HTC One M9
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: HTC One M9
Pa, ko je onda ispao pobednik? 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Po meni M9. Izdržao je 10% veći pritisak pre nego što se savio nego druga dva telefona. Međutim njemu je tad stradalo power dugme što ga čini gotovo beskorisnim. Sa druge strane 6+ se savija pod istim pritiskom kao Edge , ali puca dosta kasnije. Edge se i savio u pukao kada se 6+ samo savio.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Znači, ispade da najveći konkurenti IP6 nisu bolji od njega po pitanju osobine za koju su ga svi napadali. 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Pa.. može se tako reći.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Bezveze... Nek se oni prvo dokažu uređajem. Ovako, agresivno bez pokrića.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Arogantniju i primitivniju reklamu nisam u skorije vreme video.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- m@c|-|oR
- Expert
Srećom, ovo se ne emituje javno - nije plaćeno emitovanje (a i verovatno bi brzo bilo zabranjeno), pa se "vrti" samo na YT.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Sto brate? Zato sto je opleo samo po iPhone-u?znemanja napisao:Arogantniju i primitivniju reklamu nisam u skorije vreme video.

"Reklama" je urnebes!

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ne, ako si primetio pod palicu je podpao s5 kao i lg g3.
Arogantna mi je zato sto HTC nije dosegnu tu poziciju da razbija konkurentne modele. Pritom, jedan proizvodjac treba da konstantno radi na unapredjenju sopstvenog proizvoda a ne da napada konkuretne proizvode.
Jednostavno reklama nema nikakvog smisla.
Arogantna mi je zato sto HTC nije dosegnu tu poziciju da razbija konkurentne modele. Pritom, jedan proizvodjac treba da konstantno radi na unapredjenju sopstvenog proizvoda a ne da napada konkuretne proizvode.
Jednostavno reklama nema nikakvog smisla.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- m@c|-|oR
- Expert
Pa dobro sad, Apple i Samsung imaju čitavu "istoriju" međusobnog pljuvanja. Da ne govorim o reklamama u auto industriji ili - još luđe - reklamni rat između Koka kole i Pepsija.
Ako u HTC-u misle da će im ovakva reklama povećati prodaju, imaju probleme u marketinškom timu

Ako u HTC-u misle da će im ovakva reklama povećati prodaju, imaju probleme u marketinškom timu

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Nisu jedini koji napadanjem konkurencije pokušavaju da veličaju svoje. Setićete se da je i Nokija svojevremeno napadala IP5c, a tek o Eplu i Samsungu da ne počinjemo. 
Takve reklame mogu da budu simpatične za pogledati, ali mi se, u suštini, nikad nisu mnogo dopadale, jer pljuvanjem drugog ne uzdižeš svoj proizvod.
Nego, sta mislite o ovome?
http://pocketnow.com/2015/04/08/htc-one-m9-plus-launch

Takve reklame mogu da budu simpatične za pogledati, ali mi se, u suštini, nikad nisu mnogo dopadale, jer pljuvanjem drugog ne uzdižeš svoj proizvod.

Nego, sta mislite o ovome?

http://pocketnow.com/2015/04/08/htc-one-m9-plus-launch
Po mom misljenju, HTC je opet izgubljen ko magarac u magli. Da li je zaista bilo potrebe za One M9+? Kakva to "poboljsanja" donosi u odnosu na obican M9? Nikakva. Veci ekran za samo 0.2 inca i nazvati model + je besmisleno. Mogli su onda izbaciti i "mini" verziju sa ekranom od 4.7 inca. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Green,
U potpunosti se slazem.
Kad sam cuo da ce izbaciti model +, ocekivao sam 5,5" i neke konkretnije (pozitivne) razlike u odnosu na M9.
Imam utisak da se HTC-u ove godine lose pise.

U potpunosti se slazem.
Kad sam cuo da ce izbaciti model +, ocekivao sam 5,5" i neke konkretnije (pozitivne) razlike u odnosu na M9.
Imam utisak da se HTC-u ove godine lose pise.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Код већине произвођача суфикс "плус" или "мини" најчешће немају оно значење какво очекујемо. 

- m@c|-|oR
- Expert
Već ste zaboravili šta je bilo sa One X i One X+ ?

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Šta rade više...
m@c|-|oR, One X+ je koliko mi je poznato bio dosta bolje odradjen model od One X. Po toj logici bi onda M9+ trebao biti dosta bolji od M9. Sta je tu bolje? Po meni, nista. Kad je jedan Apple mogao da poveca gabarite i opcije sa svojim plusom, mogao je to i HTC. 'Bem li ga, ne znam... 

- m@c|-|oR
- Expert
Dosta bolje, ako se dobro sećam je bila jača baterija i 64 GB memorije. Procesor dignut na 1.7 i ništa više.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4976
htedoh reći da ponavljaju sistem da "+" u stvari znači ispravljenu verziju, odnosno izbacuju model kakav je stvarno trebalo da bude.
Apple je izbacio "+" istovremeno sa "običnim" modelom, pa je moguće napraviti razliku, ovde to nije slučaj.
Ponavljam tvrdnju od ranije da su u HTC-u po svaku cenu želeli da se trkaju sa Samsungom i da izbace nedovoljno testiran uređaj na MWC i to im se sada vraća.
Šteta, zaista. Ponovljeni dizajn bih i mogao da prihvatim zbog nešto boljih performansi, ali gluposti sa žurbom kod izbacivanja je previše.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4976
htedoh reći da ponavljaju sistem da "+" u stvari znači ispravljenu verziju, odnosno izbacuju model kakav je stvarno trebalo da bude.
Apple je izbacio "+" istovremeno sa "običnim" modelom, pa je moguće napraviti razliku, ovde to nije slučaj.
Ponavljam tvrdnju od ranije da su u HTC-u po svaku cenu želeli da se trkaju sa Samsungom i da izbace nedovoljno testiran uređaj na MWC i to im se sada vraća.
Šteta, zaista. Ponovljeni dizajn bih i mogao da prihvatim zbog nešto boljih performansi, ali gluposti sa žurbom kod izbacivanja je previše.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Evindzer
- Prijatelj foruma
A sta kazete za izbor procesora? Je li moguce da je MTK necujno napredovao toliko da u poboljsanu verziju M9-ke, kako ga nazva m@c|-|oR, ugradjuju njega a ne Kvalkom?
Imam nekako utisak da je i ovaj model poluzavrsen, kao da su ga namerno uradili takvog i namerno ga ponudili samo Kini, racunajuci da tamo sve ima prodju.
Jedino sto mi se kod njega svidja je prisustvo skenera otiska prsta.

Imam nekako utisak da je i ovaj model poluzavrsen, kao da su ga namerno uradili takvog i namerno ga ponudili samo Kini, racunajuci da tamo sve ima prodju.
Jedino sto mi se kod njega svidja je prisustvo skenera otiska prsta.