?
i jos jedno, kako si generalno zadovoljan fonom?
jel je lako raditi sa TS-om? pitam, jer bi mi fon bio i za posao i privatno, pa znas kad si u guzvi, da li bi lako mogao da ga koristim?
Godzilla, ja koristim privatno prenesi 150 i odgovara mi potrosnja, ali na primer ovog meseca sam potrosio maltene 400 minuta i racun mi je vec sada 1600,oo.
VIP bi mi zavrsavao posao i licno i porodicno (skroz bi izbacio fixni iz upotrebe).
araphel, ne kontam ovo za kontakte. jel moram da prvo povezem E71 sa pc-jem, da kontakte onada odradim kako si napisao, pa onda prebacivanje na tatoo?

i jos jedno, kako si generalno zadovoljan fonom?
jel je lako raditi sa TS-om? pitam, jer bi mi fon bio i za posao i privatno, pa znas kad si u guzvi, da li bi lako mogao da ga koristim?
Godzilla, ja koristim privatno prenesi 150 i odgovara mi potrosnja, ali na primer ovog meseca sam potrosio maltene 400 minuta i racun mi je vec sada 1600,oo.
VIP bi mi zavrsavao posao i licno i porodicno (skroz bi izbacio fixni iz upotrebe).
mrkixxx, spojis E71 na komp i preko pc suita ili stagod da koristis prebacis kontakte,mozes da ih exportujes u .csv fajl,ili da ih sinhronizujes sa outlookom na kompu, pa odatle uradis export u.csv file,ako pc suite nema tu opciju. Zatim u svom gmail nalogu odes na kontakte i izaberes opciju import,odaberes spremljeni .csv fajl i importujes kontakte u svoj gmail account.Onog trenutka kad uneses svoje gmail podatke u Tattoo, svi kontakti ce ti sici na mob putem OTA sinhronizacije. Moze i direktno sa HTC sync preko kompa, ali meni je ovo bilo lakse,jer gmail koristim kao primarni mail,pa taman sad tu imam izmirene sve kontakte.
inace,telefoncicem sam prezadovoljan, i jedina zamerka mi je sto ne znam gde da iskljucim t9....uvek moram rucno da ga gasim pre kucanja poruke. Sve drugo je odlicno odradjeno.Ekran jeste rezistivan, ali vrlo lepo slusa i pristojno se ponasa,nisam imao problema do sada. Trenutno sam u fazi izmene onih homescreenova i poludeo sam koliko opcija za personalizaciju postoji
inace,telefoncicem sam prezadovoljan, i jedina zamerka mi je sto ne znam gde da iskljucim t9....uvek moram rucno da ga gasim pre kucanja poruke. Sve drugo je odlicno odradjeno.Ekran jeste rezistivan, ali vrlo lepo slusa i pristojno se ponasa,nisam imao problema do sada. Trenutno sam u fazi izmene onih homescreenova i poludeo sam koliko opcija za personalizaciju postoji