HTC One S

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Re: HTC One S

Post od iKe »

Za one kojima je 16 Gb bilo malo :

Slika

HTC One S Special Edition : u beloj boji i sa 64 Gb. Sjajan model!
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: HTC One S

Post od toda81 »

Znaci ide se na foru iphon-a kada su integrisane memorije u pitanju. To mi se svidja, ali da obavezno bude dostupan slot za dodatnu memoriju jer ima i onih kojima je malo i 64gb ;) Kada se npr snima u full hd rezoluciji video zauzima bas mnogo mesta tako da ako neko snima puno onda nikad dovoljno memorije
Note IV N9100 dual

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
:: Samsung Note 9

Post od djosa@ »

ljudi pomagajte...Imam u telefonu par stotina slika.A medju tim slikam,imam slike koje su slikane tako sto na okidacu zadrzim prst i on uslika 20-tak slika.Zatim idem na prosiriti.I dobijem svaku sliku posebno.Al kad te slike zelim prebaciti na komp.Prikazuje mi samo jednu sliku a ostale ne..Probao sam i da ih posaljem na drugi fon.Ako prebacim samo tih 20-tak,onda je ok.A cim krenem neku drugu koja je tako uslikana.Taj fon pobrise one prve a zapamti poslednje...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

toda81, jos malo pa ce nam biti premalo i 500gb u telefonu.....kada se setim siemensa sl45 sa memoriskom od 16/32 mb....... :P :P :P
D500&E71

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

napokoooon stigla nadogradnja :D
Pa sad mozemo da uzivamo u fullu......

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

stigao ti je Jelly bean? koji model imas, Z520 ili 560? :wink:

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

oznaka je ANDROID 4.0.4
HTC SENSE 4.1 tezina je 117,7 MB
koliko znam trbalo bi da je JB..

A fon mi je crni sa S3 procesorm iliti z560 :D
Preuzecu ga veceras posto sad kao nesto radim na poslu,pa mi je bolje preko kompa da preuzmem....

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

JB je android 4.1! Ovo je onda samo neki update ICS-a.

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

jooooj sorry na laznoj uzbuni. ja se zaneo skroz..Sad kontam i gledam ispo sam glup kooo ......c
A i ovaj bedak tek sad dolazi...Ko zna kad ce JB

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

E danas sam ga kupio :) ... Prvi utisak mnoogo lep , sense obožavam . ANDROID 4.0.4 - HTC SENSE 4.1 , instalirao iGo ali kao da mu fali malo u dnu ekrana (pun ekran ali ne vidi se sve pri dnu), kupio sam ga od lika iz mts-a star mesec-ipo za 280e, s3 procesor z560 (1,7 Ghz Dual C.) , baterija bila na 40% i ispraznila se za 3 sata :lol: Na moje razočarenje samo 9,8 Gb je slobodno :dry: , da li je počeo update na JB :? jel zna neko ?

e da , moj je crne boje i primetio sam da se skida boja sa ivica neverovatno ...

Jel ima neka aplikacija da se dobiju ćirilična slova na ovoj fabričkoj tastaturi ?

.... Znači baterija se prazni kao luda , 2 x dnevno ću je izgleda puniti :dry:

...

Jedno pitanje, imam instaliran Go SMS i malo pre kad mi je stigao mms Go SMS popup prozor mi je izbacio sadržaj mms poruke ali posle sekund dva i fabrička HTC aplikacija za poruke se aktivirala i u status baru pokazuje da je stigao mms , znači duplira se , dok sa običnim porukama to nije slučaj i aktivira se samo Go SMS , takođe kad iz galerije hoću da pošaljem neku sliku daje mi po difoltu samo fabričku HTC aplikaciju za poruke da izaberem za slanje a ne i Go SMS, zna li neko kako to da promenim/rešim ?
Rešio uz pomoć prijatelja (hvala Nina), usključio notifikacije u fabričkoj aplikaciji.
16 godina na forumu MOBILNISVET

rul3z
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 08. Dec 2006. 17:14
:: OneS
:: n82
Kontakt:

Post od rul3z »

Imam HOS sa S4 procesorom, mogao sam da biram izmedju galaxySIII ili njega i izabrao sam OneS zbog velicine i prezadovoljan sam, nemam ni jednu jedinu zamerku, uporedjivao sam sa S3 modelom od ortaka sa vipa, vidno je brzi, i radi 'glatkije', nikakva stucanja itd.. A velicina savrsena, baterija traje 'normalno' za ove telefone, punim ga svako drugo vece, i tako.. Steta je samo sto ovim telefonima pada cena, i sto su usr*li 'One S' model, sa S3 procesorima..
The Difference Between Genius And Stupidity Is That Genius Has Its Limits.

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Imam problem sa iGo , instalirao sam verziju sa odgovarajćom rezolucijom 540 x 960 (više verzija sam probao) i dešava se ovo na slikama dole , jednostavno od statusne trake ne vidi se dobro donji deo , ima li ko rešenje ?

Slika Slika
Poslednja izmena od zoreli u Uto, 20. Nov 2012. 19:16, izmenjeno 4 puta ukupno.

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

zoreli...Ta status traka sa zadnjom nadogradnjom je uklonjena...Ako namas noviju nadogradnju,onda uradi to rucno.I vise je nece biti.....

Edit: sorry... :D nisam video da vec imas ANDROID 4.0.4...Idi ovako...

1) podesavanja zatim prikaz gestovi i tasteri
2)taster skorasnje aplikacije i odaberi drugo po redu(tj... u sredini)....I zavrsena prica....POOOOZ
Poslednja izmena od McLaren F1 u Pon, 19. Nov 2012. 18:29, izmenjeno 2 puta ukupno.
Rezlog: Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju "Izmeni".

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

djosa@ Hvala puno , radi :wink:

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

zoreli...nema na cemu tu smo da se pomognemo...jel mozes da mi pojasnis malo kako si instalirao iGO....
ako nije frka....ja ne uspevam :smutny:

unapred hvala

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

djosa@ ceo iGo folder prebaciš na mass memoriju i pomoću Astro file managera pokreneš instalaciju iGo_primo ... i gotovo , a za mape proguglaj , imaš ih na torentima koliko hoćeš :wink:

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

mozda sam glup.... :smutny: .al neznam sta je mass memorija...I u koji folder da prebacim,i dali mogu da pokrenem preko es file menadzera ili mora Astro....I kako....

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

djosa@ interna memorija telefona , kad prikačiš htc kablom na komp štikliraj "disk jedinica" na telefonu i tu copy/paste ceo folder iGo prebaciš, raskačiš telefon sa kabla pokreneš neki fajl menadžer i nađeš u folderu iGo " iGo_Primo.apk " pokreneš instalaciju , i gotovo 8)

Ko želi link za komplet iGo (za One S rezoluciju) sa mapama nek se javi na pp.

Dodatak:

Skinut sa punjača u 9:30 korišćenje slično kao i juče i sada u 22:59 baterija je na 56% , vreme uključenosti ekrana je 36 min.

U 00:43 , bat. 51%, ekran 43 min.

Zaključak: HTC One S obezbediće 12 - 15 sati trajanje baterije uz puno opterećenje, surf,foto,muzika,pozivi,poruke .

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Pitanje: Kako da dodelim fejsbuk fotke kontaktima u telefonu? Sinhronizovao sam fejsbuk kontakte sa kontaktima u telefonu ali našao je samo 1 podudaranje (a ima ih preko 200) , očigledno nisu ista imena phone/facebook , šta treba da uradim . :)

Edit: Evo uradio sam "peške" jedno po jedno , nije moglo drugačije :shock:

Zanima me sad kad sam ručno sinhonizovao kontakte sa fejsom hoće li telefon ili fejsbuk zapamtiti ta podešavanja pa kad uradim brisanje imenika ili reset telefona da mi se automatski linkuju kontakti ili ću opet morati ručno?

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

zoreli koliko ja znam sve sto si povezao sa fejsom iz imenika,obavezno iskopiraj na mass memoriji.I plus na g-mail...Kasnije po potrebi,skines sa meila...I samo singronizujes i to je to....

Odgovori