HTC Wildfire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
cacaboss
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 25. Avg 2010. 01:09

Post od cacaboss »

hvala vam puno ljudi :) .... a one mape sto ima u tel je su one ok... kako radi gps... kako da koristim navigaciju?

Bodibiber
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 19. Jun 2009. 20:02

Post od Bodibiber »

Koji ce fon podrzavati vise aplikacija(pitam zbog male rezolucije ekrana) wildfire ili i5800?
Na netu sam video da neki ljudi govore da ce samsung imati vise aplikacije zbog malo vece rezolucije e sad da li je to tacno

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Pa nisam bas siguran koliko je to tacno. Tattoo ima istu rezoluciju kao Wildfire pa opet ima pregrst aplikacija. Plus, ne znam da li je bilo koji program za navigaciju prilagodjen za 240x400 tako da ja dajem prednost Wildfire-u jer to je ipak bitna stavka. Sto se marketa tice, mislim da postoji neka aplikacija koja omogucava skidanje programa koji ne podrzavaju koriscenu rezoluciju.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Bodibiber
Ако не узимаш фон преко оператера, заобиђи обадва модела и купи Самсунг i5700.
Слобода или смрт

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

pa otprilike nema neke razlike sem sto ima malo brzi procesor od wildfire, ali zato ima manje rama od wildfire. Al opet htc je htc, ja bih se opredelio za wildfire

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31

Post od BracaCakic »

I moj glas ide za wildfire zato sto sam koristio 5700 i ne znam sta da ti kazem nego da htc mnogo bolje radi android nego samsung. pozz

lilici
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 20:23

Post od lilici »

antec napisao:Zar nije moguce instalirati istu verziju onog modovanog igo-a koja se upotrebljavala kod tattoo-a? Ako ne moze zbog cega je to tako?
Moguce je, ko zeli da proba iGo neka se javi na PM za link. Samo se instalira apk file i radi sve bar na mom Wildfire u

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

lesa0208
Па отприлике Spica има дупло већу резолуцију екрана, значајно јачи процесор, рам је потпуно небитан(мени је активно 10 програма а имам слободно 30мб), већу батерију...

BracaCakic
Вероватно си пробао модел са 1.5 .
Реално тад се телефон благо речено чудно понаша, нпр. багује при куцању поруке...
Ал за 10 минута се уради флеш, роот, инсталирање програма на картицу и певаш :)
Слобода или смрт

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Izasao je root za wildfire :), konacno. XDA

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

jel neko odradio root jer meni nesto nece, a propratio sam ceo tutorijal, instalirao uspesno drajvere al program ne moze da detektuje telefon.

Snasao sam se svi koji koriste windows 7 moraju manuelno da instaliraju drajvere.

Angie.
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 30. Avg 2010. 14:59

Post od Angie. »

Narode, kako da unstaliram neku navigaciju, makar radila samo po inostranstvu (slazem se da mi je ovde dovoljan google maps). Ovih gore pomenutih nema na marketu, a cula sam da mi garancija ne vazi ako na svoju ruku instaliram nesto sto nije sa marketa..??? jel ima neka koja je besplatna sa sve mapama?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Izasli su i live wallpaper za wildfire ja sam se poigrao sa mojim pa sada izgleda ovako

Slika
Slika
Slika

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Ja sam juce pazario ovaj telefon i mogu reci da sam prezadovoljan.
Medjutim,jedna i jedina stvar koja je upropastila ovaj telefon je rezolucija display-a.
Nakon 30-ak minuta "radeci" na njemu ocoraveh :blinky:
Budimo realni.Kao da drzim lupu nad 1.8" display-om.
P.S.Sada mi je jasno zasto mu je i cena takva.
Na osnovu nekog mog razmisljanja,HTC jednostavno nece da napravi telefon koji ce podmiriti svacije ukuse.Uvek ce nesto faliti.Bilo ROM,Update,WiFi,sada Peep,i ko zna sta vec....
Razumem i trziste,konkurenciju,isplativost,monopol i brdo stvari koje jedna takva firma zarad opstanka mora da ispostuje/sledi.
Ali,sto bi rekli...Sto bas display? :roll:
Slika

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

ja ga koristim nesto manje od mesecak dana, i pored njega imam i hd2 i smeso je kada stavim telefone jedan do drugog, nema veze zbog velicine ekrana, nego zbog rezolucije. Bolje da su ukinuli kameru nego display :chytry:

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

pa jeste da je slaba rezolucija,ali i kamera je losa,zvuk slab,slaba vibracija...
sve to uocite posle nekoliko dana koriscenja.... :smutny:

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Sve u svemu nije on toliko strasan, mada ja sam se zeznuo sto sam uzeo HD2 i sto sam uzeo njega a mogao sam da uzmem desire i da imam sve u jednom nego ovako imam dva uredjaja bezveze. Jedino sto je na ovom wildfireu dobro je OS :D :D :D

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

pa ko kaze da je strasan,fin je telefoncic
ali ima dosta toga diskutabilnog,posebno visoka cena
ja sam se vratio na simbian a android ostavljam za neki sledeci put 8)

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Zasto sam se odluci za wildfire imao sam pre njega HTC G1 i onda kada sam se snasao oko rutovanja i menjanja romova sreci nikad kraja jer malo po malo menjao se neki rom. Sada e tako biti i sa wildfireom verovatno. E sada nemam pojma kakva je podrska za samsung galaxy tri sto se tice FW i tih kuvanih romova koliko to dobro izgleda.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

skar, Svaka cast na "tom" hrabrom potezu.Sto se Symbian-a tice.
Inace,poredjivati Desire i Wildfire je ludorija.(koju je verovatno neko van HTC kompanije smislio)
Na prvom mestu je rezolucija.A o processorskim i ostalim mogucnostima necu ni da pricam....
Slika

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Kako da iskljucim ovaj predictive text,suggestions ili kako se vec zove?
Slika

Odgovori