HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Drustvo, hocu sa Desire da iskopiram kontakte u E72, a nemam pojma kako to da uradim? Nigde ne vidim opciju da preko BT prebacim sve kontakte odjednom, a ako idem na varijantu export sa Gmail naloga, uvek mi prebaci samo jedan kontakt. Ima neko pojma kako da ovo izvedem? Mrzi me da saljem jedan po jedan kontakt preko BT.
bestboy, nisam bas siguran da sam shvatio. Hocu sa Desire da ubacim kontakte u E72, na kome nemam nista. To je moj problem. ne znam kako da is Desire izvucem sve kontakte odjednom, a da pritom pokupim sve podatke, ukljucujuci i email, i sve ostalo. ove varijante sa kompom, tipa export import iz kojecega u kojesta, uopste ne funkcionisu.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
araphel, imas mogucnost da u okviru kontakata na Desireu sacuvas kontakte na SD Card u .vcf formatu.. Onda taj fajl prebacis na E71 i to bi trebalo da radi..
p.s. Usputno pitanje.. jel to planiras da se otarasis Desirea?

p.s. Usputno pitanje.. jel to planiras da se otarasis Desirea?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Svi kontakti su mi na Gmailu, tako ih i koristim na Desire. Samo sto nikako ne mogu da ih posle sinhronizujem sa E72. na samom telefonu nemam nikakvu ni slicnu opciju, ni PC suite ni OVI suite mi ne daju opciju da sinhronizujem sa Gmailom, samo da uradim import, u kom slucaju mi se pojavljuje samo jedan kontakt pod kojim mi bude preko 100 brojeva telefona razlicitih ljudi, bez imena. Stvarno smor. Veliko razocrenje za Android da nemam opciju da obelezim sve kontakte i kazem send via bluetooth.
Azimuth, ako ih sacuvam kao .vcf fajl, Nokia to importuje kao samo jedan kontakt. To bude ili samo prvi kontakt sa liste, ili jedan bezimeni kontakt unutar kojeg su telefoni svih kontakata, ali bez imena. Android ocigledno ima problema sa exportovanjem kontakt podataka. Morao sam na kraju jedan po jedan kontakt da beamujem preko BT, pa cak ni tada sve informacije nisu prosle. Rodjendani, vecina kontakt fotografija, adrese, i poneki email uopste nisu prebaceni. Veliki, veliki minus!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
araphel, pa morao je sve kontakte da prebaci. Barem je moje iskustvo takvo i sa Samsunga na Nokijiu ali i sa Samsunga na Samsung. Samo sto, eto, imadoh problem sa onim odredjivanjem brojeva, mislim na ono da li je u pitanju mobilni, fixni, poslovni, fax itd. Pojma nemam zasto ti je toliko brljavio. Srecom pa si dobrih zivaca, ja bih odlepio posle 10tak kontakata 

- Anony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
- :: iPhone 6 16GB Silver
Procitao sam i ja ova uputstva, i verovatno cu uskoro rootovati telefon, pre svega zbog apps2sd mogucnosti, a kasnije cu videti i koje su ostale mogucnosti na rootovanom telefonu. Ono sto me zanima je:scele napisao:Samo da se pohvalimnakon dugog razmišljanja rootovao sam svoj telefon prateći uputstva sa http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788044 sve je prošlo OK, instalirao Move2SD Enabler sa marketa i sad telefon slobodnije diše
Desire inače kupljen u Telenoru, sve najnovije update-ove skidao pre root-ovanja (barem sve što mi je bilo ponuđeno...). Uh što je dobro kad MotoNav više ne zauzima gomilu interne memorije...
-Ne bi trebalo da imam problema sa Froyom i onim Hbootom 0,93
-Da li treba pre ili nakon ovog procesa formatirati sd karticu, praviti particije i ostalo?
-Kakav je i koliko je komplikovan proces skidanja roota?
Hvala
Neko je konacno skinuo haptic feedback sa dialera! Evo link
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ost8585953
Radi na LeeDroid 2.1a odlicno.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ost8585953
Radi na LeeDroid 2.1a odlicno.
Samsung Galaxy S III, Omega v23 (JellyBean test version)
Drugari, ponovo imam problem, a tiče se mreže... Da li nešto i šta može da utiče na mrežu ? Moram da napomenem da živim u spratnoj kući. U prizemlju kuće nemam mrežu, tj. u desnom gornjem uglu, gde bi trebalo da stoji "mts" piše "Emergency calls only" . Na spratu, kao i bilo gde van kuće je sasvim druga priča ! Ovo me izluđuje, jer sam juče problem primetio, a ne znam koji je uzrok 

HTC Desire + MIUI 0.11.12
Harthouse, za sve je kriv tvoj strasljivi cale, koji je natrpao tonu i po armature po stubu u strahu od nekog zemljotresa. Sad mozda mrezu nemas, al ako krene da trese - miran si.
Šalu na stranu, i ja sam u prizemlju, ni jedan operater od tri koja sam koristio ovde nema ništa preko Edge, usled čega sam namolio gazdaricu da mi uvede ADSL. Inače su ovde (Rusija) mobilni operateri spustili cene na nivo ADSL odavno, a brži su, tako da svi koji žive na prvom spratu pa na gore lepo koriste mobilne operatere, ubodu USB i cepaj dalje, samo mi iz prizemlja se patimo sa ADSL i kablom... Mreža mnogo zavisi od položaja prijemnika, od zidova takođe - to je radio talas, nije neutrino.
Šalu na stranu, i ja sam u prizemlju, ni jedan operater od tri koja sam koristio ovde nema ništa preko Edge, usled čega sam namolio gazdaricu da mi uvede ADSL. Inače su ovde (Rusija) mobilni operateri spustili cene na nivo ADSL odavno, a brži su, tako da svi koji žive na prvom spratu pa na gore lepo koriste mobilne operatere, ubodu USB i cepaj dalje, samo mi iz prizemlja se patimo sa ADSL i kablom... Mreža mnogo zavisi od položaja prijemnika, od zidova takođe - to je radio talas, nije neutrino.
Samsung Galaxy S III, Omega v23 (JellyBean test version)