Nisam nesto mnogo testirao GyD jer sam MyHero instalirao na prvu i on mi se dopao.
Za pocetak, kod CursorSense roma nema onih apps2sd i wipe particija, pa tako da tu stedis jos 512MB sto je meni bitno na kartici od 2GB.
Deluje mi da je dosta brzi, za pocetak se brze ukljucuje, cini mi se i brze otvara aplikacije.
Evo, probacu, ali SVE radis na svoju odgovornost. Ja cu ti napisati kako sam ja odradio.
Prvo, skines Radio, SPL, Recovery (Hero) i ROM.
Drugo, radio, spl i recovery prebacis u folder Tools u okviru programa SDK koji si skinuo na comp.
Trece, udjes u recovary mod (home + power). Odradis nandroid backup bas svaki slucaj. Kad zavrsis, iskljucis telefon i pritisnes back + power da udjes u fastboot mod i prikljucis sa kablom (treba da pise fastboot usb).
Cetvrto, proveris da li imas
Engineering SPL (1.33.20xx). Ako nemas, odradis update (
nikako odmah na 1.76). Ako imas, ides na ubacivanje radia. Otvoris Command prompt odes u folder Tools u SDK folderu i kucas (jednu po jednu, cekas da ucita i
obavezno pise OKAY). Pre kucanja pogledaj da li ti se fajlovi zovu kao ovde i redosled mora biti ovakav (prvo RADIO pa teko onda SPL):
Kod: Obeleži sve
fastboot flash radio radio.img
fastboot flash hboot hboot-1.76.2007.img
fastboot flash recovery recovery-RA-hero-v1.5.2.img
fastboot erase system -w
fastboot reboot-bootloader
Nakon poslednje komande, telefon ce se restartovati i ponovo uci u fastboot mod. Pogledaj da li imas odgovarajuci radio i SPL. Ako da, predji na sledeci korak.
[napomena]Hero recovery ne prepoznaje klink na kuglicu za potvrdu, dako da ces za potvrdu koristiti zelenu slusalicu[/napomena]
Peto, prebacis CursorSense na SD karticu, koju pre toga formatiras kao jednu FAT32 particiju. To verovatno neces moci iz Wina vec iz Recovery moda (imas opciju za partionisanje SD kartice, pa za wipe i apps2sd stavi da ti budu po 0 a ostatak da bude FAT32 (na kartici od 2GB oko 1.83G).
Sesto, kada to uradis, udji u recovery mod (home + power), izaberi flash from SD card i izaberi CursorSense mode. Kada zavrsi restartujes telefon i sacekas da se ukljuci.
To je to.
Za slucaj da ne uspes i zelis da se vratis na GyD ili MyHero, moras da vratis SPL i Radio.
Evo na engleskom sve detaljno (pa ako ga toliko dobro razumes, ne vidim sta nije jasno i sta je komplikovano):
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=605239