HTC Wildfire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Pa nisam bas siguran koliko je to tacno. Tattoo ima istu rezoluciju kao Wildfire pa opet ima pregrst aplikacija. Plus, ne znam da li je bilo koji program za navigaciju prilagodjen za 240x400 tako da ja dajem prednost Wildfire-u jer to je ipak bitna stavka. Sto se marketa tice, mislim da postoji neka aplikacija koja omogucava skidanje programa koji ne podrzavaju koriscenu rezoluciju.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31
lesa0208
Па отприлике Spica има дупло већу резолуцију екрана, значајно јачи процесор, рам је потпуно небитан(мени је активно 10 програма а имам слободно 30мб), већу батерију...
BracaCakic
Вероватно си пробао модел са 1.5 .
Реално тад се телефон благо речено чудно понаша, нпр. багује при куцању поруке...
Ал за 10 минута се уради флеш, роот, инсталирање програма на картицу и певаш
Па отприлике Spica има дупло већу резолуцију екрана, значајно јачи процесор, рам је потпуно небитан(мени је активно 10 програма а имам слободно 30мб), већу батерију...
BracaCakic
Вероватно си пробао модел са 1.5 .
Реално тад се телефон благо речено чудно понаша, нпр. багује при куцању поруке...
Ал за 10 минута се уради флеш, роот, инсталирање програма на картицу и певаш

Слобода или смрт
Narode, kako da unstaliram neku navigaciju, makar radila samo po inostranstvu (slazem se da mi je ovde dovoljan google maps). Ovih gore pomenutih nema na marketu, a cula sam da mi garancija ne vazi ako na svoju ruku instaliram nesto sto nije sa marketa..??? jel ima neka koja je besplatna sa sve mapama?
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Ja sam juce pazario ovaj telefon i mogu reci da sam prezadovoljan.
Medjutim,jedna i jedina stvar koja je upropastila ovaj telefon je rezolucija display-a.
Nakon 30-ak minuta "radeci" na njemu ocoraveh
Budimo realni.Kao da drzim lupu nad 1.8" display-om.
P.S.Sada mi je jasno zasto mu je i cena takva.
Na osnovu nekog mog razmisljanja,HTC jednostavno nece da napravi telefon koji ce podmiriti svacije ukuse.Uvek ce nesto faliti.Bilo ROM,Update,WiFi,sada Peep,i ko zna sta vec....
Razumem i trziste,konkurenciju,isplativost,monopol i brdo stvari koje jedna takva firma zarad opstanka mora da ispostuje/sledi.
Ali,sto bi rekli...Sto bas display?

Medjutim,jedna i jedina stvar koja je upropastila ovaj telefon je rezolucija display-a.
Nakon 30-ak minuta "radeci" na njemu ocoraveh

Budimo realni.Kao da drzim lupu nad 1.8" display-om.
P.S.Sada mi je jasno zasto mu je i cena takva.
Na osnovu nekog mog razmisljanja,HTC jednostavno nece da napravi telefon koji ce podmiriti svacije ukuse.Uvek ce nesto faliti.Bilo ROM,Update,WiFi,sada Peep,i ko zna sta vec....
Razumem i trziste,konkurenciju,isplativost,monopol i brdo stvari koje jedna takva firma zarad opstanka mora da ispostuje/sledi.
Ali,sto bi rekli...Sto bas display?

Zasto sam se odluci za wildfire imao sam pre njega HTC G1 i onda kada sam se snasao oko rutovanja i menjanja romova sreci nikad kraja jer malo po malo menjao se neki rom. Sada e tako biti i sa wildfireom verovatno. E sada nemam pojma kakva je podrska za samsung galaxy tri sto se tice FW i tih kuvanih romova koliko to dobro izgleda.