E danas sam ga kupio

... Prvi utisak mnoogo lep , sense obožavam . ANDROID 4.0.4 - HTC SENSE 4.1 , instalirao iGo ali kao da mu fali malo u dnu ekrana (pun ekran ali ne vidi se sve pri dnu), kupio sam ga od lika iz mts-a star mesec-ipo za 280e, s3 procesor z560 (1,7 Ghz Dual C.) , baterija bila na 40% i ispraznila se za 3 sata

Na moje razočarenje samo 9,8 Gb je slobodno

, da li je počeo update na JB

jel zna neko ?
e da , moj je crne boje i primetio sam da se skida boja sa ivica neverovatno ...
Jel ima neka aplikacija da se dobiju ćirilična slova na ovoj fabričkoj tastaturi ?
.... Znači baterija se prazni kao luda , 2 x dnevno ću je izgleda puniti
...
Jedno pitanje, imam instaliran Go SMS i malo pre kad mi je stigao mms Go SMS popup prozor mi je izbacio sadržaj mms poruke ali posle sekund dva i fabrička HTC aplikacija za poruke se aktivirala i u status baru pokazuje da je stigao mms , znači duplira se , dok sa običnim porukama to nije slučaj i aktivira se samo Go SMS , takođe kad iz galerije hoću da pošaljem neku sliku daje mi po difoltu samo fabričku HTC aplikaciju za poruke da izaberem za slanje a ne i Go SMS, zna li neko kako to da promenim/rešim ?
Rešio uz pomoć prijatelja (hvala Nina), usključio notifikacije u fabričkoj aplikaciji.