HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Savacar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 16. Maj 2010. 16:38

Post od Savacar »

Izaberem recovery mod (ili bilo sta drugo) i opet zavibrira i stane na logou.
Probao sam i na win xp i na win 7, nemam zuti znak, al kad ubacim fon, pojavi se onaj android bootloader interface. Valjda je to to
Problem je to sto meni recovery img ne valja 100 %
Ja sam ubacio juce neki recovery u root sd kartice, kao da probam nesto, al naravno to ne ide.

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Da li je moguce da su me kad god sam postavio neki problem svi iskulirali?
Mislim Savacar brate, ti imas ocigledno mnogo zaebaniji problem od mene, ali bre svaki put da niko nista nema da kaze???
Ne mogu da verujem, stvarno...

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Jorda, ja bih ti savetovao da ponovo flesujes ROM a da prethodno sve bekapujes sa Titanium Backup. Ako ti ne sacuva sva, sacuvace ti vecinu podesavanja. Udjes u Titanium, odes na "backup/restore" tab, stisnes "menu" dugme (fizicko dugme), odaberes "batch mode", nadjes opciju "backup all apps + system data" (ili kako se vec zove) i kliknes RUN. Kada flesujes ROM instaliras Titanium ponovo, odes na "backup/restore" tab, stisnes "menu" dugme (fizicko dugme), odaberes "batch mode", nadjes opciju "restore all apps + system data" (ili kako se vec zove) i kliknes RUN. Mozda bi mogao da reinstaliras USB drajvere, mada sumnjam da je do toga. Vise od ovoga ti ne mogu pomoci jer nemam HTC Tattoo.
Poslednja izmena od antec u Pon, 11. Apr 2011. 01:25, izmenjeno 1 put ukupno.

Savacar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 16. Maj 2010. 16:38

Post od Savacar »

Nije sve tako crno :) antec mi je pomogao juce, fala mu jos jednom, 2 dana sam pizdeo, al evo sad ceprkam po cyanogen dzindzeru 2.3 :)
Sve imas na unlocker.com, samo lagano i detaljno..pozz

markonato
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 07:05

Post od markonato »

Pošto se meni iz nekog razloga obrišu poruke (u komentarima uređaja) kada stavim link prema xda da bih nekome pomogao :x, a onom spameru što svaki dan reklamiše proizvode ne brišu da napišem ovde:

Neko je pisao da mu nedostaje htc tastatura sa 1.6... Evo načina da ubacite tu tastaturu (ja sam je ubacio)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=955380

Zatim ste pisali da nema sata: Ubacite fancy widget i imaćete sat i vrijeme...

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Jel izasao konacno neki kuvani rom na kome radi sve?Kada kazem sve mislim prvenstveno na kameru i radio?

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Ivan Cirkovic, da. Idi na XDA forum i skini nFinityGB v1.0 ili prethodni (v0.93). Oba rade odlicno... razlika je u cistoj sminki.

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

a ja pre koji dan instalirao zadnji... - i i dalje nemam gMaps?!
i ne kapiram zašto... sasvim bi idiotski bilo da je greška do mene [ipak - to je na softverskom nivou], a svih par ROMova koje sam zadnje instalirao mi nisu dolazili sa gMaps-om...

ako ko zna neki eksterni link za gore navedene - neka javi !!!

markonato
Banned

Post od markonato »

Ivan Cirkovic napisao:Jel izasao konacno neki kuvani rom na kome radi sve?Kada kazem sve mislim prvenstveno na kameru i radio?
Dobro jutro kolumbo pišemo ima 20 dana da je izašao rom na kojem sve radi, stavio sam i tutorijal i sve živo, ljudi sa pozitvnim iskustvima i ti upadaš kao grom iz vedra neba ima li neki da radi sve :o

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

:D Nisam ulazio na forum mesec dana,pa nisam citao od poslednjeg posta.Zato sam pitao :D Reci te mi da li je dobar rom?Kako radi i da li moze da pridje android-u 1.6 sto se brzine tice?Inace sam sistem administrator i precesljao sam davno romove kada su bili u pocetnoj fazi,tako da znam dosta oko software-a :P Ali reko ajde ovde da pitam medju nasima koji su ga testirali...

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

cenobite, gMaps necesh ni imati dok god ih ne skinesh i ne instalirash... Nisam siguran da li ih nisu stavljali u romove jer bi bili dosta veci ili nisu smeli da ih stavljaju. Whatever... Samo se malo treba raspitati i pretraziti XDA forum.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=963702

Tu je negde i download link... :wink:

Ivan Cirkovic, pravo pitanje je da li 1.6 moze da primirishe GB-u . . . Odgovor - ni blizu! Stvarno su odlicno odradili posao sa ovim custom romovima. :)

Evo ti primer. Radi mi ADW Launcher EX sa full efektima, Beautiful Widgets 3.5 sa onim Super Clock widgetom za tablete (4x3), Nexus Live Wallpaper i telefon trci k'o da je na spidu, a baterija drzi 24h bez problema uz normalno korishcenje... :D

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Da li ovaj rom nFinityGB v1.0 vuce vise rama od obicnog?Vidim da ima i ovaj rom CyanogenMod 7.0.0.Koji je bolji ili je samo razlika u sminki?Sto se baterije tice meni drzi 4 dana,bez koriscenja wifi i neta...Ne znam sta fali ovom starom romu?

psyhound,burazeru ako je tako onda moram i ja da ga instaliram :D Davno sam instalirao neki rom ali dok jos nije radila kamera ni radio...Obrisao ga i vratio se na stari u nadi da ce napraviti kuvani rom da radi u fulu...Ako je tako kao sto kazes,da nema bagova...Super.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Ja sam i dalje na 0.93 jer stvarno nisam primetio neku razliku osim izgleda. Jedini problem sam imao sa youtube-om ali se to reshi povecavanjem minimalnog takta procesora. I kojom magijom ti toliko radi baterija? :) Sa 1.6 mi je drzala plafon dan i po...

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Evo upravo citam prethodne postove i vidim da ovi romovi nemaju sense-ui,a fabricki ima :( Zale se ljudi da nece da im se poveze sa racunarom...Ipak ima malo bagova i nedostataka,jer nikad ne moze biti savrsen kao fabricki koji je ocigledno da nikad nece izaci.Sto se baterije tice ne znam sta da ti kazem,jednostavno pogasim sve procese osim chomp sms,battery widget,kalendar.Mozda zbog toga,a i nikad ne praznim bateriju do kraja,vec to radim samo jednom mesecno.Cim spadne ispod 5 posto,ja je punim...

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

A to... ma sense mi se smucio i ne podnosim ga organski! No, to je stvar ukusa. Btw, ADW Launcher EX 1.2 se moze podesiti da imitira sense UI. Povezivanje sa kompom radi k'o podmazano. Stvarno mi nije jasno to shto nekima (kao) ne radi. Pazim da ga uvek nakacim na usb 2.0 i sve je ok.
Shto se tice baterije, onda mi je sve jasno. Ja sam widget-o-maniac, a net mi je ukljucen 25/8! x) Shto kucni wireless, shto mobile... Ja nemam zamerki na nFinity i nisam primeti nikakve bagove ali ko zna... mozda sam lucky bastard! ;)

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Moram ja to da flesujem sutra :D Nego moram sve programe opet da instaliram :( Na kameri bese ne radi video zapis?Da li kada izadje novi update firmware ti telefon sam ponudi update na ekranu ili moras ti manuelno da skines,pa da instaliras?Hvala.

markonato
Banned

Post od markonato »

Rom nema bugova ima samo bugovitih korisnika... meni apsolutno sve radi, a zahtjevan sam korisnik tako da sve žive opcije koristim, instaliram programe, mjenjam podešavanja i sve sve i sve radi bez i najmanjeg problema
Nokia Lumia 820

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Evo upravo sam instalirao ovaj CyanogenMod 7.0.0 i super radi.Ubacujem tastaturu,google maps i jos neke stvarcice...Ako nekom treba klasican izgled tastature kao na android 1.6,evo linka http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=955380

markonato jel ti koristis ovaj ili nFinityGB v1.0

markonato
Banned

Post od markonato »

Koristim Cyanogen :)

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Upravo sam sredio novi rom i sve podesio.Prezadovoljan sam kako radi i sto je najbitnije nema bagova :D Svidja mi se sto moze da se sminka i uredjuje svaki detalj u temi...Lepo radi igo,ndrive,gmaps...Ako nekom treba pomoc oko instalacije ili necega drugog,neka se javi.

Odgovori